Vysvětlí mi někdo, proč dospělí lidé věří tomu že v ČR útočí klauni? To že přišli školní děti s tím, že se klauni dostanou do bytu motorovkou a pak odtáhnou děti do lesa a zabijou je to pochopím, ale dospělí?
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Hergot todleto schizma! Teď jsem nostalgicky jukla na peklo a vy i tady :-)! Proč by nevěřili, o motorovce a tahání dětí do lesa jsem nic neslyšela, ale mě ten fenomém baví.
Ani jedna to nechápete a obě přeháníte, jedna s pilou, druhá s tisíci, nic takovýho nikde nepíšou a koukám hlavně ani nemusí jestli si všichni takhle přidávaj ;-)
http://zpravy.idnes.cz/vrazedni-klauni-v-nemecku-0yh-/zahranicni.aspx?c=A161022_163605_zahranicni_mlb
Hergot todleto schizma! Teď jsem nostalgicky jukla na peklo a vy i tady :-)! Proč by nevěřili, o motorovce a tahání dětí do lesa jsem nic neslyšela, ale mě ten fenomém baví.
No s tím přišly děti, ale když se to snažíte dementovat i mezi dospělími tak se objeví zprávy jako MĚSTA ZASAŽENÁ KLAUNY PLZEŇ, CHEB, CHODOV, SOKOLOV, KARLOVY VARY, ŽATEC, OLOMOUC, PRAHA, TEPLICE, HAVLÍČKŮV BROD, KYNŠPERK, OSTRAVA, BRNO. VÝPIS PROZATÍMNÍCH HLÁŠENÍ O VÝSKYTU KLAUNŮ!! BYDLÍTE-LI V JEDNOM Z MĚST MĚJTE SE VE VEČERNÍCH HODINÁCH NA POZORU, takže mě to namíchlo. Já chápu, že to HOAX, ale s... mě že tomu věří i normální dospělí
Nezakřikněte si to, abyste se mi večer necourala po Kynšperku na návsi a vtom!!!!...radši nedomejšlet :-)
Podle mě může. Mám několik takových přátel, kteří ho mají a jsou vzdělaní v technických oborech a zároveň mají všeobecný přehled, ale sdílíme stejné hodnoty a postoj vůči Zemanovi. Stejně tak jsem se setkala se spoustou techniků trotlů
Zrovna tak znám zase ve svém okolí několik lidí, kteří vystudovali obory, kde všeobecný rozhled, znalost historických a politických kontextů dokonce tvořil hlavní součást jejich studia, ve spoustě ostatních ohledů jsou třeba inteligentní, ale zrovna v tomhle mají úplně odlišné hodnoty než já a Zemanovi stále fandí.
Tím chci říct, že podle mých zkušeností vzdělání jako souhrn získaných znalostí, ještě nemusí nutně znamenat, že si je ten člověk uvědomuje ve všech souvislostech a důsledcích a přijal je za sobě vlastní.
Já to akorát diplomaticky, abych neurazila (i když by si to zasloužili
) nazývám odlišnými lidskými hodnotami, barbucha vrozenou tupostí, ale v podstatě mluvíme o tomtéž a notujeme si
.
barbucha: Ano, to by mě taky náramně zajímalo. Já se kromě nadávky "intelektuál" setkala zatím jen s oblíbeným "argumentem", že nevíme, co je skutečná práce
.
Ale jo, je spousta kombinací, pořád ale tvrdím, že chování Zemana a jeho crew může obdivovat jenom idiot. Jinak Ovčáček se aktuálně vymezuje proti již tradiční zfašizované kavárně a teď navíc proti 3H!
Napsala jasně, ale asi čteme z jiných zdrojů.
podle mě to není tupost, spíš ten soubor jiných sdílených hodnot, oni zase vidí něco, co vůbec nereflektujete vy a popadají se za hlavu, jak můžete a jaktože to nevidíte.....
s tím Zemanem je to pro mě taky zcela nepochopitelné a jak se ho někdo může někdo i teď zastávat přikládám jen tomu, že se stydí přiznat, že se šeredně spletli, ale rozhodně si nemyslím, že by to bylo jenom tupostí nebo nedostatkem vzdělání
plus mutziputzi
Jak si tady tak pěkně notujeme o duševních i charakterových kladech Ovarových odpůrců a vrozené tuposti jeho obdivovatelů (s čímž samozřejmě naprosto souhlasím
), tak by mě docela zajímalo, co si ten druhej tábor myslí o nás. Jako co konkrétně vytknout - opak nevzdělanosti? Když pomineme, že pro některý je označení "intelektuál" skutečně nejhorší nadávka...
nemejte obavy, jiste neumi slovo intelektual ani vyslovit ![]()
Já zas nevěřim, že někdo dospělý napíše "přišli děti". To si nevyberete.
Ještě jedna tam je, pančitelko :-)
Nezakřikněte si to, abyste se mi večer necourala po Kynšperku na návsi a vtom!!!!...radši nedomejšlet :-)
Nebojte po návsi se courat nebudu, tu nemáme :D
Máme jen několik náměstí, a pokud na mě dneska nějakej bafne tak ho umlátím tou cestovní taškou co budu mít v ruce.
protže má poruchu pravopisu, a při odesílání si toho nevšimte tak proto
Ještě jedna tam je, pančitelko :-)
nejsem hnidopich
Tiskovka toho debila Ovčáčka, jen pro silné nervy, chápu výrok, Jirko, jednoho dne se potkáme a bud sundáš brýle nebo ne..... já osobně bych mu jednu majzla brýle nebrýle.
Ježíš, já mám vztek.....
Do brejli to strasne boli
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)