Tom Ford

11. srpna 2014 17:43
Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 23. května 2018 21:05

daniela Flakony k prodeji??? A kolik prosím tě přibližně stála, ta osudová vanilka?

edit: už to vidím na netu - 50ml/5520,-

Offline daniela
1780 příspěvků moje polička 23. května 2018 21:16

wendulka Aha, děkuju za tip, Palladium mám i blíž (a teda podle recenzí tady bych ji brala i naslepo 

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 23. května 2018 21:18

wendulka No to jsi hodná, že to sem píšeš až teď Vždyť tě s ní otravuju furt

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 23. května 2018 21:22

Korsičanka Já ti to nenapsala v chatu ,jak jsme měly ten víkend s holkama v Praze? Hups 

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 23. května 2018 21:23

wendulka Máš kliku, že to pondělí jistí!!!

Offline ModestMourek blogger
1110 příspěvků moje polička 26. května 2018 21:42

Neroli Portofino EdP

V úvodu cítím hořký bergamot s hořkou citrónovou kůrou – myšlence na záchodový osvěžovač jsem se na chvíli neubránil – a následně neroli, které je jedno z nejkrásnějších, s jakým jsem se setkal: výrazně nahořklé, středně sladké a jemně mýdlové. Rychle se však mění na pomerančový květ, který je sladší, zvolna se uhlazuje pižmem a vydrží přes 4 hodiny. Ve výsledku je tedy Neroli Portofino spíše vůní pomerančového květu než neroli. Pokud vám někdo bude tvrdit, že se podobá skoro desetkrát levnějšímu Bright Neroli od Ferrari, tak mu nevěřte. Ten cenový rozdíl je opravdu cítit.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 19. června 2018 08:47

Eau de Soleil Blanc

Eau de Soleil Blanc - první závan pánské vody po holení okamžitě překryje čerstvá citrusová kůra, z rozloupnutého pomeranče vystříkla šťáva.. a chvíli nato se přidává vůně.. slunce. prostě Slunce. bílá a zlatá, taková, jaký je flakon. ostře bílá na slunci. vůně je hranatá, přísná. na tomhle slunci se nepovalujeme na pláži, tady se dohlíží na to, aby svítilo rovnoměrně a naprosto všude, nikdo nezůstane ve stínu! slunečním paprskům nesmí překážet žádná nerovnost, stromy ani keře - květy otrhat, pěkně srovnat naplocho a na bílou pláň zažehlit žárem.
oproti EDP je eau více citrusová, ten slunečný základ je stejný. zdá se mi ale o dost slabší.

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 22. června 2018 21:59

Eau de Soleil Blanc

Povedená verze Soleil Blanc, která si na nic nehraje a kombinuje svěžest citrusů s krémem, aby mohla být dobrou společnicí teplých letních večerů u moře. Bergamot s hořkým pomerančem zamícháme do hutného bílého krému po opalování s vůní ylang ylangu. Bílé lněné šaty, sluncem prohřátý vzduch a sklenice s koktejlem ozdobená pomerančovou kůrou a hoblinkami kokosu.

www.wannabemagazine.com

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 23. června 2018 22:03

blackviolet jj, když ji ucítila kolegyně, hned hlásila "to je kokos!" - já ho tam vůbec necítím

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 23. června 2018 22:11

Café Rose

Sladká ta pokušení

jimž podléhám

a čekám na znamení

že život není klam … 

Příjemně lechtivý dotek šafránu se zvolna rozpouští v růžové esenci, jejíž omamnost tlumí nadýchané aroma kávy. Držím v dlaních hrnek lahodně vonícího nápoje s čepicí našlehané smetanové pěny, do které se pomaloučku noří drobné hoblinky temně hnědé čokolády. Na stolku z tmavého naleštěného dřeva se míhají zlatavě jantarové odlesky zapadajícího slunce, které si našlo skulinku mezi těžkými závěsy. Nechávám se opíjet vůní růží těžknoucí ambrou sálavě se vlnící na mé kůži a v rozkoši okamžiku se s touhou snoubí klid.

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 23. června 2018 22:23

Dalia Dokonaly popis. Fotka uzasna. Na Arome som musela obhajovat nazor, ze vona ma vyvoj, ze nie je jednoliata. Dakujem Ti za popis. Ta vona ma smrnc, ma nostalgiu, ma vsetko, co chcete...

Offline blackviolet
3370 příspěvků moje polička 23. června 2018 22:28

viktorka_od splavu Já ji taky nemám výrazně kokosovou, jen tak zlehka kokosem podmalovanou.

Jinak mě překvapilo, jak jinak mi dnes voněla Fucking Fabulous než při prvním zkoušení loni v září v butiku TF. 

Dnes jsem tam taky měla ten bylinkový tón a šalvěj a méně sladké tonky, ta kůže byla mnohem hezčí. Tak nevím, jiná šarže, jiné počasí . Dneska se mi líbila mnohem víc.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 23. června 2018 22:41

Micuska Café Rose vývoj má, v tom s Tebou souhlasím. A šmrnc i určitou dávku nostalgie také. Moc se mi líbí! 

Děkuji, Vieruško! 

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 23. června 2018 23:39

Micuska Souhlas, ani mně nepřijde Café Rose jednolitá. Dalia ji popsala moc pěkně. A evidentně se musí líbit širšímu spektru zákaznic, když se jako jediná z té původní čtveřice stále vyrábí.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. června 2018 09:18

wendulka Vendulko, přemýšlím, jestli si na Café Rose šetřit a investovat do flakonu. Líbí se mi opravdu moc! Musím ale přiznat, že stejně moc se mi líbí i jiné Fordovy vůně, které jsou podstatně levnější a také bych je chtěla. Uvidím tedy časem a bude-li příležitost, flakon si pořídím. 

A děkuji! 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. června 2018 21:08

Nevíte, prosím, vyrábí se ještě Violet Blonde?

Offline Biely kvet
4107 příspěvků moje polička 24. června 2018 22:11

Dalia  Mne sa zdá, že už nie...

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. června 2018 22:13

Biely kvet Děkuji za odpověď. No, já mám právě stejný dojem. 

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 24. června 2018 22:28

Biely kvet Dalia Není to jen váš dojem. Z oficiálních stránek zmizela, takže výroba opravdu skončila.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 25. června 2018 07:31

wendulka Škoda jí!