Tak tuhle výzvu vynechám, ten název je hrozný. Máš jinou pozdne letní alternativu?
Kytičky aneb zelené prsty...
Mha Ovšem je to léčivka přímo zázračná, zvlášť ženy v klimakteriu ji ocení ![]()
Jinou pozdně letní mám teprve v plánu. Janebu. A teď mě zaujala gaura, ta vypadá jako celoletní.
Pinot Noir Bílá gaura je krásná a kvete už druhý měsíc. A v kyticích dělá vdlkou parádu. Ještě mám jednu celou do červena a ta se mi vlastně vůbec nelíbí.
Hrozný je ještě i břečťan. Vždycky odněkud vyrazí a než si člověk všimne, je až u střechy.
hrozná je i líska... my jí máme prakticky ve všem, v pivoňkách, angreštu, malinách... V červnu jí muž zlikvidoval u zídky, kde je udírna, no a už je tam zas (kdyby aspoň plodila, ale kde nic tu nic)
jinak už jsem celkem zabydlení, takže se zas můžu věnovat zahradě, ale nic moc tam není... vypadá to, že pokvetou podruhé rododendrony, kvetou podruhé růže, vykvetla sasanka a nějaká bylina, která je dobrá na prostatu a pro ženy v klimakteriu :-)
Sweet Potato a vyfotíš mi je, prosím?
Magráta lisku jsme hubili asi deset let a obcas se jeste nekde ukaze. Zvlastni je, ze to, co chci aby rostlo, vestsinou zajde. Ted trochu silim z motyliho kere ( komule Davidova). Na jare ji vzdy serizneme cca metr od zeme a ted uz ma zas pres 3metry. Je uz vyssi nez vedle deset let stara merunka.
Pinot Noir Ale jistě, řeklo sluchátko.

Tak ani na klimakterium mě neutáhneš![]()
Lepší je ta janeba. Líbí se mi, že je drsná, to by mohla na mé zahradě vydržet. Jako podzimní květiny mám afrikany. Větší množství a hodně barev.
Sweet Potato děkuji! Takže bílou ![]()
Pinot Noir Ale jako už! Tenhle záhon chci celej. Fakt není možný, že to takhle roste samo ![]()
![]()
![]()
Paní Ef to jsou loni zasazené, letos to bude mnohem lepší! Teda aspoň doufám
. Ale vypadají teď životaschopně, tak snad zase pokvetou.
Pinot Noir Tím se tu taky utěšuju, hlavně u těch loňských pahýlů po slimácích, popř. neduživých provázků v jílovité půdě. A když už tam náhodou něco vyroste, zválí to kočky. Tohle je opravdová nádhera!
Paní Ef Děkuji. ![]()
jako nejsou to kytičky, ale zas jsem měla zelené prsty :-) 
Pinot Noir ty hade ![]()
chryzanteny nemam a teraz premyslam nad nimi. ![]()
Janulik03 to máš za tu rodgerzii ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)