COSí jarmark
Kokoska Platí, ale ráno mi nešlo zaplatit! Skoda no, to je strasnej e-shop stejně.
Červené šaty na lítačku v S budu vracet, kdyby je někdo chtěl, než je pošlu....![]()
LadyMary proc je vracis?
Antje Nesedí mi....
LadyMary to me mrzi. Mam je taky objednane, jsem zvedava.
prodáno
btw pro brněnské - dnes v Letmu:

rezervace
jeste tu mam sice ne Cosi ale z Manga-tu sukni co tu tak letela lonske leto. krasna modra, s kapsami
nosena, ale porad pekna. je mi velka:-( i kdyz je lepsi mit ji lehce na boky, takze doporucuji spis pro s/m nez m/l
350,- plus zasilkovna

viktorka_od splavu Poslala som správu :-)
viktorka_od splavu Kdyby to neklaplo, zapisuju se do pořadníku!
tina Ne, já mám velikost spodku 38/40.
tina Ty jo, se ti to tam vyfotilo úplně do jiné barvy! Ale za osmset si ji necenim, natolik to nevynosim.
Karja ja myslela, ze jsi spis tak 34/36. No, taky mam teda vrsek drobnejsi a od pasu dolu je to lehce kulatejsi:)
Karja jj, odpovida ta krasna modra z Viktorciny fotky, blby svetelny podminky.
tina No ono je to těžší, teď jsou ta číslování různá. Ale řekla bych že tak vršek 36 a spodek ,38/40. Jako ráda bych zhubla, ale upřímně....nemám na to:-D. Tak se už jen snažím nepribrat.
Pavlena Tak nevím ty litackovy šaty. Líbej se mi. Ale musela bych si je trochu zabrat v pase, já mám prostě ten vršek takovej utlej, žádný prsa ani ramena a ty cosi hadry jsou mi nějak divne. Ale jako budu tam lovit dál, protože ty materiály a kvalita je fakt jinde, objednala jsem si od nového roku asi patery košilove šaty a všechno jsem musela vrátit kvůli materiálu, přitom to nebyly úplně levné věci, mělo to psanou bavlnu Mac viskózu, ale je to přitom vzhledově jak materiál halenek co měla ve skříni moje babička.
Karjamne se ty saty moc nelibi,ale myslim,ze tobe by mohly sluset.![]()
(snad chapes jak to myslim)
To mas 34?Ja treba tohle resim cross body kabelkou,hned to vypada lip.
Karja jakou vel. mas? Me prisly vcera, libi se mi moc, ale pripadaji mi trosku vetsi( S) .
vaham jestli je mam vratit a vzit mensi, nebo jestli maji byt trosku volnejsi, pripada mi ze @catherinne je mela vic na telo.
Zarinya tebe budu taky otravovat, ty saty s prekrozenim vzadu mas S nebo mensi?
Jsou pekne moc, jen me taky mate jestli maji byt volnejsi a brutalni vystrih ( to asi delaji ty rukavy).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)