Dove má taky advenťák.

Dove má taky advenťák.

Ja sa hrozne ospravedlňujem, ale už ich nestíham vkladať do prvého príspevku a asi ani stíhať do adventu nebudem....ale tak hádam to nevadí...
Tak dorazil věnec od Leros.
Velká zrada. Sáčky jsou nastrkané viditelně, takže žádné otvírání okýnek a žádné překvapení.
Tak jsem je dceři aspoň otočila.
Mladší se posmívala, že ona má okýnka (Lindt), tak jí starší pohrozila, že provede anexi a narve své pytlíčky do jejích okýnek. ![]()
Na zdi vypadá celkem hezky, ale asi ne každý by ho měl kam pověsit.

Sweet Potato Tak to je škoda. :-( Vypadá to hezky, ale překvapení je součást zábavy, i když pochopitelně víš, co je uvnitř.
Tohle je strašný.

Málem jsem si zapomněla vzít dnešní dávku psychofarmak. Díky za připomenutí. ![]()
slniecko nakonec adventní kalendář s mými antidepresivy by se mi šiknul. Když jsem je brala ze začátku bylo mi po nich blbě, tak jsem je nebrala hned ráno na prázný žaludek a nemůžu na tu pravidelnost nějak naběhnout.
Předtím jsem léta brala každé ráno magnézium a když jsem ho neměla, tak jsem byla celá nesvá. teď už mě to ani nepadne. Jestli to nebyly nějaké zárodky OCD, které jsem se zbavila. ![]()
continuity Já vůbec nezvládám nic brát, ale já to mám všechno nakoupene, teď se blíží doby expirace, tak jsem si to všechno vyndala, ale nevím zda je dobrý nápad dát si třeba 6 různých doplňků, mám to od vlasů, až po nervy:-D. Já to vždycky dám tak tři dny. Teď mi poradila kosmeticka, chystat si to ke kartáčku na zuby.
Karja Ehm, proč myslíš, že máme druhé dítě? Brala jsem antikoncepci tak nepravidelně, že jsem ji radši přestala brát úplně. Byl to ale jeden z nejlepších nápadů mého života!
Sweet Potato Proč strašný? Mi to přišlo na fb už kdysi a ještě u toho byl popisek, Advenťák pro učitelky.
Kan Podle mne není v pořádku vysílat signál, že je v pořádku zobat vysoce návykový lék jako cukrátka.
Sweet Potato Aha, tak v tomhle se já vůbec neorientuji, ale vtipný mi to přišlo.
Sweet Potato
s tou jsem kupodivu problém neměla, brala jsem jí večer.. Já mám problém s braním léků ráno.
Kan Ale uznávám, čistě jako černej humor to vtipný je.
Sweet Potato a nebyl to třeba jen "vtipný" firemní dárek pro lékárníky či lékaře?
Nějak si nedovedu představit, že by to mělo přijít komukoli jinému... Taky mi to teda osobně přijde extra pitomý...
tina Prosimtě je to fotomontáž a asi to mělo pobavit, takto ten advenťák nespatřil světlo světa. Na fb se kvůli tomu strhla docela mela.
Kan tak to jo, já to zas tak nezkoumala, ale vlastně bych se ani nedivila...
Rozumím:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.