clothilde Hele, jestli jede celý Brno, tak bychom možná mohly zrušit to úterý? ![]()
Sraz v Brně - neparfémový
clothilde Já zapomněla na Sweet Potato! Ta chce přijet z Prahy a do Olomouce nemůže.
clothilde Já určitě do Olomouce nepřijedu; do 21. července jsem na dovolené v jihočeských lesích. Škoda, ráda bych vás všechny po dlouhé době zase viděla. Ale naprosto chápu, že nebudete kumulovat tak těsně po sobě setkání.
Asi bych ještě počkala, kde budou ostatní, jestli někdo neobjeví něco jiného. Ale jako o těch hotelech úplně ztrácím přehled!
pokud se shodnete na Olomouci, tak se přidám, ale jela bych na otočku
Fakirka a kdybychom nasly nejaky normalni ubytovani, ne ctyrhvezdickovej velkohotel?![]()
Karja Já prosazuju něco jiného! ![]()
Fakirka viktorka_od splavu Najděte si něco levnýho a půjdem ráno na snídani. Nebo můžete zůstat i u mě, pokud kvůli vám nebudu muset uklízet! ![]()
Fakirka a kdybychom nasly nejaky normalni ubytovani, ne ctyrhvezdickovej velkohotel?
ctyrhvezdickovej velkohotel je nenormalni? :))))
razorbladeja spala nedavno v boude na polske strane kralickyho snezniku, ted potrebuju neco s povlecenim ale bez ubrusu, na me by to byl prilis velky sok! (povypravim
)
Garfie Já se uplně ztrácím fakt, spím asi ve stanu.
Garfie no viz vyse, ja jsem uplne nenarocna![]()
razorblade Napíšu SZ.
viktorka_od splavu ta bouda je super, delaj tam prima polivky :))) Ja mam tyhle ubytka taky rada, driv jsem spavala i v hostelich, s dalsima 16 lidma na pokoji... ale proc si to v Olomouci neudelat hezky. A s ubrusama :D
razorblade haha prej polivka
dostaly jsme akorat lahvac. nastesti otevrenej
viktorka_od splavu jezis, nekecej, ze uz nemaj to vydejni okenko a plastovy kosicky na pecivo!
razorblade maji. ale chlapek za nim nam vrazil klice, ty lahvace, vyhnal nas ven a zamkl. rano se vsichni vytratili barak prazdny, tak jsme se napily vody a sly taky... platila jsem az za par dni pres nejakyho cecha co mi volal
jo a to povleceni sice nebylo, ale platila jsem za ne![]()
Karja razorblade Nevím kdo je organizátor, ale hlásím, že beru Olomouc (ale klidně se pak srazím i pak v Brně) a beru i čtyřhvězdu, pokud najdu spolubydlu (hlaste se SZ, prosím...
). Jsem teď v zahraničí, ukazuje mi to cenu v EUR a to 120,14 za dvoulůžák, lze dvě twin postele.
Doufám nezpůsobím flejm, jak je strašný spát s cizím člověkem..
Já to zvládnu, však jste všecky jak ségry...![]()
viktorka_od splavu no zkus...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)