ok, porcovací vlákno Bouquet de Paris založeno. O jaký podíl bys měla zájem? ![]()
Guerlain
domenica Vzala bych 20ml. Děkuji.
domenica a ostatní děvčata, prosím o názor - vůně Jicky je lepší v koncentraci EdP nebo EdT? Přemýšlím o flakonu.
11/10/08
Jicky Guerlain - ovoněná voda, minimální výdrž, intenzita
29/03/13
Jicky EdP
je postupně
1. Ostrá
2. Shalimarová fougére
3.Krémově mýdlová fougére - téměř bez shalimarovské stopy
4. Fougére Shalimar...
...pikantně Shalimarová mýdlová fougére vůně
a
k tomu jedině
automobil se stahovací střechou
+ žena oděna v jezdeckém stylu
+ luxusní kůže na botách, doplŇcích, sedačkách v autě
Okázale decentní luxus.
V očích dálky na silničním horizontu
nebo
večery high society
(jinými slovy - být nepatřičně oděna a nedejbože i nepatřičně vystupujíc - lidé řeknou, že poněkud smrdím...)
Líbí se mi.
Miru Mám odstřik EdP a zajímal by mě rozdíl v koncentracích. Myslím, že na teplé dny to může být hodně příjemná vůně.
Většinou u guerlainů dávám přednost edt, ale čert ví co se mi tenkrát dostalo pod ruku.
Quand Vient la Pluie
O dešti zdál se mi sen ...
tisíce kapek kropících zem
a já mezi nimi tančila jsem
lehká jak víla
jak sám dech jen.
Bylinky, fialky a trocha čokolády. Lahodná vůně, která skutečně voní jako letní déšť. Vůně volnosti, radosti a snění.

Dalia
Milujem tvoje verše...
Biely kvet
... děkuji. Vážím si toho.
Dalia Tohle je opravdu vůně deště, na jaře se mi líbí obzvlášť... Moc hezká recenze - nemnoho slov, přesto je v ní vše
, to se taky musím naučit...![]()
Krásné. Miluju tuhle vůni. Sahám po ní hlavně před deštěm nebo při dešti, nejčastěji na jaře a na přelomu léta a podzimu, kdy je příjemná teplota a k tomu vlaho... podobně to mám s L´Heure bleue a s Après l´Ondée...
Dalia Tady se ti pár slovy povedlo zachytit to nejkouzelnější z mé oblíbené vůně
.
Dalia zásah do
, moja milovaná QVLP a Tvoje verše, niet čo dodať, nádherné.
Dalia Krásné a výstižné. Zrovna dneska jí mám, tady pořád poprchá, ale je teplo.
EDIT
Renusatko Děkuju. ![]()
Dalia Nevím, kde se tam vzaly ty otazníky. Nepatřily tam, tak jsem to upravila.
Renusatko No, koukala jsem na ně a říkala si, co to má být. Asi nějaký šotek. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)