Fragonard
milacka Asi ano, poštovné ze Slovenska snad unesu.
Sweet Potato tak se prohoďte se slniecko , ne?
Nový šeřík jsem zkoušela z jejich testovacího vlhčeného ubrousku. Vůně je to lehčí, optimistická s umírněnou šeříkovou omamností, nic komplikovaného (a nic pro mě).
Já nepochopila, jestli Sniečko v té české várce fakr je. Jsi geniální! Dík.
slniecko mám ťa teda pridať do zoznamu? Jedna Slovenka robí hromadnú objednávku v sukromnej parfumovej skupine modrý koník. Sú tam aj dievčence z Parfumánie.
slniecko objednala som ho.
milacka ďakujem!!!
Měním tedy slniecko za Sweet Potato . V pořádku?
Sweet Potato jen, aby to bylo spravedlivé vůči ostatním, posouvám tě na místo poslední 7. zájemkyně, ne místo Slniecka. Kvůli výběru dárků... výběr bude podle pořadí, jak se hlásily k objednávce.
Zprávy budu psát postupně... právě kvůli dárkům. Vybrala jsem set Floralia, ale má tam být jeden dárek jako překvapení a netuším jaký. Tak napíšu, až balík dorazí a bude jasné, z čeho se bude vybírat.
Jinak v rychlosti hlásím, že balík byl odeslán hned následující den, tedy v pátek. Po objednávce psali doručení 5-10 pracovních dní. Tak uvidíme...
Paris Já se klidně dárečku zříkám ve prospěch někoho jiného:)
Paris O dárcích jsem neměla tušení, se 7.příčkou vůbec nemám problém.
Každopádne moc děkuju.
Paris jasné, takto je to najlepšie!
RoSa Camellia Korsičanka Sweet Potato dámy, těšte se. Balík už je u mě. Postupně budu všem psát zprávu s podklady k platbě, žádostí o vaše údaje k odeslání a s aktualizovanými zbývajícími dárky k výběru (proto budu psát postupně... snad budou všichni svižně odepisovat, ať se posuneme dál).

Paris Díky za zprávu![]()
Paris děkuji, těším se!
Paris No to je nádhera!![]()
Jako že ta zahradnická výzbroj je taky dárek?! Ooo!
Korsičanka RoSa Sweet Potato zaseklo se to u sousedů na Arome. Účastnice č.2 ještě neodepsala na zprávu. Tak prosím o trpělivost.
Jen co se ozve, další v pořadí bude RoSa
Sweet Potato jj, vybrala jsem tuto sadu, kde bylo nejvíc kusů
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)