Mon Seul Desir mě naprosto neplánovaně dostala hned napoprvé v létě
ta vůně má duši...
Jul & Mad
Myslím, že všechny vůně Jul et Mad mají duši....a každý si vybere, která souzní s tou jeho..
Myslím, že všechny vůně Jul et Mad mají duši....a každý si vybere, která souzní s tou jeho..
Ano ano ... ![]()
Mně se líbí snad všechny. Ale s tou mojí duší nejvíce souzní Terrasse a St-Germain a Bella Donna.
Už asi rok zkouším Nin-Shar a dneska mám pocit, že jsem na to přišla: Růže pozpátku. Napřed sevřená, velmi intenzivní, ale stažená dovnitř, až trpká. Ale to je jen začátek. Mění se, pookřívá, nalévá. Na vrcholu sil tmavorudá, dramaticky otevřená, volně vydechující. A po mnoha hodinách medová, něžná, vláčný příslib. Usíná jako poupě. Krásný osud.
Budu mít miniaturku. A taky Mon Seul Desir a Fugit Amor (při posledním zkoušení v chladu se ukázala její hutná, kořeněná tvář, zajímá mě čím dál víc, i když mám pořád pocit, že na mojí kůži ze sebe nevydá to nejlepší) - prostě jsem se nemohla rozhodnout. Kdyby měli v mini balení Néu, přidám ji taky.
Tak myslím, že Amour de Palazzo na poličce musí zůstat.
Studený podzim jí dle očekávání velmi sedí a její teplá elegance dodá podzimním dnům na kráse.
V létě se mi tak hezky nenosila, ale teď po ní sahám s radostí a její krémová dřevitost se v průběhu času hladce rozvíjí.
Před skoro 2 týdny jsem si jako odměnu za napsání prvních verzí disertačky objednala z e-shopu Jul et Mad Néu a nemůžu se jít dočkat.
Škoda, že to doručení na sebe dává tak dlouho čekat. Máte s objednáním podobné zkušenosti?
A jaké jsou Vaše plány na příští vůni od Jul et Mad?![]()
S doručením jsem problém neměla. Néa mi přišla snad během dvou dnů.
Amour de Palazzo je krásná! V menším provedení bych ji na poličce uvítala. A další plány s Jul et Mad? Pokud to půjde, ráda bych si během příštího roku pořídila Bella Donnu nebo doplnila zásoby s Terrasse a St-Germaine.
Ahoj
!
Radost z vůně ti přeji, užívám si je také, brzy vytáhnu Garudu. Néu jsem zazimovala a Terrasse à St-Germain nechávám na zasněženou zimu a brzké jaro:) Jinak vlastním 2 miniaturky růží a Fugit Amor používám nárazově - taky čeká na zimu:) Nevím, zda bude další - Mon Seul Désir nebo Bella Donna, k jejíž sladkosti musím dospět:)
Chantal ale psala, že objednávala přímo z webu Jul et Mad, tam asi bude doručování trvat o něco déle.
Aha, pravda, přehlédla jsem to.
Omlouvám se.
Jj, přímo od zdroje a dává si to fakt na čas...asi už je pošta zahlcena předvánočními objednávkami nebo si spolu francozská a německá pošta moc dobře nerozumí.![]()
ahoj, ahoj
Jul et Mad mají krásné parfémové kreace, že?
Opravdu mě jejich vůně okouzlily a to jich zatím znám jen menší část.
Jinak máte obě moc hezké Jul et Mad plány!!![]()
Já vím, že určitě časem budu potřebovat flakon Nin-Shar.
Ale chybí ještě vyzkokušet zbytek portfolia, aby mohl být tužebník Jul et Mad správně sestavený...![]()
Však až dorazíš domů, můžeš je všechny ve Vavavoom vyzkoušet - nebo si odtamtud objednat set jejich vzorků![]()
Pokud ti to odesílali jako normální Collisimo, tak to fakt trvá jak na straně francouzské pošty, tak i na straně DPD, která si to od ní na hranicích s Německem přebírá. Mně takhle odesílal Frederic Malle balíček 31.10. a doručován mi byl až 10. listopadu
. A kór teď o měsíc později, to věřím, že se ještě protáhne. Proti tomu je UPS od Lutense zlaté. Jsme zmlsané, no.
Ano, Collisimo Express! Objednáno 8.10 a stále nic nemám!![]()
Vzorečky neznámých parfémových kreací by měly dorazit v balíčku s Néou, tak snad se už brzy objeví, ať mám zase po čem novém toužit.![]()
A kde máš podle čísla zásilky poslední pohyb. Už někde v Německu nebo ti pořád neopustila Francii?
Už TÝDEN je v Německu a už DVA DNY ji neúspěšně doručují, i když jsem byla v práci celou dobu mimo oběda...lísteček nezanechali a info na trackingu je zpomalené o den...chjo. Kéž by zítra dotlačili buď balíček nebo aspoň lísteček s tím na jaké poště leží.
Aha. Tak pokud je to takhle, tak to už ji DPD má a je dost dobře možné, že už je i tady v Čechách, pokud tam máš údaj, že dva dny byla neúspěšně doručovaná.
To je u DPD velmi časté, že lístek nezanechávají obzvlášť, pokud odesílatel zapomene napsat telefonní číslo nebo e-mail adresáta nebo obojí. Případně taky můžeš mít smůlu na řidiče, že ač tam číslo má, tak se stejně neobtěžuje zavolat, to už se mi taky minimálně jednou stalo
. Napíšou, že se třikrát ho pokusili doručit a klidně ho mizerové pošlou zpátky.
Zavolala bych si na infolinku DPD a operátorka ti ho najde. Stačí jméno a i je schopná ho v jejich interním systému dohledat podle původního referenčního čísla. Už jsem si ho takhle byla nucená párkrát taky hledat.
Myslím, že tady se ale jedná o doručování v Německu. Každopádně výsledek je tristní, ať už je cílovou destinací Německo nebo ČR.
Aha, tak to mi nějak z těch příspěvků nedošlo, že Chantal momentálně pracuje v Německu. Já ji mám furt zafixovanou v té Číně a přes zimu tady u nás. Stejně jako tu cestu z Francie mám zafixovanou přes Německo k nám prostřednictvím DPD.
Tak těžko říct, jestli teda balíčky pro Německo od francouzské pošty přebírá Deutsche Post anebo taky DPD
.
Ano, přestěhovala jsem se z Číny do Německa.![]()
Je to vážně tristní! Dnes je v trackingu nové info s včerejším datem: Votre colis est livré.![]()
Jdu do práce, pokud tam balíček nenajdu, tak asi rozjedu telefonickou akci ala Wendulka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)