Mutziputzi No chtěla jsem napsat to samé co Viktorka. Má očividně zatažené břicho. V době, kdy jsem měla nějaké kilo navíc, tak mi zatažené břicho udělalo i 6 cm
. Nesledovala jsem ji, ani nesleduju, ale třeba ruce, zadek ....nevidím extra změna. Vůbec ale netuším, co má za sebou. Ve skupině na FB, kde jsou klientky Michala jsou teda ty úspěchy o hodně větší.
Cvičení doma
Je to většinou delší čas, nestudovala jsem přímo tyhle stránky, protože sleduju skupinu na FB, kam se proměny přidávají, ale je to neuvěřitelné.
https://www.michaljoseftoth.cz/promeny-klientu
Ja tam rozdil vidim, ale myslim, ze v jejim pripade je 5 kg malo. Chce to dalsich cca 5-7 aspon. Ale muze byt na dobre ceste, ze to trvalo 3 mesice, to mi prijde adekvatni.
Renusatko Tohle neni primar na hubnuti a uz vubec ne za kratkou dobu, jde o kondici a “hlavu”, psala ze ma o 2 velikosti min a citi se skvele. A tak ja mam spis dlouhodobej pocit, ze zde je plno odbornic, co jednoznacne vi co je spatne, tedy vse co dotycne nedelaj![]()
jinx souhlas
Mutziputzi Já určitě nevím ani jestli cvičila, ani jestli držela dietu a jakou. Sledovat lidi na Instagramu nemám čas, takže vůbec netuším, kdo to je a co dělá. Jen jsem napsala, že po 12ti týdnech nevidím nic extra.
Sleduju jen skupinu na FB, která je zaměřená 90% na jídlo a kam dávají lidi, převážně Michalovi klienti, svoje přeměny. Kde si navzájem radí lidi se stejným přístupem k jídelníčku, cvičení a podobně. Tam jsou prostě ty přeměny úplně totálně jinde. Je jich tam třeba 20cet denně, s reálným účtem a příběhem, s Michalovým komentářem a komentářem té dotyčné. A není to ani o rychlém hubnutí a v hlavě toho musí změnit opravdu hodně.
5 lidí napíše, že nevidí extra změnu, ale nevidím žádné odborné rady, že by někdo říkal, co měla dělat jinak.
Jak jako nevidite rozdil? Cviceni neznamena, ze za 3 mesice z vas bude Zuzka Light, ja rozdil vidim, kdyz bude pokracovat, za rok bude docela ok.![]()
Luna ale jo jat to beru jen nechapu tu (sebe) prezentaci.
Luna No já jsem ji sledovala, tak jsem podle postů o tom, jak maká, běhá, jí, atd. čekala lepší výsledek, za tři měsíce intenzivního cvičení u 29leté holky to mohl být výrazně větší rozdíl. Ale nic proti Markétě, je vtipná, chytrá, jen bych se tímhle hned nechlubila.
Není třeba vytahovat sarkasmy o proměně do fitnessky
Podivala jsem se na jeji IG a na fotce z foceni vypada stihleji. Jen ji ten fotograf asi blbe vyfotil.
Renusatko Amazing 12, psala jsem
V Zelezny kouli to jedou
Mutziputzi
, ani to mi neříká vůbec nic. Musím kouknout.
Me ta promena zrzky tady prijde za tu doby adekvatni, dve velikosti za tri mesice nebo tak nejak? To je cajk, jeste ma co delat teda.
Ja trpim, protoze jsem od ctvrtka kvuli tem blbym osmickam necvicila a uz se uplne trepu, hrozne mi to chybi. Vcera jsem ale musela zrychlit na ulici, protoze jsem sla pozde a vyseny tep okamzite vyustil do brnici hlavy a zubu, grrrr. Takze cvicit pujdu az v patek po vytazeni stehu. Sakra!!
Mozna joga doma zatim...
Tak ja zacala opet tancit. A potrebuji radu na protazeni ramen - vzhledem k me profesi mam ruce neustale vepredu, takze potrebuju protahnout prsni svaly, trapez a svaly kolem lopatek - trener me neustale upozornuje, ze mam moc vysoko ramena.
Solathis plavání?
Solathis Se mnou trenérka po cvičení dělá cca tohle

Mutziputzi diky, nedelam jen biceps a chest stretch, tak to jeste pridam.
Tak dnes jsem si vyrazila na cca 90 minut rychlochůze bez dětí, jupí. U toho jsem si poslechla live koncert Iron Maiden z roku raz dva a bylo to fajn.![]()
Luna Rychlochůze je super, ta mi nevadí, ani když jsem strašně unavená. Iron Maiden by ti schválil můj manžel...pořád hledá parťáka na koncert. V Brně jsem se tomu vyhnula.
Já mám teda zase týden
. V posilovně jsem byla jen v pondělí jinak tady tenhle týden zevluju.
Renusatko No já bych teda šla na koncert hned, ale my teda jdem letos na Pearl Jam, to už bych měla těch zážitků moc.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)