luciole Mluvíš mi z duše![]()
Guerlain
Flakón letošní limitky se mi moc líbí, stejně jako ostatních limitek Souffle, ale tu vůni prostě nedávám. Škoda, ale třeba bude letos vůně trochu jiná, lepší...
Uvidíš. Jen v krátkosti:
Fakón se mi taky moc líbí a verze je to (pro mě) jednoznačně ta nejpovedenější ze všech
. Zkoušela jsem od února a začátek je vyloženě krásný, s nečekanou nahořklostí neroli... po čase sklouzne k původní verzi Shalimaru Souffle, ale bez některých tónů, které mi neladily.
domenica To není dobrá zpráva
Myslila jsem si jen na prázdný flakon...![]()
domenica Pro mě to je krásná zpráva. Flakon se mi líbí, a pokud je obsah tak povedený, jak píšeš, hurá!
Mám S. Souffle moc ráda, nejmíň Lumiére, v něm mi vadí už trochu moc jasmínu, alespoň tedy na mé pokožce vyleze nějak hodně. Ne že bych ho neměla ráda, jen tady se mi nějak nešikne.
Četla jsem, že v tom novém jsou pomerančové květy, ne pomeranče, je to tak?
Tak to jsem na ni tedy zvědavá... ![]()
Cervanek píšu, že je tam notná dávka pomarančového kvetu, to by mohol byť ten styčný bod so 190.
domenica Pro mě to je krásná zpráva. Flakon se mi líbí, a pokud je obsah tak povedený, jak píšeš, hurá!
Mám S. Souffle moc ráda, nejmíň Lumiére, v něm mi vadí už trochu moc jasmínu, alespoň tedy na mé pokožce vyleze nějak hodně. Ne že bych ho neměla ráda, jen tady se mi nějak nešikne.
Četla jsem, že v tom novém jsou pomerančové květy, ne pomeranče, je to tak?
Je to tak, jsou tam pomerančové květy (a neroli, cítím také). Vytváří to moc a moc příjemnou nahořklost, která je opravdu podobná mýdlové nahořklosti - která se mi tak líbí, a která je tak zajímavá - ve 190 Ans.
Jakoby Thierry Wasser míchal tuhle verzi ve stejné nádobě, ve které předtím připravoval všechny koncentrace 190 Ans. A přitom myslel na to, aby se některé "falešné" tóny z předešlých verzí Shalimaru Souffle usadily. Opravdu pěkné.
domenica Super, těším se na vyzkoušení.
Flakón Shalimaru Souffle d'Oranger mi hezky koresponduje s loňskou limitkou Shalimar Souffle - odstíny modré, bílé květy a oranžová v podobě tygra.
Sice jsem se zařekla, že už žádný limitovaný flakón nekoupím, ale zmínka o povedené vůni láká.
Klasický Shalimar Souffle mi ve flakónech zůstává, nevoním se jím, nelíbí se mi.
domenica Podle zmínek o nahořklosti by se mi tato verze mohla líbit - a jako na potvoru je ve flakónu, který mě neoslovuje. Nejvíc se mi líbil ten s pávem.
dnes jsem potkala v Marionnaud
Mon Guerlain Bloom of Rose
a docela příjemně mě překvapila, na "svěženku" má moc dobrou výdrž a byť nemá s mon guerlain skoro nic společného, je to moc příjemná květinová vůně s množstvím pěkných citrusů které se drží po mnoho hodin. já mám citrusové vůně ráda - jenže většinou jsou jen v začátku a pak hrozně rychle vyvanou. tady je cítím od oběda až doteď
viktorka_od splavu No vidíš, zatím tady dopadala![]()
Korsičanka pro mě nejhorší odnož je mon guerlain florale - ta by mohla zfleku do avoňáckýho katalogu![]()
viktorka_od splavu Já se na ni docela těšila, ač odnožovým praktikám moc nefandím. Někde vyzkouším:)
U mě dopadla obstojně. Příjemná, nekomplikovaná vůně, kterou když potkám, bude mi příjemná.
dnes jsem potkala v Marionnaud
Mon Guerlain Bloom of Rose
a docela příjemně mě překvapila, na "svěženku" má moc dobrou výdrž a byť nemá s mon guerlain skoro nic společného, je to moc příjemná květinová vůně s množstvím pěkných citrusů které se drží po mnoho hodin. já mám citrusové vůně ráda - jenže většinou jsou jen v začátku a pak hrozně rychle vyvanou. tady je cítím od oběda až doteď
Aj mňa prekvapila, veľmi sa mi páči.
Má-li někdo zájem o limitku Souffle 2017 s pávem, mají ji na Notinu za 1070,-.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)