Já bych klidně jela někam na víkend, kdyby se mě někdo ujal. :) Nějaký pěkný místo, trošku poznávačka, trošku odpočinek, dobré jídlo a kafe. Prodloužené zahraniční víkendy zatím ne, až tak za dva roky, kdy bude dítě samostatnější.
CK Parfumanie
bram Ja bych se te rada ujala:) Porad pokukuju po vikendech, i jogovych
, a nechce se mi samotny, seznamuju se trochu ztuha.
mirajo
tak jo, klidně i na jógu, jen jsem teď docela z formy, takže něco spíš relaxačně cvičícího pro mírně pokročilé :)
Co v Číhošti? Jako obvykle, prohlídnout kostel a po tvém příspěvků přidám i tu bioplynku:)
Nic jiného tam není, ne?
A bacha, chystají se tam průvodci dobrovolníci na léto, okupovat okolí :)
bram To by bylo uplne akorat
, ja taky nechci albatrosy a stoje na rukou a jiny veletoce:)
Mha Diky za tip:)
Dadoo tak to na vas budeme myslet a fandit![]()
Mha Asi ne, nic nějak třeba v pěší dostupnosti tam nebude. Jj, ale zkus to místní zemědělský družstvo, jestli vám udělají exkurzi:-D. A tak to mi někdy musíš říct, co se tam bude všechno okazovat v tom okolí, jestli třeba o něčem novem nevím!
SunEclipse Jsem na tom úplně stejně :-(. Stejná hláška, nemůžu se zapsat.
![]()
Já si tipuju, že to bude zaměřené právě na ty 50. Léta, pokud jsem se dobře dívala, organizují to Paměť národa a katolíci.
Do Prahy nepojedu, ale jestli bude víc výletů, ráda se připojím![]()
Mha Aha, no já chci na sobě zapracovat a navštívit pár kulturních akcí tady v okolí, které jsem ještě nenavštívila...třeba občas je otevřen vevnitř ten kostel v Zahrádce, kde páter Toufar působil před Číhošti a ještě nikdy jsem ve vnitř nebyla. (Fotila jsem to kvůli těm dvoum růžovým tečkam u zábradlí:-D)
A sakra, tak zase nic, mě vždycky ty výlety vychází totálně blbě. Loni se mi to nehodilo a letos taky ne ![]()
Tak snad to vyjde na další výlet.
Ostatně, nechce se mnou někdo na konci června do Pyrenejí a Andorry?
ja bych jela
Pěkné růžové tečky ![]()
Ale leze jim do záběru kostel.
Jako startovací pozici máš úplně nejlepší. Na jednu stranu Sázava, na druhou Železné hory, všude blízko, závidím :)
A bylas ve Slatiňanech na Kočičím hrádku s tečkama? Moje tečky to tam milovaly, teď jezdí do Nasavrk do opida.
Mha Ne a o jeho existenci jsem se úplně náhodou dozvěděla až včera;-)
Ignis Neboj, tím to nekončí! Ještě něco bude;-)))
Karja Teď čekej na třetí vyzvání a pak musíš jet![]()
Jsem ráda, že jsem přispěla k synchronicite vesmíru.
Karja nase vnoucata byla nadsena i z hrebcina, byl to moc pekny vylet. Akorat na ten Kocici hradek nedoslo ![]()
mooraOpravdu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)