viktorka_od splavu nasaď optiku prosim tě
Cvičení doma
Mutziputzi sorry, ale na druhej pohled vidím fotku z jinýho úhlu, jinou podprsenku, usilovně zatažený břicho a vystínování
viktorka_od splavu No jo no, to bude tim, žes jí nesledovala a všude hledáš habaďůru, vzhledem k tomu zápřahu, bych možná čekala větší efekt, ale i tohler mi přijde skvělý.
Mutziputzi ale nehledám. vidím:-D
nesleduju no, a to jako za tři měsíce? hmmm
když mně přijde že i ty faldy všude má identický, jak je celá napuclá.. tak že by někdo přišel na metodu jak se smrsknout výhradně na břiše a nikde jinde? no to by si teda měla nechat patentovat:P
viktorka_od splavu ježiš ty frfňáš prostě nad všim, běž se kouknout jestli neseženeš stříbrnou botu radši![]()
Rozdíl je, ale nic extra za tu dobu. Hlavně je škoda, že srovnání zabíjí ty nefér pomůcky jako: namalovaná x nenamalovaná, vlasy narychlo sepnutý x vlasy rozpuštěný, výraz v obličeji, úhel focení, uvolněný břicho x zatažený břicho...
domenica no přesně. to je jak z takových těch reklam na přípravky na hubnutí:D
Mutziputzi mně tohle přijde fakt hrozně telátkovský, seš si jistá že ti neni 16?
viktorka_od splavu V zrcadle když se vidim přemejšlim...telátkovský co? Lukášková, že mi přijde gut?
viktorka_od splavu V zrcadle když se vidim přemejšlim...
takže ti to funguje?:DDD
no že všemu věříš:-)
viktorka_od splavu Věř mi že vim co je marketing, složenky se neptaj čim se člověk živí, mimochodem takoví jako ty, co maj dojem že všechno prokouknou a nevěří ničemu jsou vynikající cílovka
Mutziputzi cílovka čeho konkrétně?
viktorka_od splavu čehokolii, tak ty prosim tě koupíš co vidíš, čteš a slyšíš jak tě tady monitoruju, na hadry a na boty tě utáhne i amatér![]()
EDIT: nemá to vyznít blbě, tak to maj skoro všichni, i ty co na nic neskočí a ničemu nevěří![]()
Mutziputzi odhalilas mě![]()
Mutziputzi ja ji sledovala, mam ji rada, ale vysledek nic moc. A to v tom jeste velkou roli hraje uces, vyraz, make-up a lichotiva podprsenka
Tulipe Nic moc? Mně teda připadá jako úplně jinej člověk bez ohledu na podprdu a makeup.
Mutziputzi kdyz ji zakryju oblicej, tak proste zadny velky rozdil nevidim. Ale hodla v tom pokracovat, ne? Tak snad ji priste pochvalime i my zdrzenlivejsi
Tulipe a já tady platim za militantní![]()
Mutziputzi Ja teda taky velke rozdily nevidim
nebo bych ten rozdil odhadla na mesic, ne 12 tydnu.
Mně to teda zas tak málo nepřijde. Já teda chodila 3 měsíce jen dvakrát týdně a bez jídelníčku, jen cvičit, vidět to moc nebylo, ale na výkonu teda sakra jo. Jsem takový naducaný typ, to tu píšu furt, to bych fakt musela makat jak šílená, aby u mne proběhla taková transformace, že by mi např. vylezly klíční kosti nebo se udělal thigh gap a pekáč na břiše. A přijde mi, že Lukášková je dost podobný případ.
viktorka_od splavu to jí docela křivdíš, v obličeji i na břiše to vidět je..
edit: tak koukám,že sem asi dost měkká..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)