Taky si kokosovou představuju jako jemně sladce akvatickou (kokosové mléko, vodní meloun a santal). Což vypadá docela divoce.
A třešňová AA má zase obsahovat nashi, mimo jiné.
už sa na ne teším
. Aj na ginger som zvedavá.
Taky si kokosovou představuju jako jemně sladce akvatickou (kokosové mléko, vodní meloun a santal). Což vypadá docela divoce.
A třešňová AA má zase obsahovat nashi, mimo jiné.
už sa na ne teším
. Aj na ginger som zvedavá.
cinkja tie konvalinkové flakóny kombinované s porcelánom mi robia tak nejako dobre na dušu
. Ani neviem prečo.
slniecko Mě by zahřálo na duši, kdyby byly aspoň o 100 dolarů levnější![]()
slniecko Mě by zahřálo na duši, kdyby byly aspoň o 100 dolarů levnější
A mě by zahřálo, kdyby to bylo alespoň o 300 dolarů (z těch 490).
Flakónek v panensky bílém keramickém obalu je skvostný. Ten parfém "zvoní" a "chladí" i vizuálně.
domenica To jsem si netroufla napsat
Jsou to přeci jen vyhlášené limitky
, navíc tato s inovativní technologií-pochopila-li jsem dobře.
Vyhlášené limitky to jsou, ale protože nejsem sběratel, uchovávající nedotčený flakón... tak si troufnu. ![]()
Tak jsem se u Guerlainů dočetla o nové vůni v řadě Les Parisiennes. Čemu se bude asi podobat?
IMAGINE
Notes de tête : accord rhubarbe, bergamote, pamplemousse.
Notes de cœur : duo de roses (essence et absolu), accord violette, cardamome.
Notes de fond : accord thé noir, cèdre blanc, vétiver.
čemu se bude podobat? Je to celý London.
domenica Myslíš město, nebo tu už něco takového bylo???
Jinak znám další 2 vůně s tímto názvem, ale od jiných značek:)
London byla jedna z vůní řady Une Ville Un Parfum. Pak skončila, pak se objevila exkluzivně v Londýně, pak v Maison Guerlain, a teď následuje Moskvu vstupem do Les Parisiennes.
domenica To jsou mi věci! Díky za info![]()
Korsičanka domenica ale ze maji u guerlainů smysl pro humor :-)
myslím že firmy obecně nedávají, resp. nesnaží se dávat svým výrobkům programově nepoutavé názvy.
Les Parisiennes je od počátku řadou návratů, v tom jsou konzistentní. A cenotvorba... jak kdy, zrovna v tomhle případě ale nešla cena nahoru nijak drasticky. Před lety stál 100 ml flakón vůně z řady Une Ville Un Parfum 160 euro (což by dnes bylo víc), teď stojí 125 ml flakón 230 euro.
Nejkrásnpější cenotvorba při přechodu do Pariseinnes byla u Mon Précieux Nectar, čistého parfému. ![]()
Je to taková hra, no.
Avizované zdražení od 1. února jsem zatím nezaznamenala, tak uvidíme, jestli nastane v průběhu roku a jestli u vybraných produktů nebo plošně.
Jak je to vlastně s těmi zlatými obaly a brněním? Na některých e-shopech mají náplně 50ml a 93ml, tak nevím, jestli jsou to starší zásoby, nebo se pořád vyrábějí ![]()
Nevyrábějí se už delší dobu. Takže starší zásoby.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.