Mám plantáž oregána a nevím, co s ním.
Něco nasuším, něco dám jako mulč je kmenum ovocných stromů a keřů a zbytek nechám kvést pro včely. Po odkvětu pak taky na mulč.
Mám plantáž oregána a nevím, co s ním.
Něco nasuším, něco dám jako mulč je kmenum ovocných stromů a keřů a zbytek nechám kvést pro včely. Po odkvětu pak taky na mulč.
Janulik03 tvůj ibišek je taky krásnej ❤️ Já si pořídila tři druhy, ale pak jsem zjistila, že dva jsou stejné
Ale to nevadí, jsou to zrovna ty plnokvěté, líp mi tu prospívají.

Pinot Noir Ta prvni fotka!
Janulik03 taky krasny!
Jsem si na vas tady vzpomela v sobotu. U fitka maj hezky kytky. Libi se mi to bily na vrcholu zavesenyho kvetinace. A vedle maj tmavemodrofialovy hortenzie. Krasny. Zkusim to blejsknout bliz. 

Mam to nalezato grrr
Konecne zacinaji!

Kokoska Jee a ten posledni! Mam takovou rtenku nekde!
Kokoska ty jsou nádherné!
0zero7 ty jo, ta hortenzie! Takovou jsem ještě neviděla. To je barva ![]()
Pinot Noir krasny. Tie plnokvete maju vyhodu este ze sa tak nevysemenuju. Ja som rozdala minimalne 50 sadenic ibiskov. Kazdorocne mi vyrazaju vsade po zahrade. Trham a trham. Vela som nechala zvonku popri plote.
Kokoska tie su krasne ![]()
0zero7 modra hortenzia je teda uffff nadherna.
Mne sa ujala jedna hortenzia z urvanej vetvicky. A tesim sa ze je tmavo ruzova. Malicka este ale som nadsena.

Kokoska nádhera, hlavně ta poslední barva ![]()
Pinot Noir tie ibišky sú krásne, aj Janulika. Ja mám len ibištek bahenný, ale tiež sú pekné 

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.