Kora diky podivam se asi, mam tam od nich jeste i jedny kalhoty vyhlednute
COSí jarmark
tina Omlouvám se, asi by mi byly velké, tak nic.
Nejlip asi budou sedet na postavu 38-40, fakt je tam dost rozmerova vule, nejaky cm +/- podle me uplne nehraje roli a jde o to, jak moc je chce dotycna mit na telo nebo naopak.
Emi merim 156. Mam velikost xs

Mini Děkuju. Šaty ti moc sluší, až budou nějaké podobné, zkusím je v XS i S a uvidím.
Mini ty jsi v nich přímo dokonalá![]()
Mini ooo tobe to slusi
Neviděl někdo tyhle šaty na živo, případně nezkoušel je někdo? Uvažuju, jestli objednat/neobjednat....
Já si teď v úterý přivezla z Prahy ty černý. Tu vrchní část v Sku nemám tolik volnou jako modelka, takže mi dělají siluetu.
Ty červený mě na produktovce taky zaujaly víc, jenže naživo jsou ještě trochu víc do oranžova a to už se mi na mně barevně nepozdávalo. Doufala jsem tajně, že to bude červená jako cosácký kokony, ale bohužel.
nellielovett Na ty modré jsem se dívala taky :-) Pak pošli foto, jak sedí, prosím.
wendulka S tou oranžovou už mi to psala 999, ale riskla jsem to....uvidíme ;-)
nellielovett na ty modre jsem se divala v patek.Popis mi pak prosim material.
wendulka to o cerveny do oranzova jsem nemela cist, protoze to je jedina cervena, co mi sedne (mely ji ty kolektivni s vystrihem na zadech). Ale u toho strihu si u sebe nejsem vubec jista. Ten by me pred koupi mohl zachranit![]()
Zase po case pripominam kamaradciny nove scuba vel. S.
1069 Kc se zaslanim pres Zasilkovnu. Vse zprostredkuju.
Delka 123 cm, pres prsa cca 96 cm, pres boky volne (oversize strih).
jestli jsou ještě volné, vzala bych si je
Edge jasně, napiš do SZ, kam to pošleme![]()
Mini tak presne vloni v kvetnu sem je mela poprve a naposled![]()
tina to bude tema rukavama asi:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)