Jseš dobrá !!!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mirka celý den pršelo, v lese dvakrát tolik, tolik bahna jsem běžela poprvé a udělalo mi radost, že jsem si vzala ty nejhorší tenisky ![]()
Každý den doufám, že tě někde na Pze 2 potkám/ uvidím/ a zatím pořád nic!
Tak neva, třeba příště, ale obdivuji, jak ses do toho dala a jaké máš výsledky!!!
Catherinne gratuluju a obdivuju!
2 je malá, to musíš Kavčí hory, Bráník, Modřany, Zbraslav, Vranné nad Vltavou...
Kokoska děkuji ![]()
Catherinne Říkala jsem si,jestli běžíš. Počasí stálo za prd,ale o to větší je radost v cíli .Gratuluju.
Edge Já ani nevím, co jsi psala a i kdyby, tak fakt nejsem z cukru
.
Myslím, že dávat fotku i tam by bylo v tuhle chvíli už nošení sov do Atén, když tak po dalším střihu, až mi ta patka zase víc odroste a půjde s tím udělat ještě něco lepšího
.
Jinak k tématu potěšil mě další z řady komplimentů od sousedky, která mě od jara neviděla, jelikož tráví teplé měsíce s manželem na chalupě, že už mi to chtěla říct minule, ale že jsem za posledních 9 měsíců neuvěřitelně zhubla a moc mi to sluší. Že prý určitě nejím - tak to jo teda
. Ne, že bych tuhle poznámku slyšela poprvé, ale od bývalé zdravotní sestry pobavila dvojnásob
.
Catherinne Jsi borec
!
Právě na těch Kavkách a zatím nic ![]()
kocoureksuggy ani dnes???![]()
No, dnes tam zrovna nejsem...![]()
Lepší než Honzák, co tu někde byl.
Sweet Potato
To je úžasný!
Catherinne Super :-)
Dokončila jsem a odeslala práci v termínu, odpověděla na všechny maily, provedla check-in na zítřejší cestu a vypla počítač.
![]()
Radost mi trochu kazí fakt, že od středy jsem nemocná a přesto jsem musela práci dodělat před dovolenou. Tak teď čekám, jestli hlava, až jí dojde, že má volno, dá tělu pokyn ke zhroucení nebo ke vzpružení ![]()
Mohučanka Držím palce aby to byla ta druhá varianta.
andulka01 díky, doufám!
Dokopala jsem se k chození na kurzy jógy. Poprvé v životě. A líbí se mi to!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)