Pro
Whiskas, kdyz Guerlain, tak Idylle EdT, Champs-Elysées, Mon Precieux Nectar, Shalimar Soufle, Quand Vie La Pluie, Aqua Allegoria Teazurra, Eau de Lingerie, atd. ...
Pro
Whiskas, kdyz Guerlain, tak Idylle EdT, Champs-Elysées, Mon Precieux Nectar, Shalimar Soufle, Quand Vie La Pluie, Aqua Allegoria Teazurra, Eau de Lingerie, atd. ...
Tak to klapne, s Quand vient la pluie ve 250 ml flakónu. ![]()
Tak to je úžasné, že to půjde. To už se asi fakt můžu začít těšit
.
A třeba se dočkáme v blízké budoucnosti ještě podobných dobrých zpráv.
Díky, Aqua Allegoria Teazurra mám, Idylle EdT, Champs-Elysées chci zkusit.
Hodlám objednat Hermés Nil, tak do košíku přihodím i odstřiky od Guerlainu.
Např. Hermes 24 Fauborg mi přišla pro mě naprosto nepoužitelná, ale verze toaletní voda mě nadchla a asi neodolám (zatím mám jen odstřik - opakovaně).
Oud Essentiel již k dispozici. V hromadných nákupech zbývá zadat posledních 40 ml. ![]()
http://www.parfumanie.cz/forum/detail/nakupujeme-hromadne:c4/t1555.htm

Můj nový guerlainovský přírůstek - fotky
nic moc, ale v mých podmínkách je to to nejlepší, co jsem zvládla.
Zatím se bráním otevřít flakon, tak to zkusím tady - ani prodejce nevěděl, co je ve flakonu za vůni.
Občas tyhle flakony vídám na ebay, ale v jiné krabičce. Mohlo by to být 7,5 ml, tudíž čistý parfém...
Odborníci, nevyčtete něco z etiketky? Jinak na krabičce ani flakonu nic, co by umožnilo lepší identifikaci,není.

Podle barvy krabičky a tekutiny to vypadá na čistý parfém Chant d´Aromes v "deštníčkovém" flakonku. Ony se odlišovaly právě takhle tou krabičkou. Je nádherný
, Škoda, že mu ze šňůrky upadla ta etiketa. WildOrchidka mi kdysi dala přičihnout a jak toaletku nemusím, vintage extrait bych brala okamžitě.
Tady třetí odstavec http://perfumeshrine.blogspot.cz/2010/01/frequent-questions-all-about-guerlain.html .
A tady obrázek z ebay, který to potvrzuje https://www.google.de/search?q=guerlain+chant+d%C2%B4aromes+umbrella&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi1irSbzJXUAhXhJJoKHdFqAd0Q_AUIBigB&biw=1280&bih=929#imgrc=10ZDpFm8i5FHzM:&spf=1496077839870 .
Já věděla, že tady najdu pomoc :-)
Chant d´Aromes byla mým tajným tipem. Hernajs, taky mě to mohlo napadnout, vždyť mám Chant d Aromes č. p. v amforce a krabička je stejná jako tahle, růžová s emblémem..
Šla jsem po ní i bez etiketky - u některých lovků je třeba slevit. Takhle sháním Jicky č. p. (ne novou třicítku, menší, starší), chtěla bych ho s krabičkou v dobrém stavu a pořád nemám štěstí... Ale tohle byl dobrý úlovek.
Chápu
.
Skvělý úlovek je to každopádně
vzhledem k tomu, jak nedostupná Chant d´Aromes v téhle koncentraci je. Gratuluju.
A s tou Jicky držím palce!
Je to tak, Chant d´Aromes. Stejný flakónek mělo více vůní, barva tekutiny může mást, ale podle krabičky je to jasné. Tak blahopřeju k úlovku. ![]()
Právě poprvé zkouším Oud Essentiel a jsem nadšená. Má určitý spojovací prvek se Santalem Royal, což jsem si přála a zároveň je to už opravdu oudovka v arabském podání
.
Tak to se těším - ve spřízněnost se SR jsem taky doufala!
Oud Essentiel je velká nádhera! ![]()
A pánové (a dámy) mají novou vůni v nádherném flakónu:

(Foto: Instagram: Eau_du_coq)
Lui?
Zdalo sa mi, že sú nejaké prehodené písmenká oproti Liù
![]()
Písmo na etikete sa mi zdá podobné.
A rovnaký názov ako vôňa inej značky, hm. Mazzolari.
Opět černá, moc hezké. Má to být exkluzivka mimo všechny řady a budou to prezentovat prý jako androgynní vůni. Tak pokud to znamená, že nebude sladká, budu jenom ráda.
Ta černá těm flakónum tak sluší, krásné
. Zdá se, že se v ní teď u Guerlainu zhlédli a to se mi moc líbí. Na vyzkoušení vůní se moc těším.
Oud Essentiel je velká nádhera! ![]()
Na tu jsem zvědavá nejvíce
.
Černá mi taky velmi vyhovuje. ![]()
Ty černé flakony...Nádhera...A já se přiznám, že se teda nesmírně těším na Black Perfecto, recenze jsou velmi slibné.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.