Dadoo jo, to mě taky zaujalo![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Pinot Noir "Doufám, že toho nebude Maruna moc chtít..." ![]()
Zdroj: Paralelní listy
Torrah made my day! Popálení orgánu ![]()
Torrah ![]()
lichokopytník ![]()
A co Navážka, ten u zásahu nebyl?![]()
Pinot Noir tak ja sr rozesmala sesti mesickum.. ![]()
![]()
Sweet Potato ten zřejmě ne :D to by to dopadlo jinak
Alza. To už nie je ani do sťažností toto.
Ako som písala v inom vlákne, pred dvoma mesiacmi som si predobjednala Xbox, doručenie 9.12. Bez infa to nenápadne zmenili na 10.12 a potom na 11.12. To som zistila tak, že som sa pozrela do stavu objednávky. Minulý týždeň teda už napísali, že sa obj. oneskorí a bude 15.12. V piatok písali, že super a bude 14.12. :D Včera ráno písali, že paráda a stihnú to ešte dnes, že na ktorú pobočku to chcem. Zadala som pobočku a že tam bude o 17:10. O 16:55 písali, že sorry, ale nenarvali ho do auta a oneskorí sa. Večer písali, že sú top a stihnú ho na pobočku dodať dnes o 8:30.
Ako mne stačí, nech príde do Vianoc, ale je to vtipné toto.
paktofonika ale zas máš aspoň jistotu, že tvoje objednávka žije a že se k tobě fakt snaží dostat co to jen jde. A nelezi zapomenutá někde v koutě. ![]()
Super celé vlákno:
https://twitter.com/r_bartonicek/status/1338366360347357185?s=21
Sweet Potato a čip má?![]()
paktofonika Čtu to až teď, napínavý to je! A ty sem nedáš pokračování! Tak co, máš ho? Nebo bude pokračování? ![]()
notna pokračovanie je nuda :D Prišiel toho 14 doobedu. Ale zase musím pochváliť Alzu, že pomocou kódu v aplikácii to začnú chystať a na pobočke človek nemusí čakať s ostatnými.
paktofonika Škoda, mohlo to být ještě zábavný :-) Dělám si legraci, super, že nakonec doručili a máš dárek !
paktofonika jako já reklamu na tu aplikaci sledovala přes výlohu, jak jsem tam mrzla, a dost mě to štvalo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)