domenica
Děkuji za odkaz na recenzi i odpověď. Zní to opravdu zajímavě, tvoje recenze mám moc ráda.
Ó, moc děkuji. ![]()
domenica
Děkuji za odkaz na recenzi i odpověď. Zní to opravdu zajímavě, tvoje recenze mám moc ráda.
Ó, moc děkuji. ![]()
domenica Ďakujem.![]()
...už někdo zkoušel
Mon Guerlain Intense?

...čtu na něj všude jen chvalozpěvy. A kdyby to bylo pravda, jak o něm píší, brala bych ho.
A barevně se mi líbí moc
Korsičanka Miru V eshopech asi MG Intense ještě není, že?
Korsičanka A jaký je ten Sensuelle, nevíš?
Dalia Píšou, že stejný jako MON![]()
Korsičanka Tak klasický mi stačí, ale ta verze Intense mě složením láká. Počkám, jestli bude na elninu.
Dalia To víš, že se časem objeví![]()
Myslíte, že nový Mon Guerlain Intense bude nakonec k mání i na elninu nebo notinu? Moc bych si ho přála.
Je na VMD...
...spíš by mě zajímalo, zda ve Francii nevyjde třeba i levněji než právě u nás...
...spíš by mě zajímalo, zda ve Francii nevyjde třeba i levněji než právě u nás...
Tak to mě taky.
...jak za obchod.? Vždyť jsem dala odkaz...
Akorát teda musím napsat, že origo neprůhledný vzorek Mon Guerlain Intense nebyl úplně plný/nový, byl fuč dříve než origo vzorek La Belle JPG(jenže ten má průhlednou vialku).
Zkoušela jsem je oba vždy najednou stejným množstvím střiků...
Jinak - Mon Guerlain Intense je ze všech Mon Guerlainů nejhezčí, pro mě. Ale má nejmenší výdrž i intenzitu.
Miru Odkazu jsem si všimla později, omlouvám se. ![]()
Děvčata, v jakém ročním období je QVLP nejlepší? A v jakých barvách tuto vůni vnímáte? Asi jsem se zamilovala. ![]()
Quand vient la pluie je nejlepší za deště, bez ohledu na roční období. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.