Jennyfor Já něco podobného slyšela od své známé. Manžel jí řekl, uděláme si hezký víkend, dal jsem děti k babičce. Pak šli na večeři, na koncert, sex, snídaně do postele a čau. Některý chlapi jsou fakt hrozný sráči. Moc ti přeju, aby si potkala ještě nějakýho, který bude fajn.
Stěžovací vlákno
Jennyfor no to je síla, já to měla podobne, až na to, že fotky milenky v našem novém bytě jsem náhodně našla na společném počítači, když jsem hledala něco úplně jiného. Jako ex byl dost slušněj IT administrátor, opravdu bylo v jeho silách to uklidit lépe.![]()
Ještě se mnou odjel na dovolenou, kde to z nej po dvou týdnech natlaku vypadlo.
On se teda zachoval dost férově, co se peněz týče, tlačila spíš nová pani a pred osudem podepsat cokoliv a mít klid, mě zachránila matka, která mě dotlacila k tomu ho z bytu vyplatit. Jako docela jsem ji to chvíli zazlívala, páč jsem několik let dřela na splátky, ale teď už dobrý. Ten byt ještě stále nám, ale odstehovala jsem se měsíc po rozvodu.
Boží mlýny jinak mlely dost dobře, trvalo to jenom pár let, ale radost z toho ani nemám. Spíš mi je to po těch letech už fuk.
Jennyfor to je teda pěknej sráč. Ještě dokážu pochopit, že se zamiloval a měl potřebu jít za hlasem srdce. Ale ten způsob, to je mimo moje chápáni. A ještě zůstat ve vašem domě a byt pro syna dát někomu jinému.. ![]()
bram No a ta nova dama musi byt pekne otrla, dyt to je strasny zit v dome, ktery cely vytvorila jina a jeste si tam natahnout svoje pribuzne. No treba mlyny pomelou a nakonec skonci na dlazbe.
Evaeva Jo, dá se to pochopit, že se lidé rozchází, tak byli jsme spolu 20 let a ta nuda a stereotyp se vloudí, navíc strach ze stárnutí a vůbec, mohlo se to stát třeba i mně, že bych se zamilovala jinde, ale já bych asi nepálila takhle mosty.
A když už ty emoce vychladly, tak si říkám, jak musel chudák trpět, každým dnem se to blížilo ke stěhování, bál se mi to říct, z druhý strany nejspíš nátlak, aby už to rozseknul, věděl, že když už se jednou přestěhujeme, tak dostat mě z toho baráku bude mnohem těžší, takže se v noci převaloval, nespal, tvrdil, že kvůli práci a on zatím chudáček nevěděl, jak to na mne vybalit. Musel předstírat, že je všechno ok, takže záhonky a kytičky a lásečka.
A pak to rychle vychrlil, že je to kvůli jiný babě samozřejmě neřekl, jen takový ty kecy, jak chce ještě zažít dobrodružství, skočit padákem, cestovat a hledat sám sebe a k tomu musí být svobodný. A zdrhnul.
No, je to za mnou, tohle už mě fakt netrápí, zpětně vidím, že jsme neměli moc společnýho, ale ono se to v těch běžnejch provozních starostech a při stavbě domu a oboustranným workoholismu trochu ztratilo.
Nejvíc mi to bylo líto kvůli synovi, muž jako otec fungoval skvěle, na klukovi visel, jezdili spolu na hory a na kola, byli parťáci. A pak najednou konec. Syn měl čerstvě 18, ještě rok do maturity, sice dospělý, ale sebralo ho to hrozně. Taky na takový scénář nebyl připravený, když tomu doma nic nenasvědčovalo.
Ale zase nás to s klukem hodně sblížilo, můžeme spolu probírat cokoliv. A ne, nedělám si z něj náhradního manžela, jak se tu v jiném vlákně probíralo, žijeme si každý svůj život, ale pořád o sobě víme, denně jeden nebo druhej si zavoláme a často se to stane současně, jak jsme na sebe napojený. A i on už je v pohodě, jeho děvče je moc milá fajn holka, tak ať už jsou jen šťastný. Amen ![]()
Jennyfor Nedivím se, že ses zhroutila. Chlapi dokážou připravit pořádné "překvapení". Přeji Ti už jen vše dobré! ![]()
Jennyfor jsi skvělá![]()
Jennyfor něco podobnýho se stalo mojí spolužačce z gymplu: chlap odjížděl na dovolenou s kámošema, ona mu napakovala jídlo na celej tejden, zavařený guláše a tak... a na rozloučenou ve dveřích jí řekl, že se stěhuje k jiný... no taky stála jak opařená, do toho momentu vůbec nic netušila...
podle mýho jsou ti chlapi hrozný zbabělci a poserové - a kdyby netlačila ta nová, nejradši by asi neřešili nic ![]()
RoSa no to je taky pravda.
