Potrefenáhusa Aktualne klistata v postindustrialni krajine, na vic jsem se neptala ![]()
![]()
![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Solathis no to je ale chyba, pekne se na to vyptej, at vime, kde ty obludy cihaji.
continuity Cihaji hlavne u nas na zahrade. Za cely rok jsme si jich kazdy prinesl tak 10 :-(
continuity No, prave zejak je to posindustrial, tak to maji byt rozpadle uz nepouzivane arealy a podobne, takze to nam asi nepomuze.
Janulik03 Tak se přecejen dočkáš? At' je k tvé spokojenosti.
wendulkajestli jsem přispěla k tomu haló, tak se omlouvám... jen mi bylo líto, že nevyužíváš svůj potenciál, ptž jsi štíhlá a hezká... já tady taky dostala sodu, ale je mi to tak nějak jedno, ptž si stejně budu chodit, v cem se budu cítit dobře....nemuzes ten účes hodit aspoň do vlasoveho vlakna?
rozarka dikje to hotove a bude to chciet este dokoncit esteticky lebo predsa len sa okna napasovali na staru konstrukciu. Ale chlapi maju celu zimu cas to urobit. Uz teraz je to pre nas super. ![]()
Tak to je dobře, že ses dočkala a jseš spokojená.A těším se na foto.
Dnešní Právo:

Tak to je krásný a vtipný.
Ten inzerat ti pamatuju. Četla jsem ho a říkala si.. Kruci, to vypadá tako ten Havel.. A pak měla radost, jak se tohle přání podařilo propašovat komoušům pod nosem.
Chybí, moc chybí. ❤️
Sweet Potato
Ten inzerat ti pamatuju. Četla jsem ho a říkala si.. Kruci, to vypadá tako ten Havel.. A pak měla radost, jak se tohle přání podařilo propašovat komoušům pod nosem.
Chybí, moc chybí. ❤️
Je to tak.
Dadoo Já ho taky pamatuju, i když jsem byla malá holka.
Sweet Potato
Chybí, moc chybí. ❤️
Jo, chybí moc.
Jsem RunCzech Stars 2019
Zvládla jsem to! A mám tam ještě o jeden závod více, Adidas 5 km Běh pro ženy, nebyl nutný, ale proč ho neběžet, že jo... těším se na mejdan ![]()

Sweet Potato to je moc hezký...![]()
Catherinne Počasí tedy nic moc, jsi fakt dobrá.
Krásně to aktualizovali ![]()
Sweet Potato děkuji moc, až mi bylo na startu smutno
do dubna je daleko...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)