a co jí zbylo v neporušeném stavu?
nebyl to tajný záměr s cílem velkých nákupů?
Chlpáči a iné
mám pocit, že do tisícovky se to fakt vešlo a přišlo mi to docela velký
no...![]()
já když vidím, co natropila kočička v té kůlně (vyhrabané truhlíky, okousané kdeco, oškrabané dveře, bobánek malý, asi se tam bál), nechci si ani představovat stav té skříně
představa, jak mi žere moje oblíbené šaty a ze sukní si dělá záchůdek ![]()
hlavně prej ten záchůdek...![]()
Ja som teraz trochu mimo, hľadáš to pre nové šteniatko alebo pre Inkousta.
Ináč batoh môžem zatiaľ doporučiť ten viz vyššie. Stál 50€, je do 12kg, je fakt pevný, dá sa otvoriť aj dolu, vpredu aj hore. Ak ho položíš bokom a otvoríš dno tak je to taká mini búďa. A vnútri je ešte taký chlpatý podsedák, dá sa vytiahnuť, oprať alebo položiť psovi na zem ak nechceš aby na nej sedel. Jediná nevýhoda asi bude že je na Inkousta veľký ![]()
Mala som v ruke ešte tento, bol o dosť menší, jedina nevýhoda(pre mňa) bola že sa zvrchu tá sieťka nedá rozipsovať.

A ohrádka je fakt pálka. Nakoniec som ju nekúpila na tú krátku chvíľu sa to neoplatilo. Riešila som to trochu provizórne ale Amy to v pohode prežila.
já bych tipovala že byla ke spálení celá skříň![]()
Chcela by som to pre oba, nie, ze by som ich v tom chcela nejako vela nosit, ale do auta miesto klietky by sa to zislo. Zas pokial povedas, ze by to pre jedneho bolo velke, pre dvoch by to malo byt ok
Jako hej, mala by som mat 14 dni volno, ked Zizala pride, tak si aj ja myslim, ze by sa to malo dat, ale kedze mam byt otvoreny, tak sa nedaju zatvorit iba do chodby a do spalne by som ich radsej nezatvarala. Inkoust tiez nemal klietku, ale s nim som bud bola doma alebo jel do skoly so mnou, nebyval doma sam.
Jeej tak to som netušila že budeš mať šteniatko.![]()
Batoh by im mohol obom stačiť, Amy má 7,5 kg a v pohode si v ňom ľahla a spala. No ale teraz ma napadol ešte tento batoh, je nižší a širší takže pre dvoch by bol asi lepší. Je aj lacnejší, tuším som ho v superzoo videla za 30 €

Jo, na ten jsem koukala.
Se stenatkem to neni oficialni, muj drahy si vyminil mesic zkusebky. Ale cekam, ze se po nem poprvy vrhne a vsechno bude v poradku.
A sorry za tu mou prisernou slovencinu.
Co je to "měsíc zkušebky" ???
Jako že po měsíci, když se nebude hodit, ho vrátíte nebo pošlete dál??
Predne ten pocit ma muj drahy, ale samozrejme nedovolim, aby k tomu doslo. Zizalu uz jsme byli s Inkoustem navstivit a v pohode se snesou, coz je jediny duvod, kvuli kteremu bych byla ochotna pripustit, ze ji budeme hledat novou rodinu. Nicmene, kdybych verejne rekla, ze s tim jeho blbym napadem nesouhlasim a porusila pravidla, tak by mi ji pravdepodobne zatrhnul a to nerisknu.
No.. tak snad.. protože tohle někteří lidé dělají a je to prasárna. od vás bych to nečekala.
Nicméně chápu,ze na chlapy často musí oklikou. Často dost velkou. Tak drzim palce ať je rychle přesvědčen.
No dúfam že to klapne. Niesom fanúšik týchto skúšobných dôb.
Doma sme sa zhodli, že ešte jedného bostona potrebujeme. Viem že keby bol priateľ proti tomu tak malé šteniatko by mu srdce obmäkčilo ale rozhodne by som to neriskovala. Puklo by mi srdce ak by som ho musela vrátiť alebo mu hľadať novú rodinu.
Žížalu budete mať od tej istej chovateľky?
představila jsem si, jak vyrážím na výlet s pupíkem v batohu a on se roztomile kouká větracím otvorem
.....![]()
Usnul nám, spí..

Ne, od jeji nejlepsi kamaradky, ta nase bohuzel ted presedlala na zrzavou barvu a ma malo b&t stenat, natoz aby mela dlouhosrste.
Manzel bude malou platit, jen ma strach, ze na ni nebudu mit cas - jo, je fakt, ze mam casu min, nez kdxz jsem porizovala Inkousta a nebudu ji brat vsude sebou jako jeho, ale hodne pracuju z domova, mimo jsem tak dvakrat tydne a vzacne je to na vic nez pet hodin, tak v tom nevidim problem. Plan byl na vanocni stenatko, ale pak jsem uvidela zizalu... A tak se holt musim potknout s temahle podminkama, kdyz chci stene o tri mesice driv...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)