711990 Pockej, takze kdyz jsem ockovana, tak to i pasovej opar se me netyka? Husty teda!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja netýká, dokud máš protilátky. nejsou napořád. pak můžeš chytit ty neštovice (jednou) a pak dostat i ten pásovej opar (víckrát). ten kdo neštovice prodělal už je znovu mít nebude, pásovej opar mít může kdykoliv.
viktorka_od splavu Ty jo, to ja vubec nevedela, ze mi to ockovabi vyprcha. To si musim vyzjistit, jako nestovice po ctyricitce, to neni nic, oc bych stala!
Karja "vyprchá" každý
viktorka_od splavu No, ja byla v takovym zvlastnim ockovacim centru, doktorka ani nevedela, ze na nestovice jsou dve davky, musela jsem ji to.rict, jinak by mi dala jednu a cau, uz by me nepozvala. No ja nejsem nejak zvykla si neco zjistovat, co mi doktor nerekne, to nevim, to preockovani me vubec tim padem nenapadlo! Takze diky vsem;-)
eeny-meeny Ten test mi teda u doktorky rozmlouvaly, že pravděpodobnost bezpříznakového průběhu je nulanulanic, no, v našem případě měly pravdu. Ale stejně bych příště postupovala stejně.
Fakt, jo? Já je totiž bezpříznakově taky měla, nechávala jsrm si nabrat protilátky a dr říkal, ze pravděpodobnost, ze bych je neměla, je dost malá a mel teda pravdu
Potrefenáhusa Já se na ten test na protilátky taky chystám zeptat. Akorát teď se mi k doktorovi nechce, tak doufám, že než skončí covid, že na to nezapomenu.
Teď jsme se o tom bavily s maminkou a ta si vzpomínala, že jako dítě jsem trpěla na různé kožní problémy, kopřivky, velké štípance od komárů atd. tak si říkám, že se ty neštovice třeba mohly schovat za to.
viktorka_od splavu Sweet Potato Sestra se v těhotenství nechávala testovat a zjistilo se, že je v dětství bezpříznakově prodělala.
moje mama a svagrova taky
Syn má hrozně rozpraskané rty, má rýmu, tak asi jak dýchá pusou. Máte někdo nějakou radu, co s tím?
Evaevamazala bych Purelanem, jestli to snese (náš by nesnesl
).
Pinot Noir myslím, že snese. Při nejhorším ho přeperu;), už to má skoro do krve.
Evaeva Zkusit vrstvicku medu na noc. Pokud mu tam teda chvilku vydrzi..
A taky na cokoliv sucheho kozniho pouzivam kokosovy olej..
Pavlena jo, med je na to super, ale to by slízal, to by bylo spíš horší. Potřebuju asi spíš něco nedobrého:)
Evaeva furt mazat, jakýkoliv jelení lůj, lepší je treba bambucke máslo z loccitane. Ale lepší namazat hned ted necim nedokonalým, než o tom do zítra rozjímat.
Starší dcera to má celou zimu, protože si rty pořád olizuje a nakonec skončíme u Herpesinu, protože ji tam vleze infekce.
Mám ještě dotaz k šátkům Hermes: je přímo na prodejně v Pařížské nějaký slušný výběr nebo je tam jen nějaké malé množství kusů a tím pádem nabídka dost omezená?
Stará existence je tam velice mila a ochotna obsluha a co nemaji, da se casto doobjednat. Stoji to za navstevu
continuity jo, to je jasné, jelením lojem mažu. Ale přijde mi, že ho to musí bolet, chtělo by to něco, co to rychle zahojí.
Evaeva co zkusit infadolan? já ho používám na prasklé koutky, má promašťovat a hojit zároveň.
Evaeva fakt zkus ten purelan, nechutná nijak, ale sníst se může, hojí strašně rychle a ty ranky pod ním hned přestanou bolet. Za mě úplný zázrak (začátek kojení bych bez něj asi nepřežila, od té doby ho používám na všechny praskliny, nos odřený od rýmy atd.).
Pinot Noir zkusím, odpoledne jdu do lékárny. Zatím zkusím krém na bradavky z dm, co mám doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)