Guerlain

09. srpna 2014 00:04
Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 07. března 2019 21:39

luciole Mluvíš mi z duše

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 07. března 2019 22:57
Reakce na luciole:

Flakón letošní limitky se mi moc líbí, stejně jako ostatních limitek Souffle, ale tu vůni prostě nedávám. Škoda, ale třeba bude letos vůně trochu jiná, lepší...

Uvidíš. Jen v krátkosti:

Fakón se mi taky moc líbí a verze je to (pro mě) jednoznačně ta nejpovedenější ze všech . Zkoušela jsem od února a začátek je vyloženě krásný, s nečekanou nahořklostí neroli... po čase sklouzne k původní verzi Shalimaru Souffle, ale bez některých tónů, které mi neladily.

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 07. března 2019 23:08

domenica To není dobrá zpráva Myslila jsem si jen na prázdný flakon...

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 08. března 2019 07:33

domenica Pro mě to je krásná zpráva. Flakon se mi líbí, a pokud je obsah tak povedený, jak píšeš, hurá!

Mám S. Souffle moc ráda, nejmíň Lumiére, v něm mi vadí už trochu moc jasmínu, alespoň tedy na mé pokožce vyleze nějak hodně. Ne že bych ho neměla ráda, jen tady se mi nějak nešikne.

Četla jsem, že v tom novém jsou pomerančové květy, ne pomeranče, je to tak?

Offline luciole
1160 příspěvků moje polička 08. března 2019 13:06

domenica 

Tak to jsem na ni tedy zvědavá...

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 11. března 2019 10:36

Cervanek píšu, že je tam notná dávka pomarančového kvetu, to by mohol byť ten styčný bod so 190.

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 11. března 2019 11:55
Reakce na Poéma:

domenica Pro mě to je krásná zpráva. Flakon se mi líbí, a pokud je obsah tak povedený, jak píšeš, hurá!

Mám S. Souffle moc ráda, nejmíň Lumiére, v něm mi vadí už trochu moc jasmínu, alespoň tedy na mé pokožce vyleze nějak hodně. Ne že bych ho neměla ráda, jen tady se mi nějak nešikne.

Četla jsem, že v tom novém jsou pomerančové květy, ne pomeranče, je to tak?

​Je to tak, jsou tam pomerančové květy (a neroli, cítím také). Vytváří to moc a moc příjemnou nahořklost, která je opravdu podobná mýdlové nahořklosti - která se mi tak líbí, a která je tak zajímavá - ve 190 Ans.

Jakoby Thierry Wasser míchal tuhle verzi ve stejné nádobě, ve které předtím připravoval všechny koncentrace 190 Ans. A přitom myslel na to, aby se některé "falešné" tóny z předešlých verzí Shalimaru Souffle usadily. Opravdu pěkné. 

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 11. března 2019 12:13

domenica Super, těším se na vyzkoušení.

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 11. března 2019 12:17

domenica Poéma Tak už jsem taky zvědavá nejen na flakon, neboť 190 Ans mě na druhý pokus naprosto dostalo - samozřejmě ve verzi Absolue Ale EDP ji podpírá

Offline Mína
300 příspěvků moje polička 11. března 2019 13:04

luciole domenica 

Flakón Shalimaru Souffle d'Oranger mi hezky koresponduje s loňskou limitkou Shalimar Souffle - odstíny modré, bílé květy a oranžová v podobě tygra.

Sice jsem se zařekla, že už žádný limitovaný flakón nekoupím, ale zmínka o povedené vůni láká.

Klasický Shalimar Souffle mi ve flakónech zůstává, nevoním se jím, nelíbí se mi.

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 11. března 2019 13:17

domenica Podle zmínek o nahořklosti by se mi tato verze mohla líbit - a jako na potvoru je ve flakónu, který mě neoslovuje. Nejvíc se mi líbil ten s pávem.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 11. března 2019 19:46

dnes jsem potkala v Marionnaud 

Mon Guerlain Bloom of Rose

a docela příjemně mě překvapila, na "svěženku" má moc dobrou výdrž a byť nemá s mon guerlain skoro nic společného, je to moc příjemná květinová vůně s množstvím pěkných citrusů které se drží po mnoho hodin. já mám citrusové vůně ráda - jenže většinou jsou jen v začátku a pak hrozně rychle vyvanou. tady je cítím od oběda až doteď

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 11. března 2019 19:56

viktorka_od splavu No vidíš, zatím tady dopadala

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 11. března 2019 19:58

Korsičanka pro mě nejhorší odnož je mon guerlain florale - ta by mohla zfleku do avoňáckýho katalogu

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 11. března 2019 20:14

viktorka_od splavu Já se na ni docela těšila, ač odnožovým praktikám moc nefandím. Někde vyzkouším:)

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 11. března 2019 20:23
Reakce na Korsičanka:

viktorka_od splavu No vidíš, zatím tady dopadala

​U mě dopadla obstojně. Příjemná, nekomplikovaná vůně, kterou když potkám, bude mi příjemná. 

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 11. března 2019 22:20

dnes jsem potkala v Marionnaud 

Mon Guerlain Bloom of Rose

a docela příjemně mě překvapila, na "svěženku" má moc dobrou výdrž a byť nemá s mon guerlain skoro nic společného, je to moc příjemná květinová vůně s množstvím pěkných citrusů které se drží po mnoho hodin. já mám citrusové vůně ráda - jenže většinou jsou jen v začátku a pak hrozně rychle vyvanou. tady je cítím od oběda až doteď

​Aj mňa prekvapila, veľmi sa mi páči.

Offline luciole
1160 příspěvků moje polička 12. března 2019 02:41

Má-li někdo zájem o limitku Souffle 2017 s pávem, mají ji na Notinu za 1070,-.