Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2022 15:11

viktorka_od splavu asi nenechali:) Já chtěla asi jen míchat v kádi/neckách. Ale tyhle práce mě lákaly od mala a křivda to je pořád:)

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 06. října 2022 15:44

Evaeva tak to meli, chapu te

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 06. října 2022 20:11
Reakce na Ounz:

brrr no je ti jeho díté, čili jestli s ním přijede, starat se bude on a tečka, myslim, že když nepovolíš, znovu už to nezkusí..

​Já reagovala na tohle, když brrr nepovolí až když už tam dítě bude, bude se švagr muset starat a to mohl rovnou zůstat doma. 

Souhlasím s tím, že dítě buď nechat doma nebo s švagrová jako doprovod. 

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 06. října 2022 20:18

continuity no, já ale reagovala na brr příspěvek, kde jasně psala, že se nezeptal a že ona to nechce

Offline rasaNori
8602 příspěvků moje polička 06. října 2022 20:22

Já děsně nerada hlídám cizí děti, bohate mi stačí moje.  A tohle mi dělá zásadně muž,  vždycky mi takhle vrazi cizí a řekne že teta tě určitě ráda pohlída, no tak ne no. 

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 06. října 2022 20:25

Problém se vyřešil, jede jenom švagr.

continuity Mi nejvíc vadí, že se nezeptal, ale rovnou předpokládal, že se toho ujmu

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 06. října 2022 20:29

Já už mám nějakou deformaci asi:-D. Já třeba ráda hlídám nebo zajímám se o starší děti, asi jsme si tak jako inteligenčně blízko (snad tím nějaký dítě neurazim) tak si pokecám s nima dobře:-D. Vždycky třeba sestrinejm dětem věnuju pozornost, i jejich kamarádkam, když tam jsou. No a naposledy na jaře, když jsme měli hlídání, jsme byli u souseda na grilování a jeden pár tam měl děti, mimino a tříletaka a jako už byli znuděný že jo, já furt měla tendence to mimino jako pochovat, ale spíš kvůli ty mámě, že ji přece brečí, tak ať ho furt nemá a odpočine si, a všichni se mi samozřejmě vysmáli ať jsem taky jednou ráda, že jsem ráda:-D. Ale úplně mi to přišlo divný se nezapojit nebo nenabidnout:-D

Offline Tak Betty
5653 příspěvků moje polička 06. října 2022 21:47

Ach jo , náš obecní úřad mě opět zve k pohybu v lehkosti a s radostí , s sebou podložku a ručník. Já  se vždycky dostavím,  zjistím, že tam jsem s přehledem nejstarší, vydržím do vánoc a konec. Proč já na to vždycky nalitnu, když mě cvičení nebaví. 

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 06. října 2022 22:05

Tak Betty rozumim. Ja se dala na kurzy lednich brusli. A moc me to bavilo. A tuto sezonu se tam sesla takova particka vysvihana, jsem uplny loser, totalne mi to vzalo tu radost.. A ted jsem si uvedomila, ze jsou vlastne o polovinu mladsi nez ja. Jako vek je cislo, ale ne uplne vzdycky.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 06. října 2022 22:10

Tak Betty Pavlena Tak to mě mrzí! Já teď chodím na jógu s takovejma slunickovejma bábama a je to s nima úplně super, jak fyzicky tak psychicky:-D. Ani to třeba nevíte a vaše přítomnost někomu něco dává! 

Offline Tak Betty
5653 příspěvků moje polička 06. října 2022 22:16

Pavlena já si myslím, že jsem v dobre kondici, ale tam se ukáže, že mám o sobě vysoké mínění. Pak mám pocit, že zdrzuju ostatní. Ale po cvičení se jde do hospody a tam se to vyrovná. Možná bych mohla vynechat cvičení a přijít až na konzumaci. Ještě  to musím promyslet. Do vánoc zase vydržím. 

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 06. října 2022 22:16

Karja jooo to dava, vsichni jsou happy a nemusi se strachovat, ze jsou nejvetsi jelito z kurzu..!!

Offline Tak Betty
5653 příspěvků moje polička 06. října 2022 22:17

Karja kdyby tam byla aspoň jedna mého veku , ale baby jsou líný. 

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 06. října 2022 22:19

Tak Betty u me je to nejen o nulove kondici, ale zaroven o maximalnim strachu.. Vetsim nez treba pul roku zpet..!  
Tvuj plan je skvely!! My konzumovat nechodime, coz je skoda, to bych jim hned ukazala, rybizatum..!!

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 06. října 2022 22:20

Pavlena Ale prosím tebe! Beztak té tajne obdivuji, mas nějaký hezký outfit. 

Tak Betty Tak když tě to ale nebaví, tak je to asi stěžejní, kdyby tě to bavilo, tak to kašli na zdrzovani, obtěžování atd atd. A jakej je to typ cvičení? Člověk by prostě řekl, ze se udělá třeba min opakování nebo tak...

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 06. října 2022 22:38
Reakce na Tak Betty:

Ach jo , náš obecní úřad mě opět zve k pohybu v lehkosti a s radostí , s sebou podložku a ručník. Já  se vždycky dostavím,  zjistím, že tam jsem s přehledem nejstarší, vydržím do vánoc a konec. Proč já na to vždycky nalitnu, když mě cvičení nebaví. 

​Hele mě cvičení taky srdečně nebaví, ale vzala jsem to někdy předloni jako věc cti: přihlásila jsem se na zumbu (v příčetnej čas, minutu od baráku)... ano, byla jsem tam nejstarší, a absolvovala jsem to se ctí (to jest nešlehlo to se mnou ). Mise splněna, uspokojení nastalo!

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 06. října 2022 22:47

Hnus, hnus, hnus, ožran zabije vo veľkej rýchlosti 5 mladých študentov na zastávke, hrozí mu doživotie a sudca ho prepustí na slobodu. Mne sa asi sníva

Offline Tak Betty
5653 příspěvků moje polička 06. října 2022 22:58

Karja chodím tam, protože potrebuju společnost.  Vloni to byla jóga,  letos tedy nevím, je tam nějaká nová cvicitelka. Je to na vsi, moc si vybírat nemůžu. Já ani tu jógu nestíhala. No jak říkám stačila by mi jenom ta hospoda. 

barbucha ja už se můžu na  nějakou cest vyprdnout. Z toho už jsem omluvená. . Mě stačí ten pokec.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 07. října 2022 00:54

Pavlena Musíš tu konzumaci poté zavést ty! Někdo se toho ujmout musí...

já tady chodím na jógu, ale v osm ráno, to se konzumuje špatně!

Tak Betty Náhodou jsi dobrá, že se do toho pustíš. Jít jenom do hospody je taky fajn, nebo zkus přemluvit nějakou známou svého věku. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 07. října 2022 05:21

milacka cože?! To snad ne ...tolik mladych  je mi smutno