O tom vůbec nepochybuji:-) vaše zvěř se u vás má myslím velmi dobře:-)
Chlpáči a iné
Chúďatko, prajem mu skoré uzdravenie ![]()
Bobek ![]()
nolita No chudák kocour a taky chudáci my, nesmí nejmíň 10 dní ven
A jak ho po koktelju analgetik nic nebolí, tak řádí jak Černá ruka i s límcem. Pevně doufám, že se všechno bude hojit jak má, tohle teda není vzorný pacient.
Chudáček malý. Jinak teda většinou čtu, že kočky límec snáší dost špatně, takže černá ruka rulez :-).
No on to taky nesnáší dobře, jen se to asi projevuje jinak. Nechodí, jenom couvá, když už jde, tak do všeho vráží, pořád někam skáče a pak padá a navíc se ho druhej kocour strašně bojí a jak ho uvidí, tak zdrhá hlava nehlava. Bez límce být nemůže, když mu ho sundáme, začne se hned olizovat. No bude to hra nervů pro nás i pro něho ![]()
Tak to mě mrzí :-(. Ale 10 dní se dá zvládnout, a když to má šitý, tak se to bude hojit snad rychle. Já podobný věci nesu taky hodně blbě, ale pořád lepší, než když se k tomu dostanou. Nám se to jednou stalo - bylo to nedlouho po revoluci, kdy se ještě nepoužívaly límce a my měli jezevčíka po nucený kastraci. Střídali jsme se u něj s hlídáním ve dne v noci, ale jeden noční hlídač asi na hodinu usnul, a když se vzbudil, tak byly stehy pryč a dovnitř psa zela poměrně úctyhodná díra. Ten pohled byl dost hroznej a na veterině jsme samozřejmě dostali slušnej výdus. Když se pak záhy objevily límce, tak mi to přišlo jako geniální vynález.
![]()

Chudáčik, pes s limcom je hrozný, mačku si ani nechcem predstaviť. Pevne nervy a skore uzdravenie želám.
ach jo, to bude narocne, at se co nejdriv udravi!
límec je největší kočičí zlo, jenže s packou to jinak nejde, ta se do prubanu nedá. von vyšiluje, že se ho chce zbavit, zvykne si. naopak to může přejít do apatie. ale pak se z toho hned oklepou, jak to půjde pryč.
To je skvělá fotka!!!![]()
![]()
![]()
Golias pase zelvu

super fotka
Díky všem za účast, zatím to snasim hůř já než kocour. Límec uz
by i snesl,ale že nemůže ven je teda křivda století. Doufám,že hojení proběhne bez komplikací, jinak jsme tu všichni mrtví
Nemate nekdo tip na nekoho, kdo by vyrabel obojky ve velikostech S a XXS - nechci kozene, nylonove nam poslouzi dostatecne. Sirku tak 1cm. XXS ve zverimexu nekoupim (potrebuju opravdu minimalni sirku obojku nejakych 14-15 cm).
Super fotka?Mas pre Amy nejaky specialny vak?
Drzim palce a prajem pevne nervy vsetkym zucastnenym...a samozrejme skore vyliecenie ![]()
Goliasko je taky starostlivy kocurik ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)