No ono je to pomerne jednoduché, plíživo sa vyžrať
Aspoň pre mňa. Ale kalorické tabuľky sú fajn, aspoň mi podarili odbúrať mlsanie medzi jedlami.
Cvičení doma
I pro mě, to je hned... Jo, mlsání mezi jídly... Třeba 10 mandlí nebo pekanů má energetickou hodnotu jako hodně vydatný oběd ![]()
Nene deset mandlí teda nema stejnou hodnotu jako ‘vydatný’ oběd. Tuhle tu někdo dával odkaz na ig, kde sou kalorický rozdíly a malá hrst ořechů teda neměla tolik ani omylem.
No to ani náhodou, pokud si pod hodně vydatným obědem nepředstavuješ, dejme tomu, středně velký jablko.
Já ode dneška do svých narozenin vynechávám (ano opět) pečivo, přílohy, ovoce, víno!!! a bůbec skoro všechno, páč jsem se rozhodla, že se necham umělecky vyfotit, abych měla na co koukat jako stará bába!
Edit: To píšu tobě, ale chci to sdělit všem))
Fuj, ten obrázek sádla! Teď mi ta Mozartova koule úplně zhořkla v hubě!
To víno je největšíí hrdinství...
To jo! Ovoce - brknačka, nebaví mě a prakticky nejím, pečivo - se dá na čas zvládnout, přílohy typu rýže a brambory - to by byl boj, ale to víno... ![]()
taky to tak vidim![]()
Si myslím, ze to není nutný vynechavat.
No je v tom cukru lepší nevědět no
Jako je, ale občas se při Low carb setkávám, ze úplně zakázány není, spis se vejít do těch gramu, ale na to ja už nemám nervy, nebudu Dara, no...![]()
Připomnělo mi to ten díl Sexu ve městě, kdy se Samantha rozhodne, že si nechá nafotit akty... Ta teda jí všechno jenom organický :-).
Cukru ve víně? Může být naprosté minimum, tam bych problém neviděla. Horší je to s energetickým obsahem alkoholu ;)
Pamatuju si tu pózu![]()
A to je druhá věc ;-)
JJ, ja to vetsinou delam tak, ze kdyz jsem neco nevedela, hodim to do youtube a mrknu na video. Treba kdyz jsem poprve slysela superman, tak jsem koukala jak tele. No ted uz vim, jauvajs.
![]()
Tak to posledni je teda dost strasny, dumam jestli to boli nebo ne.
V lete vic? To je super, ja prave vubec, leto prijde na zmar, hodne prace, pak samy vylety na jezera a k mori, bbq a zahradky, je to mor. Ted se sbalim z prace a jdu rovnou do posilky a je to daleko jednodussi, protoze nemusim nic odrikavat :)
Ta tma mi teda vadi, jeste se nam neposunul cas, i kdyz ono je to jedno. Uz at je jaro!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)