barbucha takze je to nasledek vedeckeho pokusu? (Po trailerech me jen zajima, jak to vysvetli, aby to nebylo jako Lost)
Filmy, které stojí za zhlédnutí...
Ja dneska konecne Anette. A bozi![]()
Pro ty, co potřebují něco pěkného pro puberťáky- moc se nám se synovcem líbí Never have i ever. A dobré je i Home befor dark.
tak jsem to zkoukla dneska v kine. Tematicky s pul litrem vina a pekne jsem to vorvala!
barbucha takze je to nasledek vedeckeho pokusu? (Po trailerech me jen zajima, jak to vysvetli, aby to nebylo jako Lost)
Jo, věděcký pokusy, ale je to fakt pitomý...
Včera premiéra Okupace. Dost jsem se toho bála, domluvily jsme se s kamarádkou, že si sednem ke kraji, kdybychom potřebovaly prchnout. Jenže pak si vedle nás sedl Pechlát, ouvej, prchat přes hlavního protagonistu by bylo teda hodně trapné...
Skvělý to bylo!
Doporučte mi nějaký váš oblíbený seriál. Mám chuť se na něco podívat a vůbec nevím, na co. Ani žánr nevím.
brrr Sex ve městě?![]()
Sweet Potato Ne, to opravdu není to, co bych chtěla vidět. ![]()
brrr tak potom Sex education ![]()
brrr Papírový dům. Bludné kruhy. Roky a roky. Jeho temné esence. Chlapec s parožím. Koruna. Udolí slz- za mne nejlepší válečný seriál.
brrr Bybylon Berlín.
brrr koukáme teď na tohle:
https://www.csfd.cz/film/525428-chytte-ho/recenze/
Už jsme ve třetí sérii. Taková oddechovka, ale má to vtip a pořád mě zajímá, co bude
Pinot Noir to zni dobre, Netflix nebo HBO?
brrr Durrellovi na HBO https://www.csfd.cz/film/429038-durrellovi/prehled/
Dík za tipy, něco z toho jsem už viděla. Zatím to vypada na Sex education, po Freaks and geaks (mimochodem úžasných) zůstanu na střední.
Ale kdyby měl ještě někdo nějaký nápad ..... sem s ním.
Napad nemam, ale v ramci dusevni rekonvalescence jedu Netflix-trash a zeru ten porad, jak tam randeji pod tema zvirecima maskama
nejvic me bavi hadat, jak ti lidi vypadaji v realu. A ty masky jsou teda husty.
711990 HBO
brrr Když na střední, tak Never have i ever.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)