SunEclipse V ČR budou ve Vavavoom.
Jul & Mad
Teprve v letošním tropickém létě jsem docenila Garudu, a to díky michaela , které jsem nesmírně vděčná.
V teplotách nad 25 stupňů ta vůně přímo čokoládově taje a je tak hebká, že navzdory sytosti člověka téměř nadnáší. A stačí jen pár kapek...
Fleur Ha! Tak to jdu okamžitě vyzkoušet!![]()
Fleur Takže ji mám vytáhnout ze sklepa a zrušit prodej?
Ale doma jsem až v pátek a to se má ochladit o 10 stupňů![]()
Korsičanka Ty máš ten poklad ve sklepě
? Na tvém místě bych se Garudy rozhodně nezbavovala, je to opravdu krásná vůně.
Fleur Provedu:)
Korsičanka Tak to od rana s Garudou zkousim a fakt to neni zly, ale do sbirky ji nepridam, val do toho sklepa, uz se zatahuje! ![]()
Luna Sklep mám 170 km
-do pátku hlídám v ČH.
Korsičanka tak to nic...
Mladi si vyjeli, jo? Mne zbyva uz jen tak 13 let a taky vyjedu nekam![]()
Luna Nevyjeli, chodí do práce...no a večer sportují, chodí do kina a pod.![]()
Garudu jsem testovala v parných srpnových dnech před třemi lety (nemůžu uvěřit, že jsou to už tři roky). Líbila se mi moc...
http://guerlinade.cz/2015/09/03/jul-et-mad-kolekce-les-white-nea-nin-shar-a-garuda-recenze
domenica Už 3 roky?
Já mám taky pocit, že jsem tvou recenzi četla nedávno. Garuda je velmi vydařená, já v ní mám studené kameny, přes které se valí žhavá láva, taková skoro apokalyptická vůně, též se na její popis chystám.![]()
Dnes mali na Elnino parfémy Jul et Mad....a už sú všetky fuč!
Aj ja som prišla neskoro a keby ste videli tie ceny, jednu som stihla zahliadnuť - okolo 69 eur!!!![]()
Biely kvet
... 50 ml za hubičku? Koukám, že na českém elninu byla Nin Shar a Amour de Palazzo. Už jsou ale fuč.
Biely kvet U nás přes 1800,-
Amour de Palazzo - víc jsem neviděla.
Biely kvet U nás přes 1800,-
Amour de Palazzo - víc jsem neviděla.
No, to je v prepočte asi rovnako.
Dnes mali na Elnino parfémy Jul et Mad....a už sú všetky fuč!
Aj ja som prišla neskoro a keby ste videli tie ceny, jednu som stihla zahliadnuť - okolo 69 eur!!!
Rozhodně je nemohli mít z oficiální distribuce, značka si tohleto dost hlídá. A cena napovídá, že šlo o nějaké starší kousky - možná z nějaké (z)rušené kamenné parfumerie, kde se dobře neprodávaly. Rozhodně není na místě lítost, že jste zrovna tenhle nákup nestihly.
A pokud to nebyl jednorázový únik, tak se bude opakovat scénář s Aedes de Venustas - kamenné butiky se značky zbaví, poněvadž s cenami, za které vůně pořizují z oficiální distribuce, nemohou konkurovat těm internetovým a na internetu zůstane jenom pár starších vůní; novinky pak bez možnosti v klidu vyzkoušet půjde pořídit jenom přes internet ze zahraničí...
Fleur toto stále neviem pochopiť celkom, ako je.
Outletu ( = dopredaj starších kúskov, odpredaj zvyškov zo zatvorených predajní atď...) rozumiem a v zásade proti tomu nič nemám. Kamenky také jednorázové záležitosti nezabijú a človek si vie rozmyslieť, či si to za tú cenu risknúť chce, alebo nie. A aj pre tie značky/kamenky je to dobrý spôsob, ako sa s čistým štítom zbaviť nejakej jednorázovej nadzásoby, ktorá by sa inak skazila.
Čomu nerozumiem, sú tie "systémové úniky". Ako je možné, že sa niekto systematicky vie dostávať k tovaru za o toľko nižšie ceny, že sa nedajú vysvetliť nižšou maržou?
Je to naozaj len vecou toho, že majú dané značky rôznu cenovú politiku pre rôzne krajiny? Vie niekto potvrdiť, že trebárs - janeviem v niektorých krajinách v Ázii, v Afrike, kdekoľvek - sú tie isté produkty v licencovaných obchodoch za o toľko nižšie ceny?
slniecko Já nevím, nejsem v této oblasti odborník.
Ale Jul et Mad na Elninu byla (naštěstí) evidentně nárazová nabídka, neboť značku už nejde ani dohledat v seznamu nabízených.
Dnes opat na elninu Jul et mad v dobrych cenach :)
https://www.parfemy-elnino.sk/jul-et-mad-paris/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)