RoSa pravdu díš![]()
jinak já se s tímhle fenoménem sráčů setkala prvně když kamarádku která si taky pořídila dítě ve dvaceti jako já opustil pár měsíců po jeho narození manžel, stejným stylem, při návratu z láskyplné dovolené prostě svůj kufr vybalil jinde a domů už s ní nejel. naštěstí byt byl její. ale ten měsíc už neměla jak zaplatit nájem, protože společný účet vybral do halíře
podotýkám že tehdy byla mateřská 1200 Kčs
Taky mám takový jeden nepekny příběh na vlastní kůži. Bydleli jsme tehdy u jeho rodičů, v jednom pokoji, jinak vše společné, ale žádný byt mu nebyl dobrý. Pak mu umřel otec, zařídila jsem s ním pohřeb, všechny následné formality, co šly, převzala jsem část povinností v péči o dům, zahradu a zvířata a když se po několika měsících situace uklidnila natolik, že jsem opět nadhodila stěhování, řekl mi, že se raději rozejdeme. Že má už celkem dlouho milenku samozřejmě neřekl. Jako já chápu, že jsme spolu nemuseli zůstat navždy, ale pachuť z toho všeho zůstává dodnes. Navíc - on mě balil, když jsem měla jiného partnera, ale takový srab, abych tomu druhému lhala, nejsem, jakkoli to taky nebyl ideální konec, rozešla jsem se tehdy s tím druhým čestně a hned.
dzizisketa uff. musím říct že tohle už mi delší dobu vrtá hlavou, byla jsem už mnohokrát svědkem takového vývoje situace, kdy partnerka s mužem absolvovala hodně těžké životní období, opravdu ho podporovala (nejen zvnějšku, ale pokud můžu aspoň trochu posoudit tak opravdu upřímně pomáhala a držela chlápka nad vodou všema silama) a pak, jakmile ten nápor povolil.. ji hodil přes palubu. asi otázka pro psychologa?
Mám v okolí taky pěkný případ sráčství: opustil partnerku po několika pokusech o umělé oplodnění ve chvíli, kdy se to konečně povedlo, s tím, že na to vlastně není připravený. Takže se vrátila k rodičům s dvojčaty v břiše.
Jennyfor nejradši bych tě obejmula ![]()
Pinot Noir Ježíš! To snad ani není možné.
Kamarádku opustil manžel ještě o úroveň vyšším stylem. Neřekl jí nic. Vše bylo v pohodě, jednoho dne odjela na služební cestu, a když se vrátila, manžel nebyl doma, jeho osboní věci byly pryč, také lednice, sporák, televize a další vybavení bytu. Většina z toho byla její ještě před manželstvím. Prý si chudák v první chvíli myslela, že je vykradli... pak jí došlo, že bylo zamčeno, nic rozbité a chybí jeho věci.
viktorka_od splavu Ktera s nim do roka otehotnela, ani bych se nedivila!
Karja no a pak mám ještě v porfoliu debila, který opustil ženu v těhotenství, protože ztloustla a nic s ní nebylo... nástupkyně s ním docela rychle otěhotněla (bez komentáře) a pak se z porodnice neměla kam vrátit, protože si mezitím nastěhoval domů jinou, čerstvou![]()
To je dobrej sráč, když ani nezkusil, na co že to není připravený. Kamarádku opustil muž a měl taky nějaký kecy, že to druhý dítě už nechtěl, že s tím malým je to náročný. Náhradnice má ovšem ratolest stejnej ročník, zajímavý, že jít vychovávat cizí stejně malý dítě mu nevadilo.
Oni teda dokážou i ženský dost neuvěřitelný věci. Kamarád s ženou nemohli zplodit dítě, tak si ho ona upletla s jiným a velkoryse mu nabídla, že by mohli zůstat spolu a dítě by bylo jako jeho.
jo a ještě ad to hledání sebe sama kolem padesátky, na to mám taky jeden příběh: rodinka jak z televizní reklamy, oba úspěšní, děti na školách, domeček za Prahou, byt v Praze... a najednou z pána vypadlo, že by potřeboval o sobě nějaký čas o samotě přemýšlet, že neví jak dlouho mu to bude trvat a že se teda přechodně stáhne do toho volnýho bytu... ona chápavá - my kamarádky skeptické... no, sám v tom bytě nerozjímal...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)