Takže půlmaraton uběhnete, čas bude do jara mnohem lepší.
já mám líný týden. Nejtěžší cvik ...zvednout zadek z gauče...jsem nezvládla
. V posilovně jsem byla jednou a jen jsem chodila. V týdnu nebyl čas a ve volných dnech chuť.
Takže půlmaraton uběhnete, čas bude do jara mnohem lepší.
já mám líný týden. Nejtěžší cvik ...zvednout zadek z gauče...jsem nezvládla
. V posilovně jsem byla jednou a jen jsem chodila. V týdnu nebyl čas a ve volných dnech chuť.
Neboj, zase se zvedneš, já jsem tento týden musela vynechat core trénink, manžel měl nějakou pracovni akci a mně navíc teda bylo blbě, jako každý měsíc
, ale na ten další už se těším.
Hrozně mě bavi to TRX.
Včera mi praskli nohavice na zadku. Začína to byť zlé a mne sa nechce. Ach jo...A ešte keď tu vidím tie bežecké výsledky chce sa mi plakať do vankúša aká som lenivá a neschopná ![]()
Klid, běh není samospasitelný a jediný druh cvičení (mě běh strašně nudí).
Ja behám len skoro ráno a to musí byť teplo (+15 a viac).
Což asi v nejbližší době nehrozí, leda se někam na zimu přestěhovat
, případně se aklimatizovat.
Ja mam zase pro zmenu aktivni tyden! Dvakrat aerobni + posilovaci cviceni ve fitku, dvakrat joga: narocnejsi i relaxacni a jednou beh v poledni pauze, kdyz byl ten jediny den, co bylo hezky
Na behani potrebuju aspon slunce, kdyz uz neni ta teplota...
Catherinne pekny beh
Ses fakt dobrá, mně by aplikace volala záchranku už po 5 km.
Já s během sekla po 3 sezónách (taky jsem běhala jen za hezkého počasí, tepla, příznivé konjunkce planet atd.) a taky jsem si musela přiznat, že mě to fakt nebaví a nemá cenu se násilím nutit. Ale mělo to teda i bonusové prvky, jako radikální zlepšení kondičky, nákup nových bot a oblečení
a hlavně jsem mohla běhat jen s prázdným žaludkem, takže od 6 večer žádné jídlo, v 10 běh a po běhu už jsem na jídlo neměla chuť, tudíž docela radikální omezení večerního přežírání a nájezdů na lednici.
Si dobrá. Si neviem predstaviť že by som si po behu alebo inej fyzickej námahe nedala žiadne jedlo(nie hneď samozrejme, väčšinou sa najem tak hodinu po)
Začínám teď prakticky od nuly, kdy moje fyzická kondice je někde na urovni pacienta probravšího se z kómatu po 3 letech. Někdo sem kdysi dával odkaz na cvičení rutina.cz, tak teď jedu podle toho. Je to zaměřené na cvičení doma prakticky bez pomůcek, začátečnické sestavy se skládají ze zahřívací části (4 min), posilovací části (15 min) a protahování (15min), takže cca půlhodina 4x týdne, různé části těla. Fyzicky zdatným se to bude zdát asi málo, ale já si od toho slibuju, že mě to znovu nakopne. Bez změny jídelníčku to málokdy jde, ale na mě osobně funguje začít se hýbat (jakkoliv) a pak tak nějak automaticky víc přemýšlím o skladbě a množství jídla. Držím palce a fakt ti v té lenosti rozumím
.
Haha, po doběhu proteinovou tyčku od Nutredu, tři hrnky horkého čaje a teď jsem se nechala ve vířivce naklepat jako řízek. A rovnou do restaurace na nějaké moc dobré jídlo. ![]()
Ha ha, no tělo je většinou v takovém šoku, že se z toho probere až druhý den kolem poledne. Ale bohužel, neběhám už asi 2 roky, nebaví mě to a nepřemůžu se, i když vím, že by mi to prospělo. Zase se snažím chodit všude pěšky, když je to jen trochu možné. Fyzická aktivita mě prostě moc nebaví a závidím všem, kteří si na cvičení vytvoří fyzickou závislost. Vlastně jediné, co mě kdy Gábinko a u čeho jsem vydržela několik let byl tanec, ale na to teď nejsou vůbec podmínky.
To já se zvednu, ale občas takový šílený týden mám. Hlavně máme teď náročnou práci. Dvě kolegyně nemocné. Nás je tam akorát, žádný zástup a je to práce, kde prostě člověk musí být a nejde to dodělat po nemoci. Takže místo 6 hodin skoro denně 12. Ono taky stejně jak se nic nestane po týdnu cvičení, tak se nic nestane po týdnu necvičení. ![]()
Dneska půjdu alespoň na eliptikal u telky
. A pokud vydrží nesněžit a nepršet, tak na večerní okruh chůze. Posilovna zase od zítra.
Týden necvičení se dá, ale jak je ta pauza delší (zvláště, když je člověk starší), tak je najednou vše zmařeno opravdu po pár týdnech a zkáza je pohledově opravdu tristní, což je následně velice demotivující. ![]()
To je pravda, ale na druhou stranu i svalová paměť potom funguje a není to, jak úplně na začátku. Pokud teda svaly mají na co pamatovat. ![]()
Tu pamet maj bohuzel i tukovy bunky...jako slon![]()
![]()
Jj, někdy stačí se překonat ten zadek zvednout... já teda chidím často, takže když nemůžu tři dny, mám fakt absťák. Pro mě ideál 5x týdně.
Ale je spousta cvičení krom běhání, důležité je si to užívat. Jen tak to má smysl.
A díky i všem ostatním.
Hm, to se máš. Já, když jsem předstírala, že chodím běhat, tak po návratu, až mi odlehlo, jsem měla vyloženě vlčí hlad.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.