Kan jé, to je roztomilé! a ideálne do rodín, kde majú stromček od začiatku adventu.
Adventné kalendáre - parfémové, kozmetické, ale aj iné dospelácke
Literární adventní kalendář, je krásný. https://eshop.cestadomu.cz/adventni-cteni-adventni-kalendar-vi/
Maggie To je skvělé!
https://www.instagram.com/reel/CkstmRkABll/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Přírodní zahrady - semínkový kalendář.
Sweet Potato A to je super fikaný! Díky.
Kan A vypadá moc hezky. Plus se raduješ třikrát - když rozbaluješ, když siješ a když to vyroste (to teda není úplně jisté, že)

Sweet Potato je to krasne, ale pripada mi, ze to nedava uplne smysl, mam rada, kdyz se v ten dany den opravdu pouzije a toto si mam schovat a sit az na jare
to prece pak nemusi byt vubec v adventnim kalendari
Nějak se mi zaseklo přispívání do dětského vlákna, tak to napíšu sem
Tak na Lidlshopu mají celkem hezké adventaky za 250,- takove s papírenskym zbožím, pro věk mých holek ideální, jen bych jim to musela nějak zezadu vyndat, ta menší by to stoprocentně otevřela všechno prvního prosince:-D. Tak to nevím, zda je reálné, neviděla jsem je v obchodě.
Karja já teď nevím, jestli k vám chodí Jezisek. ale u nás ho vymenoval za dopis a děti neotevřely ani suflicky, na kterých by to nebylo poznat, aby se náhodou nějak nerozzlobil.
Jinak to většinou nějak vyndat jde, oni ho totiž musí nějak naplnit.
Karja víš co, ono to vlastně nevadí, tak by to vytahala najednou, no.
Evaeva continuity Jj to ta menší nepochopí ještě, respektive to poruší a pak by ji to bylo lito, že druhá ségra má každý den.A ta by naopak věděla co tam je a nebylo by to takové překvapení;-). Ale to je OT. Chtěla jsem jen přidat celkem fajn levnej, nesladkej kalendář;-)
continuity Jj vyndat to jde, taky jsem si kdysi vyjidala čokoládicky:-D,záleží jak moc praktické to je:-D
Karja já bych jim to klidně koupila. Nemají dvě varianty? My máme kalendář od roku a čtvrt, první rok jsem teda vydávala vždycky jen jeden pytlíček, ale pak už to šlo v pohodě. Největší zmatení působí to, že první den (na Mikuláše) jich vybalují pět.
Závěsné pytlíky, je to teda z velkoskladu, provedení nic-moc, ale barevných variant asi 5

Evaeva Jj jsou, ale liší se jen motivy...No jasně já jim to případně vyndám, nějak to tam dát museli, to má continuity pravdu
Evaeva těch 5 oken v kalendáři máme vyřešeno jinak... nedáváme na Mikuláše, ale 30. listopadu dají děti na okno dopis pro Ježíška... ráno 1.12. tam dopis není a mají tam místo něj adventní kalendář... od Ježíška, aby jim to čekání na dárečky zpříjemnil.
Kan Já si takové kdysi nechala ušít od kamarádky. Používáme je už kolik let, i když nakonec je nevěším, ale dávám na tác. Kdysi v tom bývaly třeba figurky z lega. Dnes už většinou sladkosti, i když jim je 16 a 20, tak asi zase budou
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)