Kolik ta krása bude stát? To by mi mohl někdo koupit. Já jsme sice už připravená - mám adventní kalendář od Clarins, ale toto by mi tu zimu fakt prosvětlilo.
590 € (ajaj
)
Kolik ta krása bude stát? To by mi mohl někdo koupit. Já jsme sice už připravená - mám adventní kalendář od Clarins, ale toto by mi tu zimu fakt prosvětlilo.
590 € (ajaj
)
domenicaTak to celkem dost
. I když věřím, že v tom bude samá nádhera. Tak pokud vyhraju ve Sportce, tak bych si ho pořídila![]()
Děkuji za info, fakt to není málo.
Kdo už máte nový Shalimar Millésime Vanilla Planifolia... můžete se podělit o dojmy? Jak moc je podobný nějakému předchozímu Shalimaru...? Děkuji za každý názor ![]()
Letos bude i adventní kalendář.
Plní miniaturek vůní, svíček, mýdel...
ten je překrásnej!!!
Dívala jsem se na něj na webových stránkách Guerlainu. Opravdu vypadá moc hezky a je sestaven ne ze vzorků, ale z miniatur produktů, což je bezvadné. Určitě bych drtivou většinu z nich s radostí vyzkoušela a spotřebovala, ale ta cena... tu za to prostě nedám.
Skúšali ste niekto novú Samsaru v domčeku? Lebo ja som ju skúšala dnes a príde mi výrazne sladšia, ako pôvodná. Tak by ma zaujímalo, či má niekto podobný dojem.
slniecko A ktorú myslíš, edp či edt?
Edp som mala v domčeku a prišla mi úplne rovnaká ako predtým v tom červenom flakóne.
Daridari hm, to som si neuvedomila
...proste som zbadala domčeky, okamžite som siahla a nepozerala na koncentráciu. Ale tak staršie verzie som mala všetky koncentrácie a takáto sladká nebola ani jedna.
Shalimar Millésime Vanilla Planifolia
Poloshalimar. Vanilkový, ale úplně jiný než ódy na vanilku svého času.
Je sice bez bergamotu, ale shalimarovský rukopis je přesto rozpoznatelný, hlavně na začátku ten pryskyřičně kouřový tón. A určitá, ne citrusová svěžest. Pak krásná vanilka, sytá a skoro nesladká, shalimarovská v každém případě, ale nakonec jenom vanilka. Vanilkový pudr. A trochu kosatcového pudru. A v této fázi se už drží docela blízko u těla, i když výdrž má slušnou.
blackviolet hm, to znie dobre...
slniecko Je moc pěkná. Přemýšlím o ní, už kvůli tomu krásnému flakonku. Znervózňuje mě, že je to limitka a mohlo by mě to pak mrzet. V Shalimaru Philtre se ale cítím líp.
Já zase naopak o něco lépe v Planifolii... I když mám Philtre také moc ráda, základ je pro mě někdy až příliš sladký... A to, že je Planifolia limitka mě mrzí, z flakonu povážlivě ubývá...
Lu Mně právě až tak sladký nepřipadá.
To chce koupit do zásoby. Mám pocit, že i ten Philtre tady nebude dlouho, zase přijde něco jiného. I když ten - snad- není limitka. Ale známe to.
Já už dneska přistupuju ke každé vůni jako k limitce.
domenica Máš pravdu, bohužel...
...Tvoje recenze na Shalimar Philtre je parádní!.![]()
Dokážu si tu vůni krásně představit, právě i díky Tvému srovnávání s klasikou...
Miru Děkuji
! Vidím, že tebe tahle varianta tolik neoslovila, a souhlasím s tou líbivostí; pro mě opravdu jedna z nejsnáze nositelných verzí Shalimaru.
Shalimar Millésime Vanilla Planifolia
Poloshalimar. Vanilkový, ale úplně jiný než ódy na vanilku svého času.
Je sice bez bergamotu, ale shalimarovský rukopis je přesto rozpoznatelný, hlavně na začátku ten pryskyřičně kouřový tón. A určitá, ne citrusová svěžest. Pak krásná vanilka, sytá a skoro nesladká, shalimarovská v každém případě, ale nakonec jenom vanilka. Vanilkový pudr. A trochu kosatcového pudru. A v této fázi se už drží docela blízko u těla, i když výdrž má slušnou.
Poloshalimar. To je přesné. No já v něm citrusovou svěžest mám v tom úvodu. Pravda, typický shalimarovský bergamot to není, to platí jen pro ten pudrově pryskyřičnatý tón opopanaxu a shalimarovskou vanilku. Vedle ní v něm ovšem cítím i smetanovou madagaskarskou vanilku s několika tenkými plátky bílých mandlí. Pak už ale jen stejně jako ty jen tu vanilku s trochou kosatcového pudru a špetkou bílého pižma.
Santal Pao Rosa
Na správném santalu miluju kromě vřelosti a mléčnosti především vůni kořenité růže. A v Santal Pao Rosa je po úvodní chladivé spršce kardamomu najdete společně se zralými fíky. Co na santalu naopak zase až tak úplně nemusím jsou podtóny kokosu, jimiž se tento santal rovněž vyznačuje a v kombinaci s lískovými oříšky vytvoří sušenkový efekt Santal Blush. Z této gurmánské polohy jej vysvobodí až růžově pryskyřičnatý, semišový oud ze Santal Royal. Více mu svědčí chladnější počasí, kdy se na studenější kůží nerozvíjí tak rychle a tato jeho jedlejší stránka celkově méně vyniká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.