jsem přesvědčená, že závislost na mazání kůže existuje. Mám to tak s chodidlama, na noc si je namažu a když se v noci vzbudím opět. Bez toho bych nezaspala. Je to otravný.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz Já jim psala mailem před časem a na ten nezareagovali, snad to byla jen výjimečnost, že jim někam zapadl.
Do té centrály v Michli se to dá dovézt 24/7, ale musíš znát heslo
! (Asi jim tam lidi vozili i odpad)
Sweet Potato Tak uvidíme, díky. Odpad to určitě není, to bych docela koukala :)
Ještě k těm pánvím - přes Florentýnu (Kuchařka pro dceru) jsem objevila tohle: https://www.fabini.cz/collections/kolekce-marema
Rhaenys My ted budeme stavet dum a teda drevostavbu neplanujeme, ale skutečně vsichni co ji maji nam ji neustale doporucuji. Neslyseli jsme na to jedine negativum, krome teda zivotnosti, coz je stejne spekulativni, protoze ted zijeme v 30 let starem dome a co, stejne to avsolutne nesplnuje naroky na soucasne bydleni a vsechno by se muselo predelavat. Sambo ji teda nechce, ja bych do toho sama za sebe sla. On ji nechce z dost zvlastnich duvodu, ale tak je hlavni financnik, takze tak no. Dej ale dotaz do bydleni a desihnu, urcite tam najdes relevatnejsi odpovedi;-)
Rhaenys my, deset let. Jsme spokojení. Hlavní motiv byla rychlost stavby, abychom táhli tři hypotéky co nejkratší možnou dobu. To se teda nakonec nepovedlo, stavba se táhla déle, než je zdrávo, ale bydlí se nám dobře. Na trochu jiný teplotní režim dřevostavby je třeba si asi zvyknout, ale nám to nevadí.
Rhaenys My také bydlíme v drevostavbe. Už 9 let a jsme moc spokojeni. Rychlost výstavby, užší stěny - u nás na malém pozemku (nezdá se to, ale na celém domě se to nascita a udělá ti par m2), spíše sušší vzduch, takže žádné plísně. Ale my máme klasicky stavěny tesarsky - 2by4 a ne montovaný
Kdyz se mi v zimni bunde (takovej ten burtokabat, ci anorak nebo jak to rict) zcupovala ta vata, jde to jeste necim zachranit nebo spis ne? Proste nekde chybi, jinde je boule a tak;-). Prala jsem ji uz hodnekrat, tak treba je to proste uz opouzivane.
Karja myslím, že je čas na novou.
Catherinne To je kazdopadne:-D
Tak Betty to mam taky, spatne se mi dycha, kdyz mam suchy chodidla![]()
Evaeva Zadnyho kluka se závislosti na labellu neznám, ale malý děti to dost často žerou
Já jo. Mám jednoho doma. Má tu svoji neutrogenu u postele, v autě, v práci, na chalupě, v kapsách, prostě všude.
A jaké jsou podle vás ty závislost nevytvářející balzámy? Hoďte sem nějaké tipy prosím.
Sweet Potato Za me je nejlepsi asi obycejny od Alverde z DM (mimo obcasnych limitek s trpytkama, nebo nejakyma neobvyklyma prichutema), naopak hodne spatny je Labello. Kdysi jsem prave z duvodu te "zavislosti" vyzkousela opravdu leccos, ale asi to bude i hodne individualni.
Sweet Potato Já jich mám všude mozne milion, když vidím nový krásný zajímavý, tak musím koupit.
ale klasika je nejlepší (modrý labello, Astrid jojoba a zelenej s placentou)
ale já se nevydrzim pravidelně mazat ničím
Potrefenáhusa Tak tohle všechno znám, i to Alverde výše, žádný rozdíl jsem zatím nevysledovala.
Sweet Potato mne pripada jiny laneige v tube, ale je to zase jina ceniva skupina
baltik To neva, kde to mají?
Sweet Potato Ja mam rada tento, bez vazeliny, se skvalanem, krasne jemně voní. Zavislacka ale nejsem :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)