Ordinace 24/7

15. ledna 2024 19:01
Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 27. ledna 2024 14:56

slniecko Jsem měsíc od prodělaného covidu a kdybych měla vyjádřit energii v procentech jako na baterii v mobilu, tak v lepších dnech mám 25%, běžně tak těch 15%. Ale těch lepších dnů začíná přibývat. Věřím, že s jarním sluncem bude lépe. 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 27. ledna 2024 17:21

Fleur slniecko no ja mela covid nekdy na podzim a s tou energii to bylo presne tak:-/ pres vanoce jsem si fakt odpocinula a uz byla uplne fit, zdalo se. pak prisla vetsi zatez a nevim, jestli je to to same nebo neco noveho, ale je mi dost bidne:-( 

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 27. ledna 2024 17:48

slniecko A užíváš něco na tu únavu? LaVita. 

Edit hrubky.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 00:02

Kan magnézium, zinok, selén, železo, vit. C a vit. D. Guajakaran na uvoľnenie svalov (mám problémy s dýchaním - lebo práve prekonávam pľúcne chlamýdie) a Imunor, lebo od toho Covidu pred poldruha rokom ešte nebol mesiac, čo by som niečo nechytila.

Som tak unavená, že napriek tomu, že máme doma kopu skvelých čajov, tak používam granulovaný, lebo nedokážem spraviť ani len ten blbý čaj a hajde do postele.

Minule som si chcela cestou od doktorky kúpiť banány a od vyčerpania mi tak hučalo v ušiach a tak sa mi rozmazávalo pred očami, že som videla len farebné fľaky a brala som do rúk pri stánku s ovocím každú žltú vec najprv do rúk a nazad, až kým som nenarazila na tie banány. (pre istotu - už nie som infekčná, inak by som do obchodu ani neliezla).

Tú LaVitu kuknem, ďakujem.

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 07:33

Tak uz som lahla tiez. Vo stvrtok sme mali letiet do toho Rima

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2024 07:37

Mrakoplas to ještě můžeš vyležet, do čtvrtka času dost

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 07:44

Evaeva no skor to odomna chyti sambo a deti. Takto sa to sirilo u nas v robote, v utorok odpadol prvy, stvrtok druha, ja vcera.. ale kiezby si mala pravdu. 

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 07:47

Mrakoplas no ak máš ten hnusný infekčný vírus ako ja, tak ti prajem ľahší priebeh, ja som si prešla očistcom, prežívam 4 najhoršie dni môjho života. V mojom prípade mal covid ľahší priebeh, po ňom som však bola skoro pol roka unavená. Pri tomto víruse ma trápia 40 stupňové horúčky. Ale verím, že najhoršie mám za sebou a bude opäť dobre. Z liekov mán žalúdok na vode, som preležaná, unavená, bez energie, prežívam. Možno ťa poteším, nevesta bola po 3 dňoch fit. Tak sa drž.

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 07:50

slniecko čo na toto všetko napísať, len nech sa ti to postupne zlepšuje, strašné, čo prežívaš, drž sa! 

Offline Candance
5587 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:07

Ja mam kasel uz 4.tyden. Pred Vanocemi mela tchyne covid. Ja nenatestovala ani nic. Ale toto je zrejme dusledek. 

Po 2 tydnech jsem byla 4 dny ok. Ale porad jsem se setrila. A ted to uderilo znovu a silneji. Boli me dutiny, rymu skoro nemam ale ten suchy kasel je hrozny. Uz fakt nevim co zkusit. Navic mi chodí jen ve vlnach. Tj.v noci a 2x denne. 

Nikdo jiny od nas zatim nic nema.

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:45

milacka fuha no snad uz mas najhorsie za sebou. Neviem ci je to chripka, ale podla nastupu a priebehu u kolegyne zjavne hej. Dufala som, ze ju nechytim lebo som ockovana, ale zatial to aspon vyzera na lahsi priebeh (aj ked horucka a ta hrozna bolest hlavy ma neobisla).

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 10:17

Mrakoplas mňa nakazil mladší vnuk, už si dám pozor. Ak budú deti choré, nesmiem ich navštíviť. A to som im niesla slepačí vývar, dlho som nezdržala. Potom to s nami išlo ako s dominom. Všetci sme ochoreli. Dnes som pocítila trochu energie, asi mám najhoršie za sebou. Držím ti palce, nech si do štvrtka fit. nihttps://regiony.zoznam.sk/mimoriadne-varovanie-siri-sa-vysoko-infekcne-ochorenie-antibiotika-nan-nezaberaju-zakazali-navstevy-a-zatvaraju-skoly/

Offline Malenge
4590 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 10:32

Já jsem si diagnostikovala chřipku, v životě jsem ji neměla, takže tohle musí být ono, protože takový děs bych si určitě pamatovala. To, že od soboty máme zaplacené velmi drahé (protože sezona) ubytování na jarní prázdniny v Rakousku, je jen třešnička na dortu. Nesnáším ty věčné choroby od podzimu do jara, nejradši bych se odstěhovala někam do tepla!

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. ledna 2024 10:33

Candance My mame s muzem kasel taky od cca 25.12. Taky jsem se netestovala. Kasel mam porad jeste ten hrdelni, ze se po me lidi otaceji. Vzdycky se mi to zhorsilo po sluzbe, logicky. Do toho se stridaji etapy rymy (ja) a manzel ma dutiny. Jeste jsem mela skvely napad si konecne nechat vyndat spodni osmicku, tak me k tomu jeste deset dni trochu boli celist a vyplachuju si tu otevrenou ranu . Tak snad do jara se toho zbavim no. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2024 10:37

Malenge fuj. A lyží je teda škoda. Já se letos nestihla naočkovat:(

Starší syn si teď lehl do posteleŽádné známky choroby nevykazuje, ale je to divný.

Offline stes
8432 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 11:06

Z kašle se vyklubal zánět prudusnice a následný naordinovany klacid. To vše těsně před 14ti denním lyžováním v Itálii,takže obavy,že to tam prolezim. Nakonec rtg plic ok,ale to svinstvo mi dělá v těle bordel i po užívání. Teď už třetí den povlak na jazyku,ktery mám jakoby rozervanej a pocit,že se mi nevejde do pusy. Nic mi nechutná,ale zároveň furt jim pacholiky a smetanový jogurty a tyhle prasarny,tak jako bonus mi tlacej všechny kalhoty. 

Offline Candance
5587 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 11:07

Jos no ale co s tim? Na PN to neni, v poradku to neni. 

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 11:10

Malenge presne! Zimu prežiť niekde v teple. Neviem sa dočkať jari. V posledných rokoch nemám našu zimu vôbec rada, samá choroba.

Offline Tabea
6601 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 11:14

Malenge i v teplejch krajinách v zimě jedou respirační choroby...

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 11:41

stes kandidoza, to uz jsme braly