Já v současnosti nedám dopustit na eau de toilette, takže z těch dvou u mě vyhrává (a to ne, že by se mi edp nelíbíla). ![]()
Guerlain
domenica Moc děkuji. Já totiž poslední dobou u všeho také preferuju toaletky, takže je asi rozhodnuto. ![]()
A ještě, prosím, jaká je kolínská? Stojí za to?
Teď úplně nevím, kterou z kolínských máš na mysli, ale třeba tahle eau de cologne je naprosto skvělá:
domenica Ano, tu jsem myslela.
Ta, co je normálně k sehnání v našich eshopech. Jakou má, prosím, výdrž?
Přijde mi jak kdy... ale za tu cenu v eshopech je to v každém případě hodně (krásný) muziky. ![]()
domenica Ještě jednou moc děkuji! ![]()
Doneslo se ke mně, že by se snad v Paříži v č.68 měl zas objevit Oriental Brulant ve fontáně. domenica, je to pravda? Díky.
je to pravda. ![]()
Dalia Kolínská lehce voní i večer po celém dni. V porovnání s EdP v ní více cítím růži. A krásné jsou obě! ![]()
Hned, jak se situace vrátí do normálu, tak určitě ano.![]()
Iris Ganache by měla být teď exkluzivkou pro New York.
Dalia Kolínská lehce voní i večer po celém dni. V porovnání s EdP v ní více cítím růži. A krásné jsou obě!
Už jsem objednala EdT, ale tu kolínskou časem pořídím taky. ![]()
Díky, alespoň se budu mít na co těšit. ![]()
Je nějaká šance, že by se IG pak také dala z Paříže objednat?
V době, kdy bude v New Yorku exkluzivně, tak si nejsem úplně jistá...
V půlce května...
růžový a černý pepř, fík, pačuli, turecká růže, cedr, kůže, pižmo

domenica Vyzerá krásne! A zloženie zaujímavé.![]()
Moc se na ní těším. Její prezentace je taková shalimarovská ![]()
to ano, hlavně na tom levém dolním obrázku má flakón mimořádně krásný odstín. Jsem zvědavá na skutečnost... a hlavně na vůni, samozřejmě. ![]()
domenica Nechci plašit, ale proč na oficiálních stránkách Guerlain není uvedena Insolence EdP? Je tam jenom toaletka v 250 nebo 500 ml včelkách.
Snad je to jen momentální výpadek, francouzská verze oficiálního webu má Insolence jak ve verzi edt, tak ve verzi edp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)