Fragonard

06. zaří 2014 19:29
Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 06. března 2024 22:01

Paris V klidu, rády si počkáme.

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 07. března 2024 12:26

Paris Nejsem doma, takže taky na dodání nechvátám:)

Offline Paris
příspěvků moje polička 08. března 2024 14:36

Korsičanka MiJo, včera jsem ti posílala zprávu. Prosím o odpověď, ať můžu poslat poslední zprávu i Sweet Potato . Moc děkuji.

Offline Paris
příspěvků moje polička 10. března 2024 18:02

RoSa Sweet Potato Korsičanka Camellia jak jsem vám psala SZ, všechny balíčky odeslány a jsem moc zvědavá, jestli budete spojené. Já mám jako na potvoru rýmu a čich nemám v úplné kondici, ale myslím (z toho, co cítím), že tento slepák nebude žádný průšvih. Myslím, že to je moc pěkně pojatý šeřík. Snad nebudu po úplném odeznění rýmy překvapená.

Offline Camellia
48 příspěvků moje polička 10. března 2024 18:50

Paris 

Děkuji, těším se. Budu s ním přivolávat jaro

Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 03. dubna 2024 20:45

Pokud se na někoho nedostal šeřík, napište, objednávala jsem pro sebe a mám navíc jednu toaletku a mýdla (velké a sadu malých).

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 20:25

Myslíte, že toto je všetko, čo Fragonard ponúka na tieto Vianoce, alebo má zmysel čakať, kým niečo nepridajú?

https://www.fragonard.com/en-int/capsule-collections-c-10164.htm

Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 19:54

slniecko evidentně nic. Dneska mi došel poslední letošní katalog, jsou tam jen ty svíčky a krásné sady s mýdlem a krémem na ruce (jako každý rok), dárky k nákupu úplně mimo můj vkus, v minulosti bylo vždycky něco pěkného, teď papírové ubrousky, tácky pod sklenky, pošta zdarma až od €109 a ještě s hvězdičkou (nezkoumala jsem seznam zemí). Tak letos ušetřím.

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 23:20

Mitzi Oni měli pár dnů BF 20% na všechno, ale v kombinaci s tím poštovným k nám to trošku ztratilo význam.

Offline Mitzi admin
1305 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 11:21

Fleur já jsem vždycky měla poštovné zdarma, přihodila jsem případně sprchové gely, mám je ráda.

Ale aktuálně mám takový ten pocit "všecko mám, nic nepotřebuji" a jako dárky se mi to taky nehodí. Koupit svíčku za 800 bez očichání nepovažuji za dobrý nápad. Vizuálně mě nalákala ta tmavomodrá, ale ta je sladká (čokoláda s mátou), podle popisu by se mi víc líbila Cete Nuit, ale nemám vyzkoušenou... tak zas na jaře ;-)

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 23:21

Áno, to, že davajú na poštovné už len zľavu ma tiež pekne otrávilo.

Jedine, co ma tam laka je tá sada Moment Volé, tú vôňu mám rada, taká oddychovka...ale tak skôr som dúfala nakup nejakych vianočných darčekov a z tohoto veľa nenavyberám.

Bonusy k nákupu ani nekomentujem.

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 17. března 2025 13:19

Dnes jsem zkoušela Belle d´amour i nový citrónový květ a po chvíli mi obě vůně připadaly neskutečně otravné levným základem, na kterém je sympaticky vystavěný začátek. Ten jejich univerzální základ ambrocedropižmový mi v tomto případě dělá už vysloveně zle.