notna Hook Up Plan, francouzský, taky jen první řada. Ona většina tady zmiňovaných věcí je ze začátku super, ale v nejpozději páté řadě se člověk za ty herce skoro stydí (Younger třeba).
Filmy, které stojí za zhlédnutí...
viktorka_od splavu Anette je nahodou dobrej film, jen to neni uplne mainstream no:D
711990 ne, je to rádoby umění![]()
viktorka_od splavu neni, jen je to francouzsky:D
Mě Carax s Annette opět potěšil. Originální, neotřelý muzikál plný odkazů a jinotajů. Přičemž muzikály obecně vůbec v oblibě nemám, až na pár výjimek
711990 Na Annette se hrozně těším!
Jinak z těch seriálu určitě Years and Yaers a It's a Sin. A již zmíněné Whe are Who we are!
A ještě mě bavila The Morning Show.
domenica Na Annette se chystáme s dcerou, těším se.
Na dnešek jsem vybrala v letňáku film s poetickým názvem Chlast. Doufám, ze to bude dobrý a zbytek skupiny nebude zklamán ![]()
eM Chlast je super!
eM Chlast je výbornej! A pokud máte rádi Mikkelsena, tak doporučuju i Rytíře spravedlnosti![]()
eM Chlast je bozi!
Haha, po včerejším bujarým večírku se mna ta poslední prohlášení krapet otřepala ![]()
eM Myslím, že na tuto kombinaci se Chlast opravdu hodí. ![]()
Utrpěla jsem návštěvu kina... a ačkoliv jsem se docela na novýho Shyamalana těšila (jsouc zavilý fanoušek Šestýho smyslu), tak musím říct, že Old resp. Čas je příšerná sračka!
Pustý klišé od začátku do konce, naprosto předvídatelný a díky v podstatě jediný scéně na celý dvě hodiny - malý pláži - nezajímavý i značně nudný.
Ztráta času. Nějakej aspoň klad vidím v tom, že to snad nemohlo stát moc peněz: jedinej exteriér a béčkoví herci... ![]()
barbucha dobře, že píšes. Ten namet je zajímavý, bych se i chytla. Mě by jedna scéna na dve hodiny nijak nevadila, vzpomeňme na: Příští rok ve stejnou dobu nebo Tísňové volání.
Hele hrozný. Jedna scéna by nebyla na překážku, kdyby to bylo aspoň trochu překvapivý a nepokračovalo tak předvídatelně... ale tohle fakt nějak nevychytali, scénář je mizernej... jako když si chtěl Shyamalan jen dopřát placenou dovolenou u moře nebo co. Vůbec nic to nepřináší, až teda na kritiku (nebo pokus o ni) jakože vědeckejch experimentů
Ale takovejch filmů je dvanáct do tuctu už.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)