Garfiemnoo hned při zmínce o pardubické jsem se zamyslela, zda nějaký mám.. ![]()
CK Parfumanie
Ano, presne tak jsem to myslela... at se mame kam vyfiknout :D
Měly byste zájem o vlastivědnou vycházku po Tetíně a okolí?
Sweet Potato zaloz zalozku v tabulce![]()
razorblade To neumim!
Sweet Potato mas ji zalozenou :))) vic ted neudelam, pac se mi nechce vstavat z gauce a jit si pro komp :)))
Sweet Potato ja jo, kdyz budu mit cas
razorblade Dík, termíny bych asi vymýšlela, až jestli bude zájem.
Lamicka Asi by to mohlo být i kidsfriendly.
Sweet Potato ja jsem spis limitovana tim, ze deti maji hrozne akci a vikendy jsou tak dost plne. Bud se pripojim nebo ne.
Sweet Potato já jo, ale jsem na tom s časem podobně jako Lamicka. Buď se připojím nebo ne.
Ono by se to asi dalo podniknout i ve všední večer, už je dlouho světlo.
Jen ta strakonická![]()
A co by nás tam vlastně čekalo?
Václav Hájek z Libočan a česká Čachtická paní
Cassanova
Tetínská růže
Svatá Ludmila a Vikingové
Pták Kuhák
Sweet Potato Wow, moc rada
, ale taky me muze zastavit nedostatek casu, jine uz dane plany...
mirajo To je jasný, to kohokoli. Tres faciunt collegium, tak zkusme generovat nějaký termín. Za mne v druhé půlce června.
Sweet Potato ve druhé půlce června můžu jakoukoliv neděli, soboty nemůžu vůbec. V týdnu můžu většinu úterků, střed a pátků.
Sweet Potato V druhé půlce června můžu víkend 24.-25. a sobotu 17., nejradši bych vzala i holky:) Všední neslíbím, ve hře jsou asi středy, čtvrtky, možná některý pátek, ale pracuju zčásti na směny a v tuhle chvíli ještě červnový všední nevím. Můžu pak zkusit vyměnit, ale ne vždycky se to podaří.
mirajo Vem holky.
Tož zkusíme neděli 25.?
Mně zrušili ty Pyreneje, fňuk, tak tam mám volno.
Sweet Potato 25. neděle by byla super, uvidíme, co na to ostatní...Pyreneje si tě najdou jindy
, ale chápu, že mrzí.
Sweet Potato 25.6. je super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)