A pak dotaz, nevíte někdo co to je zač?

A pak dotaz, nevíte někdo co to je zač?

MaeGandal černucha
MaeGandal Ten ibišek je vážně takhle modrý? Ten je krásný ![]()
Vilemina krásné barvy ![]()
MaeGandal Černucha damašská?
MaeGandal Jj černucha. Jestli ji nechceš i v příští roce, tak ji vytrhej než vysemení. Semínka má v těch makovičkách. A ta semínka jsou jedlá, používají se jako koření. letos je poprvé sbírám, jsem zvědavá, zda to budu používat.
Pinot Noir děkuji za tu černuchu, dostala jsem semínka, ale nevěděla jsem, co to je.
Ano, ibišek je takhle modrý. Je to Oiseau bleu.
notna už na to koukám. Já právě semínka dostala, že si mám vysét. Teď přemýšlím, kam s tím. A na užití skříněk se musím podívat pořádně.
notna já jsem si černuchu koupila v obchodě s kořením. Má zajímavou vůni. Jednou jsem ji šoupla do chleba místo kmínu..
Ounz První pokus mám taky v plánu s pečivem. Ale jen posypat. Aby konzervativní členové rodiny měli možnost to "onípat" Četla jsem používat jako kmín. Jestli to vyzkousis ještě i jinak, napiš, budu ráda. V tom chlebu ti to chutnalo? Bylo to poznat?
Ad koření sbírám teď koriandr semínka. Už jsou rostliny úplně suché včetně semínek. Nesbíráme pozdě? Neměla jsem to dělat dřív? Přijde mi, že už vůbec nevoní.
notna docela to mělo úspěch, myslím, že jsem to šoupla do chleba ještě spolu s ořechy, nějak mi k nim ten kmín nešel..chtěla bych ji ještě zkusit, ale zatím jsem se nedokopala :) ale uvažuju nad použitím do něčeho květákovýho
Ounz To je dobrý nápad s tím květákem. A oprazila jsi semínka nebo je dávala přímo? Bych mohla zkusit opražit a posypat zeleninový salát.
notna tak jak jsem je koupila, tak jsem je tam šoupla..nepražila
Ounz Dík.
Mám plantáž oregána a nevím, co s ním.
Sweet Potato já ho mám asi na deseti místech zahrady, vždycky to zreguluju do potřebné velikosti a nechám žít. Jako okrasnou kytku, včely to milují.
Kvitnu ibisky. Plnokvety tento rok vyzera super

A kany uz zacinaju . Su jedine co som ochotna pred zimou vykopat apotom na jar dat znovu do zeme.

Vilemina Krása
Vilemina krasna fotka
fakt a zahrada tiez super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.