Paris V klidu, rády si počkáme. ![]()
Fragonard
Paris Nejsem doma, takže taky na dodání nechvátám:)
Korsičanka MiJo, včera jsem ti posílala zprávu. Prosím o odpověď, ať můžu poslat poslední zprávu i Sweet Potato . Moc děkuji.
RoSa Sweet Potato Korsičanka Camellia jak jsem vám psala SZ, všechny balíčky odeslány a jsem moc zvědavá, jestli budete spojené. Já mám jako na potvoru rýmu a čich nemám v úplné kondici, ale myslím (z toho, co cítím), že tento slepák nebude žádný průšvih. Myslím, že to je moc pěkně pojatý šeřík. Snad nebudu po úplném odeznění rýmy překvapená. ![]()
Děkuji, těším se. Budu s ním přivolávat jaro ![]()
Pokud se na někoho nedostal šeřík, napište, objednávala jsem pro sebe a mám navíc jednu toaletku a mýdla (velké a sadu malých).

Myslíte, že toto je všetko, čo Fragonard ponúka na tieto Vianoce, alebo má zmysel čakať, kým niečo nepridajú?
https://www.fragonard.com/en-int/capsule-collections-c-10164.htm
slniecko evidentně nic. Dneska mi došel poslední letošní katalog, jsou tam jen ty svíčky a krásné sady s mýdlem a krémem na ruce (jako každý rok), dárky k nákupu úplně mimo můj vkus, v minulosti bylo vždycky něco pěkného, teď papírové ubrousky, tácky pod sklenky, pošta zdarma až od €109 a ještě s hvězdičkou (nezkoumala jsem seznam zemí). Tak letos ušetřím.
Mitzi Oni měli pár dnů BF 20% na všechno, ale v kombinaci s tím poštovným k nám to trošku ztratilo význam.
Fleur já jsem vždycky měla poštovné zdarma, přihodila jsem případně sprchové gely, mám je ráda.
Ale aktuálně mám takový ten pocit "všecko mám, nic nepotřebuji" a jako dárky se mi to taky nehodí. Koupit svíčku za 800 bez očichání nepovažuji za dobrý nápad. Vizuálně mě nalákala ta tmavomodrá, ale ta je sladká (čokoláda s mátou), podle popisu by se mi víc líbila Cete Nuit, ale nemám vyzkoušenou... tak zas na jaře ;-)
Áno, to, že davajú na poštovné už len zľavu ma tiež pekne otrávilo.
Jedine, co ma tam laka je tá sada Moment Volé, tú vôňu mám rada, taká oddychovka...ale tak skôr som dúfala nakup nejakych vianočných darčekov a z tohoto veľa nenavyberám.
Bonusy k nákupu ani nekomentujem.
Dnes jsem zkoušela Belle d´amour i nový citrónový květ a po chvíli mi obě vůně připadaly neskutečně otravné levným základem, na kterém je sympaticky vystavěný začátek. Ten jejich univerzální základ ambrocedropižmový mi v tomto případě dělá už vysloveně zle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)