Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline unseen
542 příspěvků moje polička 24. října 2016 12:56

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. října 2016 14:26

Ne prostě ne, neexistuje možnost, že by Zemana volil inteligentní a/nebo vzdělaný člověk, ty argumenty pro jsou jenom efektem jeho populismu během kampaně a pokud někdo nevidí střízlivýma očima, co se na Hradě děle, je zabedněnec a stejný hulvát, je mi fakt stydno tak, že by mě vůbec nenapadlo, že se člověk za demokraticky zvoleného zástupce stydět může. Přímá volba prezidenta je nesmysl a hotovo, hnus! Konec ;-)

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 24. října 2016 14:30

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 24. října 2016 16:52
Reakce na Potrefenáhusa:

To už je 28.října?! 

Ale asi to ukradnu...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. října 2016 21:55

Tady to nezije,  jezkovy voci az mam myslenky vratit se do pekla, sliznout si to,  pockat na dalsi, do Prahy, do Podoli, do lekarny...doprdele to se mi stejska! smajliky dobry no 

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 24. října 2016 23:03
Reakce na Mutziputzi:

Ne prostě ne, neexistuje možnost, že by Zemana volil inteligentní a/nebo vzdělaný člověk, ty argumenty pro jsou jenom efektem jeho populismu během kampaně a pokud někdo nevidí střízlivýma očima, co se na Hradě děle, je zabedněnec a stejný hulvát, je mi fakt stydno tak, že by mě vůbec nenapadlo, že se člověk za demokraticky zvoleného zástupce stydět může. Přímá volba prezidenta je nesmysl a hotovo, hnus! Konec ;-)

Vzdělání s tím nesouvisí. Znám ve svém okolí řadu lidí s vysokoškolským titulem, kteří s tím tvorem na Hradě stále sympatizují právě kvůli těm jeho populistickým řečem v ostatních oblastech, stejně tak s Babišem.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 24. října 2016 23:06
Reakce na Mutziputzi:

Se vraťte, co si budete dělat násilí...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. října 2016 23:52
Reakce na Mutziputzi:

blbý pro vás je, že na pekle to zrovna dvakrát nežije, byť se giulietta opravdu překonává a dokonce se tam vyskytují poněkud úsměvné nicky, které vytahují staré diskuze a do nich přispívají mimózními texty. zajímalo by mě, co by se stalo, kdyby to tam přestalo bavit ji.

Offline chupacabra
19 příspěvků moje polička 25. října 2016 00:20
Reakce na Jiná Realita:

co by sa stalo keby vyhodili julcu? nic, podla rovakeho, v minulosti uspesneho, scenara vyhodia dverami, vlezie oknom. ten jej dojemny ban naposledy, ked akoze sla na dovolenku je ukazkovy priklad

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 25. října 2016 03:52

Ja sleduju ceskou politiku z povzdali a je to teda k placi. 

Na MP jsem parkrat nakoukla a nebyt vyskytu julci, vlm, benyky a jeste par lidi tak to jde uplne do kopru, ted to jenom zmira na oubyte. V noci se tam objevil nejaky clanek o botach na rizeni, docela na hlavu. Bozty A boty B boty C... po nasoleni par kritickych komentaru to sundali. Nevim no....peklo je podle me v pekle. 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:09

tak dnes mam dva zasadni momenty:

- zavreni nekterych obchodu behem jednoho dne rozpoutava takove flejmy, ze mam pocit, ze pravidlo: dejte lidem chleb a hry se transformovalo na pravidlo: dejte lidem obchody - to pravda pokryva jak ten chleba, tak ty hry. premyslim, jak to vubec v nemecku preziji, ze je tam zavreno kazdou bozi nedeli.

vzpominam, jeste jsem byla dite, na jednou nedeli u babicky na vesnici, kdy fakt vynadala tatovi, protoze potrebovala neco pririznout na cirkularce. normalne pohodova babi, vyletela jako striga z komina a sla mu vycinit, ze co si mysli, kdo je, ze v nedeli dela hluk!  

ale to horsi, co si myslim, stoji za pozornost mnohem vic nez nedelni nakupy je tohle.

