daniela Flakony k prodeji??? A kolik prosím tě přibližně stála, ta osudová vanilka?
edit: už to vidím na netu - 50ml/5520,-![]()
daniela Flakony k prodeji??? A kolik prosím tě přibližně stála, ta osudová vanilka?
edit: už to vidím na netu - 50ml/5520,-![]()
wendulka Aha, děkuju za tip, Palladium mám i blíž (a teda podle recenzí tady bych ji brala i naslepo ![]()
wendulka No to jsi hodná, že to sem píšeš až teď
Vždyť tě s ní otravuju furt![]()
Korsičanka Já ti to nenapsala v chatu ,jak jsme měly ten víkend s holkama v Praze? Hups
.
wendulka Máš kliku, že to pondělí jistí!!!![]()
Neroli Portofino EdP
V úvodu cítím hořký bergamot s hořkou citrónovou kůrou – myšlence na záchodový osvěžovač jsem se na chvíli neubránil – a následně neroli, které je jedno z nejkrásnějších, s jakým jsem se setkal: výrazně nahořklé, středně sladké a jemně mýdlové. Rychle se však mění na pomerančový květ, který je sladší, zvolna se uhlazuje pižmem a vydrží přes 4 hodiny. Ve výsledku je tedy Neroli Portofino spíše vůní pomerančového květu než neroli. Pokud vám někdo bude tvrdit, že se podobá skoro desetkrát levnějšímu Bright Neroli od Ferrari, tak mu nevěřte. Ten cenový rozdíl je opravdu cítit.
Eau de Soleil Blanc
Eau de Soleil Blanc - první závan pánské vody po holení okamžitě překryje čerstvá citrusová kůra, z rozloupnutého pomeranče vystříkla šťáva.. a chvíli nato se přidává vůně.. slunce. prostě Slunce. bílá a zlatá, taková, jaký je flakon. ostře bílá na slunci. vůně je hranatá, přísná. na tomhle slunci se nepovalujeme na pláži, tady se dohlíží na to, aby svítilo rovnoměrně a naprosto všude, nikdo nezůstane ve stínu! slunečním paprskům nesmí překážet žádná nerovnost, stromy ani keře - květy otrhat, pěkně srovnat naplocho a na bílou pláň zažehlit žárem.
oproti EDP je eau více citrusová, ten slunečný základ je stejný. zdá se mi ale o dost slabší.
Eau de Soleil Blanc
Povedená verze Soleil Blanc, která si na nic nehraje a kombinuje svěžest citrusů s krémem, aby mohla být dobrou společnicí teplých letních večerů u moře. Bergamot s hořkým pomerančem zamícháme do hutného bílého krému po opalování s vůní ylang ylangu. Bílé lněné šaty, sluncem prohřátý vzduch a sklenice s koktejlem ozdobená pomerančovou kůrou a hoblinkami kokosu.

www.wannabemagazine.com
blackviolet jj, když ji ucítila kolegyně, hned hlásila "to je kokos!" - já ho tam vůbec necítím![]()
Café Rose
Sladká ta pokušení
jimž podléhám
a čekám na znamení
že život není klam …
Příjemně lechtivý dotek šafránu se zvolna rozpouští v růžové esenci, jejíž omamnost tlumí nadýchané aroma kávy. Držím v dlaních hrnek lahodně vonícího nápoje s čepicí našlehané smetanové pěny, do které se pomaloučku noří drobné hoblinky temně hnědé čokolády. Na stolku z tmavého naleštěného dřeva se míhají zlatavě jantarové odlesky zapadajícího slunce, které si našlo skulinku mezi těžkými závěsy. Nechávám se opíjet vůní růží těžknoucí ambrou sálavě se vlnící na mé kůži a v rozkoši okamžiku se s touhou snoubí klid.

Dalia Dokonaly popis. Fotka uzasna. Na Arome som musela obhajovat nazor, ze vona ma vyvoj, ze nie je jednoliata. Dakujem Ti za popis. Ta vona ma smrnc, ma nostalgiu, ma vsetko, co chcete...
viktorka_od splavu Já ji taky nemám výrazně kokosovou, jen tak zlehka kokosem podmalovanou.
Jinak mě překvapilo, jak jinak mi dnes voněla Fucking Fabulous než při prvním zkoušení loni v září v butiku TF.
Dnes jsem tam taky měla ten bylinkový tón a šalvěj a méně sladké tonky, ta kůže byla mnohem hezčí. Tak nevím, jiná šarže, jiné počasí
. Dneska se mi líbila mnohem víc.
Micuska Café Rose vývoj má, v tom s Tebou souhlasím. A šmrnc i určitou dávku nostalgie také. Moc se mi líbí!
Děkuji, Vieruško! ![]()
wendulka Vendulko, přemýšlím, jestli si na Café Rose šetřit a investovat do flakonu. Líbí se mi opravdu moc! Musím ale přiznat, že stejně moc se mi líbí i jiné Fordovy vůně, které jsou podstatně levnější a také bych je chtěla. Uvidím tedy časem a bude-li příležitost, flakon si pořídím.
A děkuji! ![]()
Nevíte, prosím, vyrábí se ještě Violet Blonde?
Dalia Mne sa zdá, že už nie...
Biely kvet Děkuji za odpověď. No, já mám právě stejný dojem. ![]()
Biely kvet Dalia Není to jen váš dojem. Z oficiálních stránek zmizela, takže výroba opravdu skončila.
wendulka Škoda jí! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.