Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 07. října 2022 14:35

Evaeva no hele, když se děti dostaly do toho stavu, tak já už byla po dvou horších pádech vyřízena. Teď si zlomil tu nohu muž, takže je to asi ložený. Můžou se svobodně zrakvit sami. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 14:46

continuity já se bojím, že už nebudu mít odvahu. Což je možná dobře. A taky se asi budu o ně bát, tak bude lepší to nevidět

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 07. října 2022 14:50

Evaeva já se snažím moc se o ně nebát, můj strach je můj problém, ne jejich. Jsou docela šikovné, helmy nosí, zbytek je osud. 

Za chvíli už vyrazí do světa sami, tak stejně nebude zbytí. navíc moje matka nás tím strachem hodně paralyzovala, tak se toho snažím vyvarovat. 

Mnohem horší bude, když začnou řídit a tak. Lyže jsou v pohodě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 14:54

continuity já to s tím strachem mám právě jako ty. Bojím se, ale to není důvod jim to nedovolit. Rozhodovat o sobě musí sami (v nějakých mezích samozřejmě). Ale pak se právě radši nedívám

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 07. října 2022 15:04

Evaeva ja minulou zimu vjela za detmi na mini skokanek, chytla se mi hulka za nejakou tyc, vymajzla jsem se strasne a pasek od hulky mi zhmozdil ruku. Lezela jsem tam a rikala si, ze jak jsem stara, tak jsem blba.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 07. října 2022 15:05

continuity jo, nejhorší je to auto. jezděj často a dlouhý trasy, nemám to ráda, no. ale to je tak všechno, co s tím můžu dělat

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 07. října 2022 15:06

continuity no jo! Oni budou jednou ridit! A jezdit s kamarady v aute! 

Offline Kora
příspěvků moje polička 07. října 2022 15:13
Reakce na continuity:

Kora soudce pouze rozhodl o stíhání na svobodě, trest se bude řešit v rámci procesu. 

​to já samozřejmě  chápu,  nicméně člověk,  který má na kontě x přestupků až to dopadlo jak to dopadlo,  mohl zůstat sedět ve vazbě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 15:17

Lamicka to je nejhorší! Ne že budou řídit, ale že je bude někdo vozit.

Ale ty lyže, tak to u nás taky asi dopadne 

Offline Kora
příspěvků moje polička 07. října 2022 15:21

Lamicka budou, začátky jsou hrozný,  hodně jsem se bála,  pak si zvyknes.  Nic jiného nezbývá. 

Offline Vari
2027 příspěvků moje polička 07. října 2022 16:08

Potrefenáhusa Lamicka Kdyz brusleni a lyzovani mi nikdy neslo a lyzovani z duse nesnasim. A tatinek jezdi na prkne, takze asi budu setrit na lyzarskou skolicku :-D.

Offline Vari
2027 příspěvků moje polička 07. října 2022 16:20

continuity Ja se schvalne mrkla do slovenskeho trestniho radu, duvody vazby jsou stejny jako v CR. V uvahu podle me pripadala vzhledem k hrozicimu trestu jen ta utekova, pochybuju, ze si planuje znova sednout ozralej za volant a zopakovat to nebo nejak marit vysetrovani. A kdyz to zni neuveritelne, i nekteri vrazi byli vysetrovani na svobode. 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 07. října 2022 16:42

Vari jj, díky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 16:56

Vari ty školičky nejsou tak drahé a za chvíli už děti lyžují sami a ty sedíš dole pod vlekem se svařákem v ruceTo půjde. A nebo začnou rovnou na prkně, už jsem viděla čtyřleté snowboardisty

Offline Biely kvet
4107 příspěvků moje polička 07. října 2022 17:03
Reakce na continuity:

Karja viktorka_od splavujá bych to nechala na soudci. Řešil to čtyři hodiny, řekla bych že ví, co dělá, vzal na sebe velkou odpovědnost a je si ji určitě vědom. Zavřít někoho do vazby jen proto, že to žádá dav je špatně. 

Před pár měsíci byl úplně podobný případ v ČR, opilý řidič, který už dávno neměl papíry, stokrát ho chytili bez nich, zabil dva lidi a to nikoho netrápi, jak to běží. Taky jsme to nechali na soudním systému a je to tak dobře. 

​Celkom nesúhlasím, predvčerom bol podobný prípad v Čadci, opitý vodič vrazil do matky s dvoma deťmi, matka a 4 ročné dievčatko podstúpili vyšetrenia a myslím aj nejakú operáciu. Vodič je od toho momentu vo väzbe. A opitý vodič, ktorý zabil 5 ľudí a ďalších ťažko zranil je na slobode.....Lebo je papaláš a vysoký športový funkcionár?  Alebo je to náhoda a prokurátor pristupoval k prípadu spravodlivo ? Neverím.....

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 07. října 2022 18:06

Biely kvet rozdiel medzi tymi pripadmi jw ten, ze obvineny v Cadci sa nedostavil na sud, neposlal ani právneho zastupcu, nenechal na seba kontakt, takze to sudkyna vyhodnotila, ze je dovodne podozrenie, ze by mohol utiect. Citala som to vysvetlenie dnes na SME ale neviem tam odomykat clanky https://domov.sme.sk/c/23027556/dedecek-zochova-vazba-nehoda-cadca.html

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 07. října 2022 18:08
Reakce na continuity:

Karja viktorka_od splavujá bych to nechala na soudci. Řešil to čtyři hodiny, řekla bych že ví, co dělá, vzal na sebe velkou odpovědnost a je si ji určitě vědom. Zavřít někoho do vazby jen proto, že to žádá dav je špatně. 

Před pár měsíci byl úplně podobný případ v ČR, opilý řidič, který už dávno neměl papíry, stokrát ho chytili bez nich, zabil dva lidi a to nikoho netrápi, jak to běží. Taky jsme to nechali na soudním systému a je to tak dobře. 

​Deň nato opitý muž vrazil na chodníku do mamičky s dvomi deťmi a psíkom, psík to neprežil, mamička s dcérkou musela do nemocnice, dieťa v kočíku matka intuitívne odhodila, našťastie je v poriadku. Muža dali do preventívnej väzby. Stále sa tu ľudia delia na rovných a rovnejších. 5 zbytočne vyhasnutých mladých životov je asi málo na preventívnu väzbu pre "ctihodného" občana.

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 07. října 2022 18:11

Biely kvet teraz pozerám, že obe píšeme o rovnakých prípadoch a zdieľame rovnaký názor. Mňa to uplne rozhodilo, neviem prečo, ale už sa mi o tom aj snívalo, nenávidím nespravodlivosť a dvojaký meter. 

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 07. října 2022 18:12

milacka precitaj si co pisala Vari a to co som pisala ja. Na preventivnu vazbu musia byt zakonne dovody, u toho v Cadci je predpoklad, ze by mohol ujst, okrem vyssie napisaneho uz bol 12 krat trestany a bol mu odobraty uz raz vodicak.