CatMína Asi je na zádech sklad, ne? Ona má velké poprsí, takže bych 40 neriskovala. Ale díky za odpověď![]()
COSí jarmark
Korsičanka NZ
Evtum kolik maji pres prsa, prosim? :)
Evtum kolik maji pres prsa, prosim? :)
Cca 104 cm, zrovna přes prsa jsou dost na těsno.
Evtum dekuju! Tak to se o ne bohuzel neprihlasim, pnouci knoflicky jsou moje nocni mura :)
Kokoska Víš, jak jsme se tady fotily v tom cosáckým hábitu a jak někdo psal, že v M vypadám jak anděl k Mikulášovi?
Tak ten jsem nakonec pořídila 2x v XS(
)- smetanovou a khaki - a kam vkročím, tam mi ho nějaká baba chválí![]()
Korsičanka to si teda vůbec nepamatuju :)
Tyhle:)

Korsičanka jak jsem mohla zapomenout! ![]()
Já si včera zkoušela baloňák v Zaře, to bylo něco podobnýho. Ale i to XS mi bylo velký, na mně to vypadalo jako něco, co zahodil Colombo kvůli nadměrné opotřebovanosti ![]()
Kokoska Včera taky 1 paní v COSu pěla ódy na materiál trika-evidentně směska-já bych s tím leda vytírala.Proti gustu ovšem...![]()
Nemůžu nikde najít ten coss kód pro nové zákazníky!:-D no už to mám nakonec i bez kódu:-D. Přibyly mi tam jedny ve slevě a pak jsem přihodila ty červené co nebudou kolektivky, ale mně se hodně libi
Kokoska Víš, jak jsme se tady fotily v tom cosáckým hábitu a jak někdo psal, že v M vypadám jak anděl k Mikulášovi?
Tak ten jsem nakonec pořídila 2x v XS(
)- smetanovou a khaki - a kam vkročím, tam mi ho nějaká baba chválí
Jo ty velikosti tam jsou fakt občas záhada. V úterý jsem tyto kuloty nepřetáhla přes boky v mém obvyklém Sku
. Mko sice už jo, ale ty už mi byly volný v pase https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/trousers/product.wide-leg-cropped-culottes-black.1054427001.html
Karja to jako ty, co mam ja? Pokud jo, tak se v nich ukaz..! Ja se jeste nerozhodla, jestli nepojedou zpet...
Pavlena Jo, no mě se fakt líbej, jakoby tenhle typ šatů bych tak nejvíc unosila.
Karja ja tiež na tie šaty stále myslím, tiež sa mi veľmi páčia, tak som zvedavá ako ich zhodnotíš
wendulka Já mám obvykle opačný problém - přes boky ok, v pase fest:))
Vracela jsem pruhovaný propínací mohér svetr v M= hrůza
Jak velikost - odpovídala asi XXL - tak materiál
Ale khaki kalhoty i plisé sukně padly tip ťop![]()
Zeptám se ještě jednou. Jak se mám prosím dopracovat k té slevě 10procent na cosu? Včera jsem to tak googlila až mi ty moje vybrané šaty samozřejmě zmizely z košíku! Při té objednávce pod 100e se to hodí, aby to trochu srazilo to poštovné! Díky moc! Díky!
Karja HELLOCOS10 už neplatí?
Mrakoplas Asijo, to jsem včera vůbec nedala dohromady:-D No budu je hlídat zda se ještě neobjeví;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)