viktorka_od splavu asi nenechali:) Já chtěla asi jen míchat v kádi/neckách. Ale tyhle práce mě lákaly od mala a křivda to je pořád:)
Stěžovací vlákno
Evaeva tak to meli, chapu te![]()
brrr no je ti jeho díté, čili jestli s ním přijede, starat se bude on a tečka, myslim, že když nepovolíš, znovu už to nezkusí..
Já reagovala na tohle, když brrr nepovolí až když už tam dítě bude, bude se švagr muset starat a to mohl rovnou zůstat doma.
Souhlasím s tím, že dítě buď nechat doma nebo s švagrová jako doprovod.
continuity no, já ale reagovala na brr příspěvek, kde jasně psala, že se nezeptal a že ona to nechce
Já děsně nerada hlídám cizí děti, bohate mi stačí moje. A tohle mi dělá zásadně muž, vždycky mi takhle vrazi cizí a řekne že teta tě určitě ráda pohlída, no tak ne no.
Problém se vyřešil, jede jenom švagr.
continuity Mi nejvíc vadí, že se nezeptal, ale rovnou předpokládal, že se toho ujmu
Já už mám nějakou deformaci asi:-D. Já třeba ráda hlídám nebo zajímám se o starší děti, asi jsme si tak jako inteligenčně blízko (snad tím nějaký dítě neurazim) tak si pokecám s nima dobře:-D. Vždycky třeba sestrinejm dětem věnuju pozornost, i jejich kamarádkam, když tam jsou. No a naposledy na jaře, když jsme měli hlídání, jsme byli u souseda na grilování a jeden pár tam měl děti, mimino a tříletaka a jako už byli znuděný že jo, já furt měla tendence to mimino jako pochovat, ale spíš kvůli ty mámě, že ji přece brečí, tak ať ho furt nemá a odpočine si, a všichni se mi samozřejmě vysmáli ať jsem taky jednou ráda, že jsem ráda:-D. Ale úplně mi to přišlo divný se nezapojit nebo nenabidnout:-D
Ach jo , náš obecní úřad mě opět zve k pohybu v lehkosti a s radostí , s sebou podložku a ručník. Já se vždycky dostavím, zjistím, že tam jsem s přehledem nejstarší, vydržím do vánoc a konec. Proč já na to vždycky nalitnu, když mě cvičení nebaví.
Tak Betty rozumim. Ja se dala na kurzy lednich brusli. A moc me to bavilo. A tuto sezonu se tam sesla takova particka vysvihana, jsem uplny loser, totalne mi to vzalo tu radost.. A ted jsem si uvedomila, ze jsou vlastne o polovinu mladsi nez ja. Jako vek je cislo, ale ne uplne vzdycky. ![]()
Pavlena já si myslím, že jsem v dobre kondici, ale tam se ukáže, že mám o sobě vysoké mínění. Pak mám pocit, že zdrzuju ostatní. Ale po cvičení se jde do hospody a tam se to vyrovná. Možná bych mohla vynechat cvičení a přijít až na konzumaci. Ještě to musím promyslet. Do vánoc zase vydržím.
Karja jooo to dava, vsichni jsou happy a nemusi se strachovat, ze jsou nejvetsi jelito z kurzu..!!![]()
Karja kdyby tam byla aspoň jedna mého veku , ale baby jsou líný.
Tak Betty u me je to nejen o nulove kondici, ale zaroven o maximalnim strachu.. Vetsim nez treba pul roku zpet..!
Tvuj plan je skvely!! My konzumovat nechodime, coz je skoda, to bych jim hned ukazala, rybizatum..!! ![]()
Ach jo , náš obecní úřad mě opět zve k pohybu v lehkosti a s radostí , s sebou podložku a ručník. Já se vždycky dostavím, zjistím, že tam jsem s přehledem nejstarší, vydržím do vánoc a konec. Proč já na to vždycky nalitnu, když mě cvičení nebaví.
Hele mě cvičení taky srdečně nebaví, ale vzala jsem to někdy předloni jako věc cti: přihlásila jsem se na zumbu (v příčetnej čas, minutu od baráku)... ano, byla jsem tam nejstarší, a absolvovala jsem to se ctí (to jest nešlehlo to se mnou
). Mise splněna, uspokojení nastalo!
Hnus, hnus, hnus
, ožran zabije vo veľkej rýchlosti 5 mladých študentov na zastávke, hrozí mu doživotie a sudca ho prepustí na slobodu. Mne sa asi sníva![]()
Karja chodím tam, protože potrebuju společnost. Vloni to byla jóga, letos tedy nevím, je tam nějaká nová cvicitelka. Je to na vsi, moc si vybírat nemůžu. Já ani tu jógu nestíhala. No jak říkám stačila by mi jenom ta hospoda.
barbucha ja už se můžu na nějakou cest vyprdnout. Z toho už jsem omluvená.
. Mě stačí ten pokec.
milacka cože?! To snad ne
...tolik mladych
je mi smutno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)