Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline Catherinne
10528 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 19:33

0zero7 ta vypadá dobře 

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:33
Reakce na Catherinne:

Já jsem teda zastáncem toho, že jíst se může všechno, ale vocaď pocaď...

​Přesně... 

Jsem moc zvědavá, určitě zítra bude 25 pokořeno

Luna škoda, že už jsi mimo moje bydliště. Bych ti klidně pohlídala...nebo jsou i fitka s hlídáním. Moje švagrová dokonce využívá i nějakou studentku na hlídání holek a je spokojená. Ono není od věci vypadnout. Já jsem dneska myslela při tom běhu na to, jak pro nás ten leden blbě začal a domů jsem šla v mnohem lepší náladě. 

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:58

Renusatko Tak nechci to zakřiknout, ale švagrová mi shodou okolností dnes říkala, že má v mém bydlišti kamarádku, co by byla ochona hlídat, tak že jí zavolá a dá vědět, tak třeba aspoň jednou týdně vypadnu.

Offline Catherinne
10528 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:10

Luna tak to by bylo super.

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:15

Luna Určitě to vyjde, potřebuješ nutně chvíle mimo domov 

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:17

0zero7 No tak ta je úžasná. NO, já jsem trpěla nějakou poruchou, prý se to jmenuje orthorexie, že jsi jako posedlá zdravým jídlem, já jsem to měla několik let. Fakt jsem jedla jen klíčky, pohanky všelijaký blivajzy z luštěnin. Chleba jen co jsem si upekla...No už si neumím představit tak žít. Ale dostává se z toho taky pomalu, je to porucha jako anorexie nebo tak, asi ne samozřejmě tak nebezpečná, ale hrábne ti z toho taky solidně. Takže teď si občas dám něco, co jsem dřív měla ráda a ono to fakt žádnej destrukční vliv nemá. Tu pizzu mi dnes přivezl brácha a švagrová, byla to teda obyč "čtyřsýrová", oni jsou vegetariáni, ale též byla skvělá.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 22:24

Luna ctyrsyrovou miluji úplně nejvíc. Když teda není s nivou a eidamem. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 08:56

continuity Niva a eidam jsou neprávem opovrhovaný druhy sýru, mně chutnaj

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 09:15

Mutziputzi akorat eidam neni nejlepsi na rozpekani, kor 30% :P

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 09:21

viktorka_od splavu Nízkotučný nejim, ty jsou hnusný všechny

Offline sisa.b
1286 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 10:23

Dobrú debatu ste zas do cvičiacej témy zvolili 

Ja som minulý týždeň dala 1x fitko a 1x beh, tento týždeň 3x beh a 2x fitko. Som rada, že som tohotýždňový osobný plán splnila a chcela by som pri tom ostať 

Renusatko to mňa zas behanie na páse vo fitku hrooozne nebaví  Radšej dávam chôdzu do kopca na rozohriatie.

Catherinne teda 25km nedám za celý týždeň, máš môj obdiv 

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 10:56

sisa.b Já jsem taky ve fitku na páse běžela snad poprvé v životě.  Teď  chodím do posilovny 4x, ostatní dny nic nedělám. I ta posilovna mi stačí, hubnout nepotřebuju a na pás vůbec nechodím, byla to spíš náhoda, že jsem nespěchala domů. 

Offline sisa.b
1286 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 11:11

Renusatko jasné, a aj tak každému vyhovuje niečo iné  Ja rada behám, ale len krátke trasy, lebo bežím dosť pomaly. Na páse mi to príde strašne neprirodzený pohyb. Keď z neho zleziem, tak ani chodiť neviem, preto radšej kráčam.

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 11:17

sisa.b To se mi kupodivu stávalo vždy po chůzi na páse, že se motala hlava a trvalo to, než jsem normálně šla . Včera po běhu to bylo dobré. Já určitě neplánuju běhat na páse pravidelně. Po té posilovně jsem totálně hotová a stačí mi to. Takže pokud budu běhat, tak zase venku, ale spíš až tak květen. Od února tak do dubna mám alergii a během venku si koleduju akorát o astmatický záchvat. Letos je tady strašné teplo, včera jsem viděla zlatý déšť s krásnými květy a já už mám potíže tak od prosince. 

Offline sisa.b
1286 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 11:48

Renusatko tie alergie ti nezávidím. Mne celkom vyhovuje toto počasie, keď je okolo nuly, tak sa mi dobre behá.

Ja teraz bojujem s tým, že či si po Vianociach kúpiť alebo nekúpiť športtester  Prišla som na to, že sa mi lepšie behá s hudbou (behám len na futbalovom ihrisku) a celkom ma obťažuje zapínať v mobile x aplikácií + tú hudbu. Navyše nemám bezdrôžové slúchadlá, takže vláčim na sebe vestu, v ktorej mám ten mobil a je mi v nej dosť teplo. Doteraz som všetkým kolegom tvrdila, že smar hodinky nepotrebujem (aj keď ten tep vidieť by bolo fajn, aby som behala v tej spaľovacej zóne)  a zrazu to došlo aj na mňa 

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 13:06

sisa.b Já mám alergii 5 let, takže poprvé těsně před 40...předtím nikdy nic. V té době se mi objevila i ta alergie na Hennu. To, že je to alergie vím druhé jaro. Každý rok na jaře jsem byla dlouhodobě nemocná, spousta antibiotik bez výsledku a tím, že je to opravdu leden a únor, tak to dlouho nikoho nenapadlo. Až jsem ty dva roky zpět dostala při běhání astmatický záchvat. 

Já teda na mobil mám tu kapsu na ruku, protože v létě bych ho nedala  nikam. Sluchátka jsem dostala bezdrátová a ještě ne do uší, protože běhám terénem a po ulici a potřebuju slyšet, co se děje okolo. A tep nesleduju. 

Offline sisa.b
1286 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 13:16

Renusatko nedá sa to nejak stravou upraviť? Viem, že som v nejakých diskusiách čítala, že aspoň zmierniť prejavy sa dajú.

Mne mobil na ruke strašne vadil. To skôr okolo pása znesiem kapsu, keď idem so psom. 

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 13:36

sisa.b Když už to teď vím, tak beru 2-3 měsíce antihistaminika a mám klid. Asi to ani nebudu pokoušet, protože 3 roky předtím jsem každé jaro končila v nemocnici. 

Tak ono stejně pokud se rozhodneš, že potřebuješ hodinky, tak je prostě potřebuješ.  

Offline sisa.b
1286 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 14:18

Renusatko to máš pravdu a potrebujem ich čím ďalej viac  Manžel už mi týždeň opakuje, nech si  ich kúpim, ale keď ja všetko prerátam na parfumy a tak zas som bez hodiniek. Raz vyberiem lacnejšie, ale poznám sa, keď polovicu funckií nemajú, budem len škrípať zubami. A zas také, čo spĺňajú všetko - veď za to už MDCIčko kúpim  No už mi idú z Číny BT slúchadlá, asi tam ešte objednám aj tú bežeckú kapsu na mobil a budem vybavená.

Offline Renusatko
11666 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 14:32

sisa.b Je pravda, že já jsem si řekla to stejné. Co bych za to mohla mít jiného a nakonec jsem nenašla ani ta pozitiva, že je opravdu nutně potřebuju. Vlastně ani dnes nevím na co. .  Napiš si  někde na papír co od nich čekáš a jestli to, co od nich čekáš je pro tebe opravdu důležité. Někdy, když to člověk vidí napsané, tak se mu to zdá jako zbytečnost. 

Třeba ti tady napíše ještě někdo s pozitivním přístupem, kdo je má, používá a je nadšený.