viktorka_od splavu Doporučuji od Klevisové přečíst i ty předcházející knížky s Bergmanem - první tři se odehrávají v českém prostředí, a to mi sedělo ještě více než ten Sever.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Myslím, že jsem si vzala tip na knihu Hruškadóttir odtud. Přečetla jsem ji jedním dechem, diky. Moc se mi líbila, ač tedy byla hodně smutná.
Teď čtu Český ráj od Rudiše a taky se mi to líbí. Vtipné a dost výstižné.
Hanka H mne na ni prave prislo nejzajimavejsi to liceni zivota na severu. o cesky realie uplne nestojim:-)
notna Hruškadóttir je moje oblíbená kniha
docetla jsem Divka, ktera spadla z nebe a Tiche roky. Za me super a dobry.
Candance Dívka, která spadla z nebe má pokračování Provazochodkyni, ale to se mi tak moc nelíbilo.
Po přečtení Běžkyně - Peter May a Lars Kepler - Lazar jsem se pokorně vrátila k P.D.James.
Co to s těma autorama je, že už neumějí napsat napínavou detektivku? Ten trend vyvážit to hrůznýma popisama mrtvol mě fakt znechucuje.
brrr a je to s tou samou nebo volne pokracovani na tema ale jina hlavni postava?
Candance ja zacala omylem pokracovanim a ten prvni dil je opravdu o moc lepsi
Osmileta dcera dostala za vysvedceni Vilma bezi o zivot a byla nadsena. Tak jsem se do toho pustila i ja a je to opravdu super. Doporucuju. Ilustrace Tomski Polanski.

Lamicka a ted chci spoiler: ona nezemre?
Candance Fakt ho chceš? Protože to mě zajímalo několik let.
Ne, je hlavní hrdinkou i v Provazochodkyni.
Jo a už jsem to tu párkrát psala, ale Slavík od k. Hannah je podobný a taky dobrý.
brrr tak to jsem trochu zklamana. Ale prectu si to.
Po přečtení Běžkyně - Peter May a Lars Kepler - Lazar jsem se pokorně vrátila k P.D.James.
Co to s těma autorama je, že už neumějí napsat napínavou detektivku? Ten trend vyvážit to hrůznýma popisama mrtvol mě fakt znechucuje.
Cetla jsi neco od Sophie Hannah? (Britska autorka detektivek.) Ta je soucasna, ale tomu to trendu nepropada. Pekne jedna vrazda na zacatku, pripadne jeste druha ke konci, zadne hruzne popisy, proste klasika. Pritom ale fakt ctiva a napinava ![]()
Na Maye mi nesahejte
Na Maye mi nesahejte ale ja ho nekriticky zboznuju uz od trilogie Skala, te se zatim nic nevyrovnalo. Ale Kepler me tedy nebavil pekelne, kratke vety, pritomny cas, ujete postavy...no nikdy vic..Jinak doporucuji Psychiatra od C.Carra, sice se par krvavym popisum nevyhnete, ale velmi dobre psychologicky pojate.
Jos skála je úžasná!
Ale ty další knihy mě uz moc nechytly
Samantha tak hlavne je blbost, pokud se clovek chce vyhnout uchylnym vrahum a vrazdam, sahat po severske krimi, k te to tak nejak patri...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)