Jezdi častěji, říká.
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato Já po nich bez milosti šlapu, ale dneska to byla fakt hrůza.
MP Meri Díky moc, já měla Alokazii asi 2× žíhanou a nikdy nedala víc jak pár měsíců.. Tohle je taky hop nebo trop. Díky.
Nevim, kam to dat, ale manzel si trochu plni sen a ja musim zaplnit zahradu, tak jsem si objednala nejakou podzimni kvetenu, rozchodniky, horce a kamzicniky na jaro. 
Na zahrade akorat floxy, par lilii, male motyly kere a tohle

Jos oranzove je trubkovec a fialove bude hebe. To mas take rozkvitnute? Mne nikdy nevydrzalo vonku
Janulik03 ja mam tento kerik tri roky na skalce, kde je nekdy metra dva snehu. Tak uz si asi zvykl a letos poprve kvete. Trubac to je drzak ![]()
Pinot Noir trubace neee, to je strasny plevel (sousedka ho ma u plotu a nam rasi neustale vyhonky ruzne az v 2 metrove vzdalenosti od plotu, v trvaniku, v zahoni, v kaminach, kdekoliv)
Jos s vcelkami preju hodne stesti, manzel to zkousel 2 roky po sobe a bohuzel ani jednou neprezily zimu :(
ale mel jen 2 vcelstva a pry se ma zacinat s peti, aby aspon jedno vydrzelo, tak to jste na dobre ceste
baltik myslím, že horší než psí víno to být nemůže ![]()
Pinot Noir nevim, to ma soused z druhe strany na plote, ale vedle toho mame chodnik, takze to nikde jinde nerasi :)
Pinot Noir trubac mam stvrty rok z rizku a nekvitne. Nirkde som citala ze az tak piatym rokom tak som zvedava. Inak pojde het.
Jos ano? Tak asi ho este raz kupim a uvidim. Myslim ze potrebuje kyslu podu tak ho dam k papradiam a rodidendronom
jo a s vcelami drzim palce. Muz ich chcel ale nastastie si to rozmyslel
baltik myslis? Ziadne vxhonky zatial nemame. Ale chmel, chmel tu mame vsade este po 5 rokoch od vykopania
a dulovce tie mam hadam vsade ![]()
Pinot Noir psí víno krásně kreje plot, ale jinak je to příšera, co se musí furt korigovat, souhlas.
A ta druhá mandevila je červená, čekala jsem růžovou![]()
Janulik03 chmel mi zacal letos omotavat bylinky, nevim, kde se tam vzal!?
trubace vam vyfotim doma jako dukaz
Pinot Noir Tenhle je letos koupeny, ale byl uz celkem vzrostly. Mame jeste trubac na chate a ten je jak popisuje baltik Musi se hodne rezat, jinak obsadi zahradu. My tady potrebujeme nechat obrust obri psi kotec, tak mam z druhe strany jeste zimolez dalsi lianu (ted si nevzpomenu). baltik mame 5 vcelstev a jeste dve pribudou. Zatepleni maji, ale bude to stejne loterie. Janulik03 no dvakrat brutalne omrzl, tak jsem letos dost serizla a takhle obrazil.
Vám to všechno tak krásně kvete a bují... a já se vrátila a našla na balkóně hotovou spoušť! A to jsem vyhotovila rozpis kterak a co zalévati... a normálně mi pošly všechny (předtím krásný) afrikány - který jsem myslela že nezničí nic. Tři veliký nádoby jsem jich měla... i taková ta chryzantémo-kopretina je v háji...
Kupodivu levandule i karafiáty jsou v cajku, ty afrikány snad musely mít nějakou chorobu
Fuchsie na opačný straně v ložnicích přežily taky, asi díky tomu že tam na ně pršelo. Ale pohled na ten balkón je teda tristní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)