Kdo tady včera machroval, že s ním slunce NIC nedělá?? Já?? Nene.
Ráno jsme to zapíchli u bazénu, o půl třetí odcházeli, namazaní dvacítkou (jako, málo asi, ono přes poledne holej nerozum teda) - a co je od jednodílných plavek výš, není vůbec pěkné.
Nejvíc mě mrzí, že je připálená i čtyřletá, ale naštěstí nijak dramaticky. Zejtřejší sluneční orgie jsem odvolala a fakt bych si nafackovala.
Stěžovací vlákno
Víš co, on prostě líp vidí. Byl na korekci očí laserem.
Čuch má taky dost vyvinutej.
Já už jsem to tady asi psala, on je dost estét
Je mi strašně zle z vedra a nic nepomáhá ![]()
Ja cely odpo u bazenu, pak hodina na pase, ted varici vana a teplej caj - v noci mi bude pripadat, ze je krasne chladno, jsem mazana![]()
Mutziputzi ja cetla namazana a premyslela, jak zrovna to pomuze
Candance zaspala bych to taky no![]()
Candance Doufám, že být namazaná pomůže, pracuju na tom ![]()
Ja cely odpo u bazenu, pak hodina na pase, ted varici vana a teplej caj - v noci mi bude pripadat, ze je krasne chladno, jsem mazana
já tě někdy úplně žeru ![]()
Gellnerova no a já jsem dnes byla snad dvě hodiny venku zcela nenamazaná, v šortkách a tílku, zpocená jak prase, protože jsem pracovala v sadu, a jediné, co se mi opět opálilo, jsou ramena :/ opálilo, nespálilo. hernajs, já prostě chci opálené nohy, a zřejmě ani grilování by nepomohlo.
Jiná Realita No ty nohy jdou těžko. Jsem pořád venku, byli jsme teď týden na tour po českých vinařstvích, takže v Polabí, za ten týden ani mráček, vlastně nepřetržitě na cestě pěšky do kopce nebo z kopce, zbytek času u vody, pořád v šortkách, no a na stehnech jen takový nepatrný přechod k tmavší barvě, opálení začíná u kolen.
Pinot Noir
taky tak. myslela jsem, že opálením trochu zmaskuju metličkové žilky (které musím jít v zimě někam nějak odstranit, jen nevím ještě jak a kam, ale začaly mi hrozně vadit).
Tak holky jedině běhat. Mám celý nohy opálený už od května ![]()
Že behať, by som pošla už na prvom rohu.
Catherinne jakože běh na slunci? ![]()
Jiná Realita no ve stínu se neopálíte...uz jsem nebyla dva dny...tak mám pochopení, že se vám nechce. ![]()
Jiná Realita tak to je jasný, že si ve stoje neopálíš stehna - dyk si stíníš tou horní částí těla! lehnout si nejde?
Mně se každý ráno točí hlava, trvá to tak hodinu. Pak celý den dobrý. Asi taky z vedra, nebo, že v noci nedoplnuju tekutiny?
Catherinne To je sice fajn, ale za tu nudu mi to prostě nestojí. Vím, že běh je fajn, čehož jste dokladem
, ale mě tak strašně nebaví ...
Jiná Realita tak to je jasný, že si ve stoje neopálíš stehna - dyk si stíníš tou horní částí těla! lehnout si nejde?
Při práci v sadu těžko
Vzpomněla jsem si na Slavnosti sněženek, jak tam Krejčík leží v tom záhoně ![]()
Tak Betty Hlava se mi točí taky a blbě se dejcha. Veskery sportovní aktivity musely stranou a uz dva dni spim na terase.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)