Stará existence jeste me napada, urcite bych sla primo do prodejny, protoze prodavacky umi i hodne poradit a maji zkusenost se zpusoby noseni a skladani. Protoze slozeny je ten satek vzdycky uplne jiny. Jinak moc rada tam mam takovou zrzavou slecnu, myslim ze je to Michaela? Ta nam vzdycky skvele poradila a vzdy moc hezky vypravi o symbolice vzoru a tak.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 proč mám pocit, že ten šátek najednou potřebuju?![]()
![]()
dynda continuity já mám fakt závislost, když ho zapomenu, musím si ho někde koupit. Jakmile zjistím, že ho nemám, hned ho potřebuju. Nikdo jiný v mém okolí to tak nemá.
Ale teď jsem to fakt nějak podcenila, jak má tu rýmu, tak má možná i málo tekutin. Příště už budu vědět.
711990
Asi by to dopadlo podobně, taky nejsem ten typ.
Mulen ale kdyz budes mit cestu kolem, zkusila bych jich par, co ty vis:)
Máte niekto to "ultraľahké kašmírové triko" z Intimissimi? Zahreje aspoň trochu alebo sú to vyhodené prachy? (vzhľadom k tomu, že kašmíru je len 9%)... Že je priesvitné mi neva, chcem to ako spodnú vrstvu.
Mulen Ale teda zrovna na tobe si ho umim predstavit...No to si asi nechtela slyset, co;-D:-D
Výběr velký, obsluha vlídná, za návštěvu to stojí vždycky. A pokud je pro tebe, tak si aspoň vyzkoušíš konkrétní vzory.
Evaeva Já mám pocit, že některý ty pomády jsou trochu jako Olynth třeba - vyvolávají další potřebu (aby se člověk znovu namazal a brzy si koupil další). Že třeba takový ten nejstarší nejklasičtější jelení lůj fakt promastí, že to chvíli vydrží. Infadolan mi taky přijde jako dobrý tip.
Aranel já mám ten klasický. Ale u mě to bude psychická závislost.
Každopádně synovi jsem koupila ten purelan, snad to pomůže. Uvidíme ráno.
Evaeva Zadnyho kluka se závislosti na labellu neznám, ale malý děti to dost často žerou
Evaeva ja to mam stejne ale nemyslim ze to je psychicke
Prosím CML o radu. ![]()
Chci si pořídit pánev, která by šla používat nejen na plynový sporák, ale i do trouby. A chci nějakou dobrou a taky pěknou. Dost se mi líbí nádobí z Potten&Pannen (netrvám na tom), ale nevím, na co se zaměřit - jestli hliník, nerez, titan, s pevnou nebo oddělávací rukojetí.
Můžete někdo poradit, co vám vyhovuje, příp. čeho se vyvarovat? ![]()
Evaeva mám klasický jelení lůj v každé místnosti, v každé tašce, pod polštářem, v kanclu, všude. Nedám bez něj ani ránu!
Pinot Noir Jmenuju se Sweet Potato a jsem lojoholička.
Evaeva mam to taky tak, mam neco na rty v kabelce, v supliku v praci, v mem aute, v manzelove aute, samozrejme v koupelne atd.
viktorka_od splavu já věřím, že to psychické je. Taky jsem podobnou závislost měla, stačilo se na to vědomě zaměřit a přestalo být nutný mazat si pusu xkrát denně. Nemluvím o tuhé zimě nebo nemoci, kdy je pro to objektivní důvod.
711990 Super, tahle pánev je jedna z mých favoritek. A mám na tebe ještě jeden ultrablbý. Rukojeť se asi vycvakává a nacvakává, je to jednoduchý systém? Zajímá mě hlavně to nacvaknutí, když budu vytahovat horkou pánev z trouby. A může se používat kovoé nádobí nebo raději plast?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)