Sweet Potato Myslím, že všem štíhlounkám budou slušet:)
COSí jarmark
Sweet Potato tak se v nich pak ukaž! bereš červené?
Pavlena Jestli, tak červené.
Korsičanka ja je teda znam jen z fotky, ale prisly mi kratke, ve spojeni s tou "sukynkou" takove holcici. tak to kazde sluset nemusi
viktorka_od splavu Modelka měří 178cm, takže pro průměrně vysokou ženu myslím, že délka ok![]()
Korsičanka podle toho se vubec neda ridit
leda podle te skutecne delky a 104 cm ja mam na kolena
viktorka_od splavu jestli je rec o litackovych, tak ty mam rozhodne pod kolena. 171 cm jsem.
Pavlena jj verim vsak jsi davala myslim fotku. jenze ja mam ty kratky nohy:-) takze obecny pravidlo to proste neni
viktorka_od splavu no ty mam taky. A dlouhy trupik k tomu. ![]()
Ava Já už jsem je včera vrátila :-(
Sakra, vy tak pěkne tady o slonikovi, že já snad abych ještě tři kila tak přibrala do nich:-D:-D. Ne kdyžtak si to nějak vyspravim no, já si je taky zkoušela s mizernou podprsenku, superpushup to určitě spraví!
Já jsem na ty šaty úplně zapomněla, tak jsem je dneska ještě s jedním overalem objednala. Mně tenhle střih vždycky seděl (a to nejsem štíhlounká), tak očekávám velký dobrý ![]()
Lama_z_Lana já si myslím, že tobě by sedět mohly. Ty jsi na ně typ.
viktorka_od splavu Pavlena kde se vrací dpd v letmu? Děkuji.
nellielovett teď nevím, jestli to nebyl zmatek, viktorka_od splavu zmiňovala PPL parcel shop v Letmu, ale COS se vrací DPD. Já chodím do IBC, takový obchod v přízemí ve vchodu, tuším Sport a móda...
Pavlena já si právě říkala, že jsem to asi nějak popletla. Nakonec jsem to hodila do tabáku naproti Grandu, ale děsně to tam smrdí, tam bych si balík poslat nenechala.![]()
Tyjo, tak ty červený šaty jsou fakt divný. Achjo. Plus ten overal je sice pěknej, ale hodně mi odstával výstřih. Hm, nic moc úspěšnost.
Lama_z_Lana Můžeš hodit odkaz na overal, prosím?
Lama_z_Lana ten je bozi! jakou sis vzala velikost?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)