http://zpravy.idnes.cz/bodovani-cinanu-cina-bodovy-system-dup-/zahranicni.aspx?c=A161024_124033_zahranicni_mlb

rozdil mezi Cinou a zapadem je, ze Cina to rekla naplacato. ale deje se to sice plizive, ale taky v nasim casti civilizace zvane demokraticka. a bude hur akorat nas uvari jako ty zaby ve vode, takze az se zacnem vzpirat, bude jiz pozde. popravde si neumim predstavit, ze by se to nejak zvratilo. snad jenom, zeby si lidi davali pozor, co vyslepici na internetu a kde vsude trousi sve udaje a to nenastane.  (co ja delam taky, budte bez obav, nejhorsi na tom, je, ze jednotlivci to nepomuze, protoze ten bude podezrely uz jenom proto, ze nema profil na facebooku)

Offline vanilka
2138 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:25
Reakce na Mutziputzi:

Tady to nežije??? Podle mě až moc 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:33
Reakce na continuity:

vida, je to tady... na tom se fakt neda nic zmenit bylo to jen otazkou casu kde to zacne/kdo prizna, mas pravdu. nenadelame nic. tak snad mame dobrej kredit;-)

btw kdyz jsem si zobrazila, podle jakeho klice mi fb (priznava ze) zobrazuje reklamy, docela me to prekvapilo. zejmena proto, ze ja tam temer nic nedavam. a stejne vedi...

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:33

tady to jeste zacalo zit, kdyby nebylo tech strasnych retenci pro nacteni stranky a odeslani prispevku. i zapomenu, co jsem to chtela, nez se mi to nacte. tak me to docela brzi no. vic pracuji, to je zas pozitivni zprava.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:44

oni pouzivaji cookies z jinych stranek, sice se to nesmi, ale obecne se vi, ze se to dela.

mne se treba zobrazuji na MP reklamy na jednu odbornou zkousku, ktera je pro mne sice relevantni (jeste asi pro dalsich 500lidi v teto gubernii), ale na stranky s ni spojene chodim velice malo, spis vubec, protoze ji uz mam :) to nemuzou mit rozhodne z MP.

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:45
Reakce na wendulka:

Já se trošku blbě zeptám když KSČM=zlo, Zemanovci=zlo, Konvičkovci=zlo, ANO=zlo, koho byste volila aby bylo dobro?

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:46
Reakce na continuity:

ad nakupování: A to si představte tu hrůzu, když je hned po neděli v pondělí státní svátek, jako tomu bylo 3.10. :) Ne, ze začátku je to nezvyk, člověk musí přemýšlet, aby se mu nestalo, že se vrátí domů v neděli a ono není kde si koupit co k jídlu. Ale vzhledem k tomu, že s manželem nejsme zrovna typy co by rádi trajdali po obchodech a i v ČR sjem byla zvyklá nakoupit v pátek/sobotu na celý víkend tak to pro mě nebyl nějaký zásadní problém.

Ovšem dle toho, jaks e to řeší v médiích by člověk řekl, že to způsobí vypuknutí třetí světové :)

ad druhý bod: tak já už si dávno všimla, že si FB pamatuje a servíruje reklamy dle toho, co jsem prohlížela.... faktem je, že sociální síť je hodně zneužitelná, můj manžel "paranoik" proto FB nemá a ani si nepřeje, aby se tam vystavovaly jeho fotky (a jo, je proto "divný"). Každopádně moje kamarádka co dělá HR mi říkala, že je běžné, že se snaží kouknout se na profil zájemců o zaměstnání....

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:46
Reakce na Mutziputzi:

Tady to nezije,  jezkovy voci az mam myslenky vratit se do pekla, sliznout si to,  pockat na dalsi, do Prahy, do Podoli, do lekarny...doprdele to se mi stejska! smajliky dobry no 

To nemyslíte vážně!

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:47
Reakce na VandaRybna:

Já se trošku blbě zeptám když KSČM=zlo, Zemanovci=zlo, Konvičkovci=zlo, ANO=zlo, koho byste volila aby bylo dobro?

Existuje ještě dost jiných stran, navíc Zemanovci a Konvičkovci jsou vlastně statistická chyba, ne strana,

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:51
Reakce na A666:

ja cetla clanek deklarujici, ze zajemce o praci je divny, kdyz ten FB profil nema, uz pred dvoma - tremi lety. tak, ze JA jsem divna o tom zadna, ani to pred potencialnim zamestnavatelem prilis netajim, ale i tak se mi to hrube nelibi.