stes Renovix. Výsledky jsou ale až v dlouhodobějším užívání, řekla bych.
Ordinace 24/7
Řvousenka dekuju
Lenka22nemáš na ně link prosím tě?
stes Ještě jsem používala lopuchový výluh, vně tedy
Myslím že to bylo z firmy Naděje Brodek u Konice. To mi fakt pomohlo. ( přísahám, že nejsem jejich agent ) ![]()
continuity je to Mapo care, špatně jsem to napsala.
stes bohužel konkrétní neporadím. Já nejsem schopna nic brát delší dobu, takže nic nekupuju.
Lenka22díky moc
stes co kopřivový čaj, ten je i dobrý.
Catherinne dik, ale ten piju normalne...a asi nezabírá.
RoSa ooo,to je dobrý. Dekuju
stes + čaj z přesličky rolní
RoSa ok..diky
Já bych chtěla napsat, kam nejít na koloskopii. Restrial Sofijské náměstí. Byla jsem tam před 14 dny a už nikdy víc.
Já bych chtěla napsat, kam nejít na koloskopii. Restrial Sofijské náměstí. Byla jsem tam před 14 dny a už nikdy víc.
Proc jsi nesla k Boromejkam, kdyz to mas za rohem? Ja i muz s nimi mame vybornou zkusenost.
Emerald Protože jsem blbá :-). Dostala jsem super doporučení na Restrial, ale nevěděla jsem, že mají víc pracovišť. Vzali mě za 6 týdnů a už vím asi proč. Kdo tam byl, tak už tam asi nejde.
Já byla nedávno na kolonoskopii u MUDr. Janíčka v Dejvicích, objednání tak 5 týdnů a i přes rozporuplné recenze na netu, byl pan doktor profesionální a vlastně fajn. Vyšetření proběhlo ani nevím jak, obavy z vyšetření byly naprosto zbytečné, nejotravnější byla ta příprava, roztok nic moc chutného, do osmi večer den předem vypít dva litry roztoku, od 11ti večer už klid a spala jsem celou noc.
Mam problem s nechtami, ktory nemusi byt vyslovene kozny a moze znamenat priznak inej choroby (ale nemusi). Kozny ma do konca maja plno, dalsie terminy este nema. Chcela som teda na preventivku k vseobecnemu, nech mi vezme krv. No az teraz som zistila, ze je na nu narok raz za dva roky (neviem prečo som zila v tom, ze raz za rok). Takze to mama narok najskor v maji. Tak neviem ci sa mu mam vterknut a ist si tam vysediet niekolkohodinovy rad s tym, ze mam cudne sfarbene nechty alebo cakat do juna na kozneho..
stes můžu doporučit Vlasové hnojivo od České Apotéky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)