Karoleena ten loreal používám jako suchý šampon, práší rozhodně míň, jao suchý šampon je podle mě fakt super, ale práší a je prostě určený na něco jiného, zdrsňuje mnohem míň a zatěžuje vlasy. ten garnier nezatížil vůbec, ani nesebral lesk, což suchý šampon udělá. byl to jediný takový produkt běžně dostupný v drogeriích, nechápu, proč ho rušili ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita Tenhle sprej je dobrý (výsledek není vyloženě "rozcuchaný", ale dělá to jednotlivé pramínky)
Prosím, co znamená u sportovních bot (Adidas ), když je za velikostí ještě 2/3? To je širší bota? Díky
999 ne, to je takova mezivelikost. Maji treba 37 a dve tretiny (2/3).
999 to je mezicislo. Třeba větší než 38, menší než 39.
Edit: čistou 39 v tabulce velikostí nemají. Následuje 39 1/3. Neumím udělat odkaz
.
999 prepocet z americkych velikosti..
999 blby tedy je,ze adidasky se musi zkouset,jedny mam 36,jedny 361/3,a superstary sem zkousela 362/3.![]()
Zarinya Já si rovnou objednám ty 36 2/3, protože to, co zažívám s Nike Huarache, je peklo... Ale tam si zato můžu sama, psali, že si je má člověk kupovat o číslo větší a já si vzala jen o půl...Tam je teda problém s obouváním boty.
999 Ja mam všade 36 a u adidas mi sadne dobre 36 1/3. 2/3 už sú mi väčšie, tak o číslo by som povedala. Ale ja mam iba stan smith takže je možné že záleží od modelu.
999 tak v nejhorsim vymenis,ale ty moje sedive hadraky jsou tedy prave obrovsky,tam uz mi byla i ta 1/3moc velka.Taky zalezi na sirce boty.
999 jo,a pochlub se,ktery kupujes.![]()
Zarinya Mám v košíku patery, pořád zvažuju který, tak až to odklepnu :-).
![]()
ja mam pro adidasky trosku slabost,tesim se.
Je tady prosím někdo, kdo žije v zahraničí s dítětem, je po rozvodu a otec zůstal v ČR? Mám dotaz za kamarádku. Dítě má už cizí občanství, je mu 15 let a otec ho nevídá, posílá na něj soudem určených 1000 Kč. České soudy na zvýšení odpověděly, že dítě nežije v ČR a má si to vyřídit v Rakousku. V Rakousku jí tvrdí opak.
Renusatko můj exmanžel má dítě v rakousku a vše řešily české soudy. občanství teda nemělo.
viktorka_od splavu Tenhle má rakouské občanství a i ona už ho má. Žijí tam 14 let. A ještě koukám jsem se upsala, dostává 1000 Kč.
Tak edituju. Občanství nemají, jen trvalé bydliště v Rakousku
Renusatko Doporučuju známé nešetřit a najmout právníka. Bratr má za ženu Němku, žijou tady a když po porodu chtěla švagrová mateřskou, tak si ji oba státy přehazovali jako horký brambor. Najmuli právníka a první mateřské se dočkali, až když neteři byly tři. Podotýkám, že právník nebyl žádný tydýt, ale každý úřad má na odpověď určitou lhůtu a je možné podat X námitek.
Renusatko doprorucuju https://www.umpod.cz
Prosim vás, prešla som celé kabelkové vlákno, ale nemožem nájsť také geometrické kabelky. Poradíte? Ďakujem pekne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)